Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ


Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας ειναι το δευτερο μηνυμα που γραφω και ελπιζω να το παρει...

Εχω ενα παιδακι 3 χρονων και 4 μηνων που απεκτισα με πολλυ μεγαλη ταλαιπωρια...Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και επαιρνα τα σερπαφαρ για 6 μηνες χωρις αποτελεσμα, αλλαξα 3 γιατρους και οταν ο τελευταιος μου ειπε οτι η μονη λυση για μενα ειναι η εξωσωματικη, αποκλειοντας μου σπερματεγχυση γιατι δεν ειχα καθολου καλες πιθανοτητες, αλλαξα γιατρο και πηγα σε τεταρτο...

Ειναι ενας νεος γιατρος εδω στην Πατρα με ειδικευση στην υποβοηθουμενη γονιμοποιηση.Μου εδωσε τα σερπαφαρ κι αυτος για 7η φορα και την 14 μερα καναμε για πρωτη φορα σπερματεγχυση. Και ενω δεν περιμενα πολλα πηγα και διακοπουλες, επιστρεφοντας, υστερα απο προτροπη του νεου μου γιατρου πηγα για χοριακη...και φυσικα ηταν θετικη!!!Απο τον πρωτο μηνα που πηγα στο γιατρουλη μου εγινε το θαυμα!!! Γι αυτο πιστευω οτι το Α και το Ω ειναι ο καλος γιατρος!

Τωρα ομως το βιολογικο μου ρολοι χτυπαει παλι...το συνδρομο των πολυκυστικων ειναι ακομα εδω και τα περιττα κιλα μου ειναι εδω(τουλαχιστον 10-15) και η ηλικια μου εχει φυγει κατα πολλυ απο τα 35(ειμαι 37)...φοβαμαι οτι θα ειναι πολλυ δυσκολο, απο τον αλλο μηνα θα παω παλι στον γιατρο μου να ξεκινησω εξετασεις και να δουμε τι θα μου πει.

Σας διαβαζω πολλυ καιρο και θαυμαζω την υπομονη σας και την δυναμη ψυχης που εκπεμπετε!!!

Ευχομαι καλη γεννα σε οσες ειναι εγκυουλες και σε οσες περιμενουμε, ευχομε πολλα Ανοιξιατικα μωρακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω εχω προβλημα πολυκυστικων ωοθηκων....και εγω πηρα τα σερπαφαρ για τρεις μηνες αλλα επειδη δεν μπορουσαμε ,λογω αγχους,να ερθουμε σε επαφη το αφησα ,πηγα διακοπες και χωρις θεραπεια εμεινα εγκυος....ειχα τρελαθει....τωρα εχω ενα γιο 2 χρονων και 2 μηνων και εχει χτυπησει οπως λες και εσυ το βιολογικο μου ρολοι....αλλα θα προσπαθησω μονη μου το καλοκαιρακι και απο σεπτεμβριο στο γιατρο για θεραπεια...οποτε μην αγχωνεσαι ...αφου εμεινες μια φορα σιγουρα θα ξαναμεινεις.....μην σε αγχωνουν ουτε τα περιττα κιλα ,ουτε η ηλικια.....η κουνιαδα μου στα 40 εκανε το πρωτο....

κανε τις διακοπουλες σου και ολα θα ερθουν...θετικη ενεργεια και σκεψη....

ευχομαι να τα καταφερεις και εσυ και εγω και ολα τα κοριτσια που προσπαθουν ....φιλακια πολλα

να χαιρεσαι το παιδακι σου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariva και γω σε καταλαβαινω γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τις πολυκυστικες, ομως δεν μου εφτανε το δικο μου θεμα εχουμε ενα προβληματακι και στην κινητικοτητα του σπερματος.

ο δικος μου γιατρος ειπε οτι μπορουμε να κανουμε παιδι αλλα χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια.τα σερπαφαρ φυσικα τα πηρα καιγω -αλλα δεν ειχαμε αποτελεσμα- γιαυτο θα προσπαθησω σε σπερματεγχυση αν οι προϋποθεσεις ειναι καλες και ο θεος βοηθος...

υπομονη και δεν θα αργησει να ερθει το μωρακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARIVA καλησπέρα κ απο μένα, είμαι και εγώ σε στο 2ο μήνα με serpafar (πολυκυστικές ωοθήκες) και αναμένω στο ακουστικό μου. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μετα την 4η προσπάθεια θα επιχειρήσουμε σπερματέγχυση, σε 2-3 μήνες δηλ. εύχομαι να μην χρειαστει.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο γιατρός μου μου είχε πει ότι πολλές γυναίκες που δυσκολέυτηκαν με το 1ο μωρό λόγω πολυκυστικών το 2ο ήρθε πολύ πιο εύκολα ...λόγω του ότι η 1η εγκυμοσύνη επιδρά θετικά στο σώμα....άρα μπορεί κ να μη δυσκολευτείς καθόλου..... στο εύχομαι.

Επιπλέον επειδή είμαι απο Πάτρα θα με ενδιέφερε το όνομα του γιατρού σου, αν δεν μπορείς να το γράψεις στείλε π.μ.

φιλιά και σύντομα εγκυούλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ τα πήρα 3 μήνες και δεν καταφέραμε τίποτα. Πολύ άγχος και γενικά χαλαστήκαμε με το πρόγραμμα που έπρεπε να βάλουμε. Έπαιρνα τα χάπια, πήγαινα για υπέρυχο, μου έλεγε ο γιατρός να κάνω την ένεση και πότε να έρθω σε επαφή. Έτρεχα και δεν έφτανα. Αλλά κουραστήκαμε. Φτάσαμε στο σημείο να ξυπνάμε 7 το πρωί για να έρθουμε σε επαφή.

Που κέφι? Πού όρεξη? Μιλάμε για πολύ γέλιο! Κοιμόμασταν κανονικότατα!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θες!

Και κορίτσια σε όλες που περιμένουμε και προσπαθούμε, εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τελικα ολες τα ιδια βιωνουμε... Κι εμεις ειχαμε προβλημα με το 'προγραμματισμενο' και υπηρχαν και μηνες που δεν καναμε τιποτα απο τα νευρα μας και την 'ανορεξια μας'. Εμεις ειχαμε και τσακωμους...τελος παντων, ασχημη διαδικασια...

Nastazia μου, μην ανησυχεις, οταν πηραν το σπερμα απο τον καλο μου για την σπερματεγχυση του ειχε πει ο γιατρος(μικροβιολογος?) οτι δεν ειχε και πολλυ καλη κινητικοτητα και ηρθε ο δικος μου σκασμενος στον γυναικολογο μου με το μπουκαλακι στο χερι... και τοτε μας ειπε ο γιατρος μου οτι το καθαριζουν το 'δυναμωνουν' τελος παντων γινεται μια επεξεργασια και οτι στους περισσοτερους που πηγαιναν για σπερματεγχυση το ιδιο λεγαν αλλα τελικα γινοταν συντομα μπαμπαδες!!! Τελικα ο δικος μου ηρεμησε και σε 15 μερες απο τοτε εβριζε τον μικροβιολογο που τον ειχε φοβισει ετσι...

Κοριτσια ενα μονο εχω να σας πω, μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια(περιπου 2,5 - 3 χρονια) και ασχετοσυνη πολλων γιατρων, οσες προσπαθησετε με σπερματεγχυση να πατε σε εναν ΕΙΔΙΚΟ. Εγω αν ειχα γνωρισει τον γιατρο μου νωριτερα δεν θα ειχα παρει 6 αχρηστες φορες το σερπαφαρ, δεν θα ειχα κανει 2 σαλπιγγογραφιες, χιλιαδες εξετασεις, μεχρι και καρκινικους δεικτες με εβαζε μια ηληθια κι εκανα καθε μηνα...θα ειχα κανει την σπερματεγχυση, που μεταξυ μας οταν πας σε ειδικο οι πιθανοτητες ειναι αρκετες, και θα χα τωρα παιδι 6 χρονων.

Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παω να κανω την σπερματεγχυση παλι να τελειωνω...κοριτσια φοβαμαι γιατι εχω παρει 7 φορες τα σερπαφαρ και νομιζω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο, ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι ειδη παρα πολλες...αλλα θα το αφησω σαν τελευταια λυση, αν δεν γινεται αλλιως.

Σας κουρασα ομως, πολλα φιλακια σε ολες και θα δειτε πως ολα θα πανε καλα. Συντομα ολες θα εχουμε νεα!!!

Υ.Γ Νικολ το πηρες το π.μ.?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariva , μόλις το πήρα.....μου έχεις τονώσει το ηθικό. Οπως θα διαβάσεις έχουμε τον ίδιο γιατρό, ρώτα τον για αυτό που σου είπα μιας κ είναι ο ίδιος ότι δηλ. μπορεί ο οργανισμός σου να έχει ενεργοποιηθεί με την 1η εγκυμοσύνη κ να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα....

Σου εύχομαι πολύ σύντομα μωράκι χωρίς καμία φαρμακευτική βοήθεια....

Φιλάκια, ευχαριστώ κ πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...