Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ντάντη μου!!!! Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!! Ανιψούδι μουυυυυυυυυ!!!! :) :)

Να τα εκατοστήσεις, να'σαι γερή και δυνατή, να'σαι γλυκιά και αγαπησιάρα, να'σαι δηλαδή πάντα έτσι όπως είσαι!!! Και σύντομα μ'ένα μωράκι!!

Σ'αγαπάμε πολυυυυυυυυυ!!!!!!

Φιλάκια πολλλά πολλά και πες του Χρήστου να σε χαίρεται!!! ;):):P

Υ.Γ. Μην ακούω χαζομάρες για ρυτίδες και βλακείες!!!!

Το πρόσωπό μας το προσέχουμε για να έχουμε!!!!!!!

Εγώ φροντίζω το πρόσωπό μου συστηματικά από τα 20! :P;)

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.......ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΣΤΕ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! :) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ........ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ !! ;) ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ ΗΣΑΣΤΕ ΨΥΧΙΤΣΕΣ!!!! :)

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!!! με εχετε κανει και κλαιω σαν χαζο...διαβαζω και ξαναδιαβαζω τις ευχουλες σας...ειναι υπεροχες!!!!!! μετα απο τοσες ευχες πως να μην κανουμε τον γιο???? ;)

Δημοσίευση

Μικρουλα μου μεγαλωσες λιγακι??????Χρονια σου πολλα κοριτσι μου γλυκο και τρελλουτσικο!!!!!

Να εισαι παντα τοσο καλο παιδι,ευτυχισμενη,ερωτευμενη και συντομα ενα μικρουλοχριστο να γεμισει την κοιλιτσα σου!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλα και απο μενα :). να εισαι πολυχρονη και να εχεις παντα υγεια. να εισαι παντα ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου και συντομα να αποκτησεις κι εσυ ενα γερο μπεμπε!!!!! ευχομαι στα επομενα γενεθλια σου να εισαι μανουλα ;) φιλια!!!!!

Δημοσίευση

αχ αχ βρε κοριτσακια μου ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!! τι ομορφες ευχουλες ειναι αυτες...????? :) :) :) χαχαχαχαχααπολυ γελασα με τις ρυτιδες!! :P πλακιτσα εκανα καλε,σιγα μην εχουμε ρυτιδες!!!!! οι γυναικες του μαμυλαντ ημαστε ολες γκομεναρες!!!!! δεν εχουμε εμεις ψεγαδια των κοινων θνητων!!! :) αχ κανα δυο σπορακια στη κοιλιτσα........τι γλυκουλι ονειρακι..... μακαρι σας ευχαριστω ειναι τελειες οι ευχουλες σας!!!! με τοσες πολλες θα τα καταφερουμε σιγουρα!!! σε ολα!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...