Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μιλησα πριν λιγο με την happy mammy και ητανε στο πρωτο γυρισμα για την εκπομπη.

Εδωσε συνεντευξη :):) και μετα την φυγαδευσανε σε μια καφετερια για να μην δει τους υπολοιπους παιχτες(Σε αυτο το σημειο της ειπα οτι ζει μεγαλες στιγμες χιχιχι)!!!!

Το κακο ειναι οτι θα καθεται μονη της εκει για κανενα 4ωρο.

Σημερα απο οτι μου ειπε θα γινει το γυρισμα για τον πρωτο παιχτη και την Πεμπτη θα γινει το γυρισμα στο σπιτι της οπου θα εχουμε την τιμη να δουμε και τον μπεμπαρο της!!!!!

ΒΑΣΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Αντε θα περιμενουμε εντυπωσεις απο την ιδια.

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Κοριτσια μιλησα πριν λιγο με την happy mammy και ητανε στο πρωτο γυρισμα για την εκπομπη.

Εδωσε συνεντευξη :):) και μετα την φυγαδευσανε σε μια καφετερια για να μην δει τους υπολοιπους παιχτες(Σε αυτο το σημειο της ειπα οτι ζει μεγαλες στιγμες χιχιχι)!!!!

Το κακο ειναι οτι θα καθεται μονη της εκει για κανενα 4ωρο.

Σημερα απο οτι μου ειπε θα γινει το γυρισμα για τον πρωτο παιχτη και την Πεμπτη θα γινει το γυρισμα στο σπιτι της οπου θα εχουμε την τιμη να δουμε και τον μπεμπαρο της!!!!!

ΒΑΣΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Αντε θα περιμενουμε εντυπωσεις απο την ιδια.

Χαρα τι εκπομπη ειναι αυτη?? Για πες δεν εχω ιδεα. Εμας την διχνουν εδω??

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Αφροδιτακι μου!!!!Τι κανεις?

Δεν ξεω αν την δειχνει στην Κυπρο,παντως εδω την δειχνει ο Αλφα και λεγεται Κατι Ψηνεται.

Χαρα μου ειμαι μια χαρα!!

Ααααα τωρα καταλαβα πιο ειναι...

ειναι αυτο που μαγειρευουν ο ενας για τον αλλο και καθε φορα πανε στο σπιτι αυτου που θα μαγειρεψει?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΑΑΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

:cheer: :silly: :woohoo:

ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΙΧΤΕΙ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΚΑΤΙ....ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ HAPPY MAMMY!!!!!"

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...