Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα εχουμε τα πρωτα μας γεννεθλια...!

Σαν σημερα πριν εναν χρονο, κρατησαμε στην αγκαλιτσα μας το μωρουλακι μας...:laugh: πολυ γλυκα και ομορφα συναισθηματα... και τωρα το ψυχουλακι μας γινεται ενος ετους...:) η μαμα εφτιαξε γλυκο και το βραδυ θα κανουμε ενα μινι παρτυ με παπουδες και γιαγιαδες, γιατι το μεγαλο παρτυ θα γινει την Κυριακη στην βαπτιση του...! Βαζω και μια προσφατη φωτογραφια... !

Μωρο μου σ'αγαπαμε...!

post-6833-13873934696281_thumb.jpg

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου να χαίρεστε τον μπεμπάκο σας!

Να τα εκατοστήσει, να'ναι γερός, να'χει πρόοδο στη ζωή του και να'ναι ευτυχισμένος! Και να'σαστε κι εσείς καλά να τον μεγαλώσετε και να του κάνετε κι αδελφάκι(α)! ;):)

Και με το καλό να πάρει και το όνομά του.. :)

Μπεμπάκο, φιλάκια πολλά πολλά στα μαγουλάκια!! :)

Δημοσίευση

Sweetmammy

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας ζήσει και στη ζωή του να έχει υγεία και μόνο χαρούμενες στιγμές.

Συγκινήθηκα γιατί σκέφτηκα πόσο έντονα μένουν μέσα μας τα συναισθήματα εκείνης της πρώτης μέρας που αν και για μας πέρασε 1 χρόνος , είναι σαν να ήταν χθές.Υπέροχες και μοναδικές στιγμές τησ ζωής μας.

Τα παιδάκια μας μας δίνουν απλόχερα τα πολύτιμά αυτά δώρα από το πρώτο δευτερόλεπτο που έρχονται στη ζωή..

ΑΧ, θα με πάρουν τα ζουμιά και βγήκα και εκτός θέματος....

Να είναι πολύχρονο και γερό πάνω από όλα!!!Φιλάκια

Δημοσίευση

Hope_89 σ'ευχαριστω πολυ, κι'εσενα να σου ζησει το κοριτσακι σου...:laugh:

Moussa μου σ'ευχαριστω να'σαι καλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου...:)

Crazy Ρουλιτσα σ'ευχαριστουμε παρα πολυ και σου ευχομαστε συντομα εγκυουλα και μαλιστα διδυμα... χεχεχε...:laugh:

Voyla να'σαι καλα να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου...!:)

Evipapa με συγκινησες πολυ... ειναι μια μερα που με παιρνουν ευκολα τα ζουμια...:P

babylove σ'ευχαριστω για τις ευχες σου... να'σαι καλα...:)

ranini μου... χιχιχι... λες το επομενο να ειναι κοριτσακι;:P σ'ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι γρηγορα εγκυουλα...!:)

Δημοσίευση

Μαρινάκι με συγκίνησες... Θυμήθηκα και γω τα δικά μου.

Να τον χαίρεστε κουκλίτσα μου τον μικρούλη σας. Να τον δείτε να μεγαλώνει και να γίνεστε κάθε φορά περήφανοι σε όλες του τις κατακτήσεις.

Σας στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλιά!

Α!!! και μια μπέντλεϊ ;)

Δημοσίευση

Sweetmammy μου να σου ζήσει αγάπη μου ο κούκλαρος! Ο μικρός Θεούλης σας! Σκέτη ζωγραφιά είναι το πουλάκι μου! Τί φατσουλίτσα! Τί μαγουλάκια για δάγκωμα! Να τον χαιρόσαστε!

Xntou μου να χαίρεσαι κι εσύ κοπέλα μου το παιδάκι σου! Ό,τι επιθυμείς να του συμβεί! Να 'ναι πάντοτε ένας ευτυχής άνθρωπος!

Δημοσίευση

Τι έπαθα! Όταν διάβασα τον τίτλο, κοίταξα το ημερολόγιο στο γραφείο μου να δω ποιος γιορτάζει. ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ!!!! Μα δεν έχουμε τέτοιο όνομα στο mammy. ΧΙΧΙΧΙ μετά διάβασα...

Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Να είναι γερός, ευτυχισμένος και χαμογελαστός πάντα όπως η μανούλα του!

Να τα εκατοστήσει!!!!

Δημοσίευση

Elenitsa σ'ευχαριστω παρα πολυ με το καλο το μπεμπακι σου...!:)

Marianda μου να'σαι καλα και να χαιρεσαι το αγορακι σου και με το καλο και το κοριτσακι σου... :laugh:

Xntou σ'ευχαριστω παρα πολυ... χρονια πολλα και σε σας! Πολυχρονοι...!:P

Σισσιω μου να'σαι καλα... συγκινηθηκες κι'εσυ... με το καλο η βαπτιση σας...:)

Pipitsazouzouna σ'ευχαριστω πολυ με το καλο και το δικο σου το μπεμπακι...;)

Csig να'σαι καλα να χαιρεσαι το μωρακι σου...:)

Τομα μου ευχαριστουμε πολυ... να χαιρεσει και τον αντρουλη σου...!:)

apis σ'ευχαριστω παρα πολυ... κι'εσυ εισαι πολυ γλυκια...:)

Milina μου πολυ γελασα... χεχεχε... να'σαι καλα κοπελα μου...!:laugh:

bell σ'ευχαριστουμε παρα πολυ...!

Chrysoyla σ'ευχαριστουμε παρα πολυ... να'σαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου...!:)

φιλακια πολλα σε ολες...:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να σας ζησει ο γλυκουλης σας!

Να ειναι παντα γερος κ τυχερος!

Τα γενεθλια των παιδιων μας, μας ξυπνουν τοσες ομορφες μνημες κ ειδικα οταν ειναι τα πρωτα!!!

Εγω παντως στης κορης μου τα γενεθλια, το ομολογω, ημουν παρα πολυ συγκινημενη!:blush:

Ευχομαι στην οικογενεια σας τα καλυτερα!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...