Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μιλησα πριν λιγο με την happy mammy και ητανε στο πρωτο γυρισμα για την εκπομπη.

Εδωσε συνεντευξη :):) και μετα την φυγαδευσανε σε μια καφετερια για να μην δει τους υπολοιπους παιχτες(Σε αυτο το σημειο της ειπα οτι ζει μεγαλες στιγμες χιχιχι)!!!!

Το κακο ειναι οτι θα καθεται μονη της εκει για κανενα 4ωρο.

Σημερα απο οτι μου ειπε θα γινει το γυρισμα για τον πρωτο παιχτη και την Πεμπτη θα γινει το γυρισμα στο σπιτι της οπου θα εχουμε την τιμη να δουμε και τον μπεμπαρο της!!!!!

ΒΑΣΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Αντε θα περιμενουμε εντυπωσεις απο την ιδια.

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Κοριτσια μιλησα πριν λιγο με την happy mammy και ητανε στο πρωτο γυρισμα για την εκπομπη.

Εδωσε συνεντευξη :):) και μετα την φυγαδευσανε σε μια καφετερια για να μην δει τους υπολοιπους παιχτες(Σε αυτο το σημειο της ειπα οτι ζει μεγαλες στιγμες χιχιχι)!!!!

Το κακο ειναι οτι θα καθεται μονη της εκει για κανενα 4ωρο.

Σημερα απο οτι μου ειπε θα γινει το γυρισμα για τον πρωτο παιχτη και την Πεμπτη θα γινει το γυρισμα στο σπιτι της οπου θα εχουμε την τιμη να δουμε και τον μπεμπαρο της!!!!!

ΒΑΣΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Αντε θα περιμενουμε εντυπωσεις απο την ιδια.

Χαρα τι εκπομπη ειναι αυτη?? Για πες δεν εχω ιδεα. Εμας την διχνουν εδω??

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Αφροδιτακι μου!!!!Τι κανεις?

Δεν ξεω αν την δειχνει στην Κυπρο,παντως εδω την δειχνει ο Αλφα και λεγεται Κατι Ψηνεται.

Χαρα μου ειμαι μια χαρα!!

Ααααα τωρα καταλαβα πιο ειναι...

ειναι αυτο που μαγειρευουν ο ενας για τον αλλο και καθε φορα πανε στο σπιτι αυτου που θα μαγειρεψει?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΑΑΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

:cheer: :silly: :woohoo:

ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΙΧΤΕΙ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΚΑΤΙ....ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ HAPPY MAMMY!!!!!"

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...