Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σημαντικό η καλή διάθεση όπως και να χει!!! Δεν ξέρω είμαι πολύ αγχωδες άτομο! Σκέφτομαι και τον τοκετό και το μετά που μου είναι άγνωστο 🫣 
    • Λογικά όσο αντλείς τόσο δε θα αυξηθεί η παραγωγή; Και κάποια ροφήματα από όσο ξέρω βοηθάνε ή κάποιες βιταμίνες. Αλλιώς να ρωτήσεις και κάποια σύμβουλο.  Αχ εγώ να δω πως θα μάθει το μπιμπερο πάλι. 
    • Καλά είναι γενικά καλή το απόγευμα δεν κοιμάται μόνο κάτι δεκάλεπτα έχει μια ανησυχία. Εγώ της δίνω ένα μπουκάλι κάθε μέρα για να μη το ξεχνάει αλλά πλέον δεν αντλώ ποσότητα να συμπληρώσω το γεύμα βέβαια εγώ γεμάτη την κατάψυξη αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτό θέλω να δω πως θα αυξήσω την παραγωγή να αντλώ περισσότερο γιατί απο τον άλλο μήνα τα απογεύματα θα λείπω και δεν θέλω να πιει ξένο ακόμα 
    • Κάθε μήνα τα κοιτάω αυτά εγώ μου βάζει γενική αίματος ούρων και ζάχαρο  πόσα χάπια πίνεις στην μέρα ; 
    • Σιδερενιο το κοριτσι σου! Εχω κανει στα 20 αμυγδαλες και ειναι επιπονο. Στον γιο μου στα 5 του ειχα βγαλει κρεατακια αλλα ηταν οκ.  Εμενα κολλησε και η μαμα μου. Τους εχω ολους τεζα. Νομιζω πως μολις γινουν ολοι καλα θα αρρωστησω εγω! 
  • Προσθήκη...