Μόλις στόλισα το δέντρο.. πολύ γλυκόπικρο συναίσθημα. 2 χρόνια πριν ακριβώς είχα κάνει επέμβαση από την έκτοπη και 1 χρόνο πριν ακριβώς είχα την 1η αποβολή και έκανα την απόξεση. Σήμερα είμαι εδώ, με μια θλίψη και μια ελπίδα. Στο δέντρο μου φυσικά και υπάρχει ένα αγγελάκι κάτω από το αστέρι να συμβολίζει τα αγγελάκια που έχω εκεί ψηλά. Όλοι πιστεύουν πως είμαι καλα αλλά νιώθω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα και πολλές σκέψεις γενικώς και μια ανησυχία για το τι επιφυλάσσει.. για να δούμε 🤍🙏🏼
Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;χθες πήγα κ εγώ και είδα τον μικρούλη μου!!! Είναι 1010γρ και το μήκος των ακρων του είναι σαν να είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερος!!!
Επίσης έχουν ξεκινήσει συσπάσεις και μου είπε να αποφεύγω τις σκάλες ( έχω 47 σκαλιά για να ανέβω σπίτι) να μην περπατάω πολύ και να πάρω 250μαγνησιο και να καταγράφω τις συσπάσεις!
Η αλήθεια είναι ότι με την δουλειά και μόνη μου με τον μικρό είναι πάρα πολύ δύσκολο!! Αγχώθηκα λίγο!! Επίσης μου είπε να επαναλάβω την καμπύλη ζαχάρου γιατί στο κέντρο που την έκανα έγινε με λάθος τρόπο κ δεν είναι εγκυρη