Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!

ελπιζω να ειμαι στη σωστη στηλη γι το θεμα που γραφω!!!

Ψανω εδω και καιρο μια γυναικα(κατα προτιμηση απο φιλιππινες) για να μου προσεχει για τεσσερις μηνες το εξι μηνων αγορακι μου...και δυστηχως δεν εχω βρει τιποτα ακομα.Θα ηθελα να μου πειτε οσες απο εσας γνωριζετε τι γινεται ακριβως με ολο αυτο το θεμα.Τι μισους περνουνε,ωραρια ,αρμοδιοτητες κτλπ.Αν υπαρχει καποια απο εσας που εχει ηδη καποια τετοια γυναικα θα ηθελα να μιλησω μαζι της ,μηπως η δικια της εχει καποια υποψιν της.Μου εχουνε πει τα καλυτερα για τις Φιλιππινεζες ,αλλα μου εχουν πει οτι δεν μπορεις ευκολα να βρεις ..πρεπει να στη γνωρισει καποιος γνωστος..Θα χαρω πολυ να λαβω απαντησεις σας! θα με βοηθησετε πολυ γιατι πραγματικα επειγομαι!

Σας ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

Μπορεις να απευθυνθεις σε καποιο γραφειο ευρεσεως εργασιας,εκει θα συστησουν κοπελες,γιατι ομως δεν προτιμας Ελληνιδα?στην θεση σου ασυζητητι Ελληνιδα θα προτιμουσα να μεγαλωσει το μωρο μου!:)

Δημοσίευση

Κορίτσια νομίζω το θέμα δεν είναι η εθνικότητα αλλά το πόσο αγαπάει τα παιδια,πόση εμπειρία έχει και φυσικά αντοχές:) Εγώ πάλι πιστευω πως αν το παιδί μένει για λίγες ώρες της ημέρας με κάποιον άνθρωπο απο ξένη χώρα μεγαλώνοντας ίσως δεν θα έχει τόσες προκαταλήψεις ή ρατσιστική συμπεριφορά:) Φυσικά μιλάω για μεγαλύτερες ηλικίες που αντιλαμβάνονται περισσότερα και όχι για τον μικρούλη της Βασιλικής:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...