Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παλιογαυρίνα τί μαθαίνω?!?!!?!?

Έχεις τα γενεθλιάκια σου?!? Να σε χαιρόμαστε και να είσαι πάντα καλά!!

Σου εύχομαι και να μεγαλώσεις και να ρυτιδιάσεις και να γίνεις και μαμά και γιαγιά με άσπρα μαλλιά και πολλά εγγόνια.

Σου εύχομαι επίσης να ζεις όλες τις στιγμές της ζωής σου έντονα και με τον ίδιο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό που έχεις τώρα, μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Να τα χιλιάσεις!!! σμμμμααααααααααατςςςς!! (ήταν ρουφηχτό το φιλί!! χιχιχι)

Υ.Γ. Φαντάζομαι ο Χρήστος να σε πάει στα καλύτερα σήμερα, μέρα που είναι!! Να σε χαίρεται! :);)

Δημοσίευση

ποποπο τα κοριτσακια μου τα τρελααα!!!!! :P ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! αχ αχ τι γλυκες ευχες παλι.....καλα ε πολυ γουσταρωωωωω με αυτες τις ευχες πηρα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ,με τρελανατε βρεεεε!!!!! :) :) :)

apis μου να σαι καλα υγεια να εχεις και να ερθουν τα καλυτερα στη ζωουλα σου!!!

νταλακι μου τι γλυκουλες φωτοοοοοοοο!!!!!! ευχαριστωωωωωωω!!!!! α!ξεχασες να μου πεις χρονια πολλα σημερα!!!!ιχιχιιχχιχιαιαχιαχχαιαιαιαχιαιχαιαχι

σισσακι μου χανουμακι μουυυυ!!!!! τι ομορφο μηνυματακιι!!!! τι ομορφες ευχες,παλι κλαιω η χαζη! να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελαρα μου,καλοτυχο το ζουζουνι σου και εσυ με τον αντρουλη σου να καμαρωνετε αγκαλιτσα!!!!

αχ καλε ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!! συγνωμη που δεν λεω σε μια μια σε ολες,θα θελω δεκα σελιδες, αλλα ολες ησαστε γλυκιτατες και με συγκινησατε πολυ...ολες ειχατε ενα γλυκο λογακι ειστε οι ψυχιτσες μου!!!

καλε χανουμιτσα μου, δεν ξερω τι θα γινει αποψεμ,ο χρηστος ειναι στο πατρικο του κοιμαται!!!!! :P και μου ειπε να τον ξυπνησω πιο αργα να παμε καμια βολτιτσα τα δυο μας ειπε.........λετε να εχει ετοιμασει καμια υπερπαραγωγη το θηριο μου?????? με εχει φαει η αγωνια!!!!!!!

Δημοσίευση

Μικρούλα μου!!! Άργησα λίγο...αλλά εδώ δεν έχει πάει 12 η ώρα οπότε έχεις ακόμη γεννέθλια :)

Σου εύχομαι λοιπόν γλυκειά μας φιλενάδα, να ζήσεις χρόνια πολλά -πάνω από 100 :silly: - και πάνω απ' όλα χρόνια ευτυχισμένα, κοντά στον αγαπημένο σου και με ένα - δύο - τρία - οσα θες - χαμογελαστά κουτσουβελάκια γύρω σας!!!

Να είσαι πάντα καλά, να γράφεις στο μάμμυ να σε χαιρόμαστε!

Πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Βρε κοριτσακι

Εχεις γενεθλια και ουτε μια τουρτα???:blink: Ετσι κανει ο κοσμος???:ohmy:

Αλλα βεβαια κρυβεις χρονια...:P

Ευτυχως την παρακολουθουμε μονες μας την ηλικια σου και ξερουμε!!!!:laugh:

Λοιπον, Χρονια πολλά, κυρίως ομως χρονια καλα και ευτυχισμενα, χρονια γεματα ωραιες εμπειριες που θα δωσουν ωραιες αναμνησεις στο βιβλιο της ζωης.:)

Οτι θελεις να το παθεις :blink: και συντομα μαλιστα!!!

Και μετα....ωωω ρε γλεντια!!!

Φιλακια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...