Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησε η Elena333f τα διδυμάκια της!!

Recommended Posts

Nα της ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διδυμακια και στο ζωδιο ..καλο κουραγιο μανουλα:laugh: !!!!!!!!

Θα θυμαμαι καθε χρονο τα γενεθλια τους ..κι εγω στις 8-6 εχω γενεθλια ..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διδυμομανουλααααα μου...

Ελενακι μου....

Να σου ζησουν τα ομορφα μωρακια σου....

υπομονη και συντομα θα εχεις παντα κοντα σου...

αχχχ τελεια...

Φιλακια περιμενουμε νεα σου κουκλα.. :):kiss::kiss:

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟΦΡΑΟΥΛΙΝΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Γ Ε Ρ Α ΚΑΙ Τ Υ Χ Ε Ρ Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!!!!!!

αχουυυυυυ τα κλαμματα με πιασανε συγκινηθηκα μωρεεεεεε το κοριτσακι μας το ελενακι μας ΕΓΙΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑ!!!!!!!!! και ειναι και διδυμακια και στο ζωδιο εεε???...;) εεετσι εεετσι το καλυτερο ζωδιο!!!χιχιχι και εγω διδυμακι ειμαι!! ελενακι μου την μια στιγμη θα σου λενε 'ετσι' και την αλλη στιγμη θα σου λενε 'γιουβετσι'!!! θα εχει πολυ πλακα!!! :) αχ αχ αχ 2 μπουμπουκακια ,βρε κοριτσια φανταστειτε τι γλυκα θα ειναι...!!!! ελενακι μου να τα ζουμπουλας συνεχεια,να τα τσιμπας στα μαγουλακια!!!! :)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ & ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ :):P

Να σας ζήσουν!!! Να είναι πάντα γερά ,τυχερά & ευτυχισμένα!

Τις καλύτερες ευχές μου για τα πρώτα Αυγουστομωράκια!! :laugh:

Τώρα τα διδυμάκια θα είναι & στο ζώδιο Διδυμάκια!!

Ολα καλά να πάνε & με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!!

Elenaki mou de ksereis poso sygkinithika me to thema pou anoikses kai ta logakia sou.Paraligo na me kanete na valw na klammata vre koritsia mou!

Sas euxaristw poly oles sas!

Me to kalo oi egkyoules mas na zhsoun k autes to thauma.

Einai apisteuto,sygklonistiko!Ta enoiwsa ola,eida ta mwra,ta filhsa kai eriksa to klamma ths arkoudas!De mporousa na stamathsw afou eferna th prwth eikona tous sto myalo mou!Eklaigan sa gatakia ta mikra mou.H mpempa vgike prwth stis 7:55 1.540 k 42 ek. kai o mpempos stis 7:56 1.600 k 43 ek.

Mikroulakia vgikan.To koritsaki einai poly ntoura,pairnei to galataki mou k ths deinoun k pipilitsa!Phre k ta prwta ths 20 gramaria afou exase 80 ths prwtes meres,einai fysiologiko eipe o giatros :D Afhste pou einai idia egw!!! k to agori moiazei sto mpampa :)

To agoraki mexri xtes htan sto oksygono me swlinaki sto stoma.Shmera pou phga na ta dw to eixan vgalei to oksygono kai to voithousan ligaki me swlinaki apth mytoula.Exase 10 gr,twra einai 1450 to agori k 1440 to koritsi.Epishs exoun ligo iktrero kai tous kanoun fwtotherapeia.Ta matakia tous de ta exw dei akoma mias k forane maskoula.Pantws h mpoumpou an k mikroula exei magoulakia :P

Ola kala koritsia doksa to theo!Tis prwtes meres fovomoun kai stenoxwriomoun poly gia ta mwrakia.Evlepa k sto dwmatio na ta thilazoun oles k na ta exoun konta tous k egw xrhsimopoiousa thilastro! :( H psyxologia mou htan xalia mias k eixame kai katis provlimatakia k me to giatro.Telos pantws telos kalo ola kala.

Mou eipan oti se 5 h 6 evdomades tha ta paroume sto spiti.

Den exw internet twra sto spiti.

H empeiria mou koritsia apo olh th diamonh prin gennhsw pou emeina 5 meres ekei k meta alles 5 den htan h kalyterh.Oi kopeles oles htan kales de lew.

Pantws tha ithela na mou exei meinei mia euxaristh anamnhsh apo olo auto,tha eprepe na htan oi poio eutyxismenes meres mou.

Mono mia stigmh eutyxias eixa...thn wra pou ta prwtoantrikrisa :)

Auta apo mena.

Filakia k elpizw thn epomenh fora pou tha sas ksanagrapsw na ta exw sto spiti :)

(h tellas argh na kanei syndesh internet xaxa)

Sas euxaristw k pali oles!!

Έλενα μου να τα χαίρεσαι!!!:woohoo: Να είναι πάντα πολύ πολύ γερά και ευτυχισμένα!Αχου μωρέ τα μικρούλια...Φαντάζομαι συγκίνηση!:laugh: Πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου:kiss:

Ελενα μου γλυκια μανουλα..να μας ζησουν γλυκια μου!!Τις ευχες μου στις ειπα πιο πανω!μας ενθουσιασες μας συγκινησες κ μας ελειψες γλυκια μου μικρουλα!!

Μη μου στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου!Ολα θα πανε τελεια!Ξεκουρασου,παρε δυναμεις κ τα κουκλακια σου θα ερθουν πολυ γρηγορα στο σπιτακι τους!!

Η φιλη μου απ τη θεσσαλονικη γεννησε στις 8/6 τα διδυμακια της δυο κοτιτσακια στην 34η εβδομαδα..Τα ιδια κι αυτη!!το ενα ειχε πολυ αιματοκριτη,του αφαιρεσαν αιματακι..θελουν το οξυγονακι τους αλλα μεγαλωνουν μια χαρα!!!απο ψυχολογια κι αυτη το ιδιο!

Ετοιμασε με χαρα τα πραγματακια τους και ερχονταιιιιιι!!!!κ να δεις σε λιγο πως θα σου γινουν!!στο τριμηνο θα μου λες...εφη μου το λεγες και δεν σε πιστευα!!! θα χουν μαγουλακια κ μπουτακια..και ενα μεγαλοοοο χαμογελο!!!

ναναι γερα τα ζουζουλινια !!!

σε αγαπαμε μανουλααααα!!!!

Ελενακι μου μανουλιτσα 2 υπεροχων μωρων!!!!Ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας!!!Αχ να σου ζησουν τα κουκλακια σου γλυκια μου!!!

Ετσι οπως τα λεγαμε!!!!Η κορακλα ιδια εσυ και ο γιοκας τον μπαμπακο του!!!!!!!!Τελειααααα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! :)

Αντε κοπελαρα μου να κυλισουν γρηγορα οι μερες κ να τα παρεις στο σπιτακι σου!!!!! Εχετε ολοι την αγαπη μας!!!!Το ξερεις αυτο ετσι???!!!!!!

ελενακιιιιι γλυκουλικο μανουλακι!!!!! :) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ!!!!! Υ Γ Ε Ι Α Κ Α Ι Τ Υ Χ Η ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥς ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ!!!!! μη τα σκεφτεσαι τα ασχημα...και εγω στενοχωρηθηκα που θα τα εχεις σε εναμιση μηνα σπιτι γμτ...αλλα ειναι για το καλο τους!! θα γινουν θηριακια!!!! ποπαυ!!! :) οτι χρειαστεις ξερεις ε?? μη τα λεμε!! :P σε σκεφτομαστε ολες να το ξερεις!!!!!! μελανουρακια μου!!!! :)

Ελενάκι μου... Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να τα πάρεις σπίτι τα ζουζουνομπεμπάκια σου!!! Εννοείται πως είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς! Ο λόγος που δεν σ'έχω πάρει κάποιο τηλέφωνο ακόμα είναι επειδή δεν θέλω να ενοχλήσω!! Ότι χρειαστείς... στείλε μου μήνυμα εννοείτε !! Πολλά πολλά φιλάκια και να μου φιλήσεις τα όμορφα μπεμπάκια σου!! Μόλις με το καλό σου φτιάξουν την σύνδεση και βρεις χρόνο.. γράψε μας σ'ένα καινούριο ποστ την εμπειρία σου!! Θα χαρούμε να την διαβάσουμε και να συγκινηθούμε!! :) Σε φιλώ γλυκά...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!

πωπω διπλη ευτυχια ε????

να δεις που θα τα εχεις συντομα στο σπιτακι σου και ολα θα ειναι μια χαρα!!

υγεια σου ευχομαι να εχουν τα παιδακια σου και τυχη!!!

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι τα θαυματάκια σου! Ο Θεός να τα χαρίζει υγεία και τύχη και οι άνθρωποι που τα περιβάλλουν αγάπη, ευτυχία και πολλά πολλά χαμόγελα!

Με το καλό να τα πάρεις σπιτάκι σας και να περνάτε μοναδικές στιγμές ευτυχίας!

Καλή λοχεία σε σένα!

Σας φιλώ!

Έλενα εύχομαι να πάνε όλα καταπληκτικά,που θα πάνε σίγουρα;) ,κ σύντομα να ενωθείτε όλη η οικογένεια στο σπίτι σας!!κάθε ευτυχία κ υγεία πάνω από όλα σε σένα κ τα μπεμπάκια σου!!πολλά φιλάκια διδυμομανούλα!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...