Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε κοιμήθηκαν πρώτη φορά στο δωμάτιό τους?

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα ο μπέμπουλης μου (3 μηνών) θα κοιμηθει μόνος στο δωμάτιο του. Ο γιατρος είπε οτι οσο νωρίτερα τόσο καλυτερα επόμένως ειπα να ακουσω τη σύμβουλή του(αν και θα θελα να κοίμάται μαζί μας). Εσείς πότε τα πήγατε στο δωμάτιό τους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα εκανες και γω σκεφτομαι σιγα σιγα να τον πηγαινω διπλα στο δωματιο του στη κουνια του γιατι εκτος των αλλων εχει αρχισει και δεν χωραει στη καλαθουνα..

Juliana μου είμαι πολύ αγχωμένη!! Το ζουζουνακι μου πρωτη νύχτα μακρυά μου... Αλλα είναι καλύτερα νωρίς γιατι αργοτερα θα φοβάται να κοιμάται μόνο του ενω τώρα είναι μικρό και δε καταλαβαίνει

ναι και γω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να παει στο δωματιο του σιγα σιγα..βαλτου και ενα φωτακι την νυχτα για να μην φοβαται..αργοτερα θα δυσκολευτει πολυ να παει γιατι θα εχει συνηθισει μαζι σας..εγω ολη την μερα τον εχω στο δωματιο του για να συνηθιζει και μονο το βραδι στην καλαθουνα διπλα μου..

απ οτι ακουω γυρω σε αυτη την ηλικια τα βαζουν στα δωματια τους(3 μηνων)..η αρχη βεβαια μπορει να ειναι λιγο δυσκολη...παρε και ενδοεπικοινωνια να σε βολευει..μην πηγαινεις περα δωθε...

αντε με το καλο...!!!σας βλέπω άυπνους...χιχιχι

φιλάκια

mom to be έγραψε:

Κορίτσια σήμερα ο μπέμπουλης μου (3 μηνών) θα κοιμηθει μόνος στο δωμάτιο του. Ο γιατρος είπε οτι οσο νωρίτερα τόσο καλυτερα επόμένως ειπα να ακουσω τη σύμβουλή του(αν και θα θελα να κοίμάται μαζί μας). Εσείς πότε τα πήγατε στο δωμάτιό τους?

AX MOM TO BE .....SUNDETHIKA PROKEIMENOU NA GRAPSO AKRIVOS GIA TO IDIO THEMA ALLA ME PROLAVES....MAZI ME TIN MOM TO BE PEITE MOU K EMENA KORITSIA...I KONSTANTINA MOU EINAI 3 1/2 MINON,APO TIN ORA POU GURISAME APO TO MEEFTIRIO KOIMOTANE STIN KALATHOUNA TIS STO PAIDIKO MAZI TIS K EGO...STIS 40 MERES TIN EVALA STO KREVATI TIS K PAREMEINA STO DOMATIO MAZI TIS...STOUS DYO MINES APOFASISA NA FERO TO KREVATI TIS STO DOMATIO MAS DIOTU DEN GINOTANE PLEON XORIA APO TO SUZUGO,AFTO DIIRKISE MEXRI TON TRITO MINA OPOTE K ROTISA TIN PAIDIATRO K MOU EIPE OTI KAIROS EINAI NA TIN VALO MONI TIS STO DOMATIO TISEKEINO TO VRADU DEN ANTEKSA K PIGA NA KOIMITHO MAZI TIS,K PAREMEINA EKEI...PROXTHES ME EPIASE I MESI MOU APO TO PALIO STROMA STO MONO KREVATI K PREPEI NA GURISO STO ORTHOPEDIKO...TORA DEN KSERO TI NA KANO...DEN THELO NA TIN APOXORISTO,FOVAMAI OTI THA PATHEI KATI,OSTOSO PARATIRISA OTI TO PAIDI KOIMOTANE KALUTERA STO PAIDIKO.....PAROLAFTA DEN EIMAI ETOIMI AKOMA,EFERA PALI TIN KALATHOUNA APO TIN APOTHIKI K TIN EVALA STO DOMATIO MAS LOGO STENOTIS XOROU,TO PAIDI KOIMATAI KALUTERA STO KREVATI TOU OMOS...TI NA KANO?DEN MPORO NA TIN APOXORISTO,EXTHES EIPE O ANTRASS MOU NA KOIMITHEI MAZI TIS STO PAIDIKO K DEN TON AFISA,ENOIOTHA SAN NA TIN EGKATELEIPA...TA EXO XASEI?

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ την δικιά μου την πήγα στο δωμάτιο της στο 2ο μήνα. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου! Βέβαια τώρα που και που θέλει η κυρία να κοιμάται μαζί μας κι αυτό το καταφέρνει κλαίγοντας (συνήθως κατά τις 5:30) και αφού προσπαθώ να την ξανακοιμήσω, χωρίς όμως επιτυχία κι επειδή κουτουλάω από την νύστα κι εγώ, την παίρνω μαζί μου και σε χρόνο μηδέν ξανακοιμάται. Μια φορά είχα κάνει το πείραμα να την κοιμήσω μαζί μας και όταν την πήγα στο κρεββατάκι της το μοιρίστηκε και ξύπνησε :)

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΡΗΣΑ ΟΤΙ 6 ΝΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΜΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΓΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ.

Κορίτσια εγώ από την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι των είχα στο κρεβατάκι του, δίπλα στο δικό μας στην κρεβατοκάμαρα. Μέχρι και 9-10 μηνών. Όλοι μου έλεγαν « δεν θα μπορέσει να βγεί εύκολα…θα κλαίει και πολλά άλλα » όταν αποφάσισα να τον αλλάξω δωμάτιο έκλαιγα και εγώ και μου κακοφάνηκε που έβγαλα το κρεβάτι του από το δωμάτιό μας.

Από το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε σαν κύριος …αλλά το δωμάτιο που τον πήγα το ήξερε. Εκεί τον άλλαζα, εκεί κάναμε μπάνιο από μωρά, εκεί είχα παιχνιδάκια και έτσι δεν ήταν κάτι ξένο για αυτόν. ( η κουμπάρα μου την κόρη της, της έβγαλε 1χρ και κάτι και ήταν όλα καλά επίσης )

Θέλω να καταλήξω πως αν νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και θέλετε να έχετε το μωράκι σας κοντά, αφήστε το δίπλα σας. Δεν υπάρχει κανόνας ή νόμος που να λέει πως ¨πρέπει¨ να βγαίνει νωρίς.

Μου άρεσε που άνοιγα τα μάτια μου και ήταν δίπλα μου…. Και το κράτησα όσο το ένιωθα και όχι όσο μου ¨είπανε¨

Περισσότερο εγώ έκλαιγα που τον πείρα από κοντά μου παρά ο ίδιος

καντινου έγραψε:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΡΗΣΑ ΟΤΙ 6 ΝΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΜΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΓΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ.

K EGO TO SKEFTIKA AFTO PAROLO POU DEN THULAZO KSUPNAME SUXNA AKOMA TO VRADU GIA MAM GIA PIPILA,ASE POU EIXA DIAVASEI OTI KINDUNEVOYN LIGOTERO APO TO SUNDROMO AIFNIDIOU THANATOU TA MORA POU KOIMONTOUSAN ME TOUS GONEIS MEXRI TON 6O MINA ,GIAFTO FOVAMAI TOSO...

Γεια σας μανουλες.Αν δεν ξυπνανε τα ζουζουνια σας το βραδυ και δεν υπαρχει προβλημα καλο ειναι να πατε τα παιδια στο δικο τους χωρο γιατι οσο καθαρες να ειμαστε ειναι πιο υγειινο να εχουν ξεχωριστο δωματιο.Αυτο επικρατουσε σαν νομος και στην Γερμανια παλια,δεν ξερω αν το εχουν ακομη.Εγω τον γιο μου τον πηγα στο 3ο μηνα στο δωματιο του και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Μην ανησυχειτε και σηκωνεστε συνεχεια να τα ελεγχετε.Ολα καλα θα ειναι!:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΥΠΝΟ.;) ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ!!!ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!:woohoo: :P

ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ....ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ......ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ........ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ!!!!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ....ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣ:woohoo:

ΤΩΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ;) ΟΠΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕΕΕΕΕΕ:P

Αχ κορίτσια κοιμαται στο δωματιο του τώρα. Savropinguinos κι εγω νιώθω να τα έχω χάσει με το θαυματακι της ζωής μου. Θέλω συνέχεια να τον βλέπω,να ξέρω οτι είναι καλά. Σκέφτομουν πότε ήμουν έγκυος,ποτε γεννήθηκε και τώρα θα κοιμηθεί μόνος του!Ξεφυγαμε απ'το βρεφικό και πήγαμε στο μωρουδιακό!Μεγάλωσαν τα νινάκια μας!! Λοιπόν εγω αφου πήγε εκει δε θα τον ξανα φερω πισω στη κρεββατοκαμαρα,τελειωσε!! ΅Ελπίζω να μη τη βγάλω ολη νυχτα στο παιδικό :laugh: . Θα σας πω αυριο πως τα πήγαμε,φιλάκια

Καλημέρα,τελικά ολα πηγαν καλά. Κοιμηθηκε καλύτερα απ'οτι μαζί μας!Ξυπνησε μια φορά στις 4 για μαμ και μετα ξυπνησε στις 8! Ουφ,παει κι αυτό!!!

Mom to be μην αγχώνεσαι για τον μικρό. Θα τους βρεί τους ρυθμούς του και θα συνηθίσει και μόνος του.΄

Η Μαριλή έφυγε απο το δωμάτιό μας και την καλαθούνα 2,5 μηνών. Μια χαρά ήτανε, έχει συνηθίσει τον χώρο της, με αποτέλεσμα, όταν καμια φορά ξυπνάει νωρίς και έρχεται στο κρεββάτι μας, την παρακαλάμε να κοιμηθεί εκεί. Δεν θέλει όμως, έρχεται για παιχνίδι (τί ανάποδο παιδί, άλλα παιδιά θέλουν να κοιμούνται με τους γονείς τους και αυτή έρχεται να μας ξυπνήσει για να της ανοίξουμε την "τήλο").

Όσο για τον μικρό, 3,5 μηνών πήγε και αυτός στην κούνια του στο ίδιο δωμάτιο με την Μαριλή. Όλα καλά. Τους έχω βέβαια και την ενδοεπικοινωνία.

Αντε και θα δείς πως ίσως στην αρχή θα αισθάνεσαι λίγες ενοχές που τον άφησες μόνο του, αλλά θα σου αρέσει που είστε πάλι μόνοι με τον άντρα σου. Μην ξεχνάμε πως εκτός απο μανούλες, είμαστε και γυναίκες.

Emeis ton valame sto domatiaki tou apo otan sarantise. Eixe psilosei poli k otan ksipnouse k tentonotan de xorouse stin kalathouna :P

Ta 5 prota vradia itan diskola, eklaige, tsirize, xtipiotan k kratiotan me poli dinami apo pano mou, se simeio pou na kremiemai pano apo tin kounia tou mexri na apokoimithei kai me afisei ta xerakia tou. Tora eimaste poli kala, koimomaste apo tis 10 mexri tis 7 kai ta oraria mas exoun pano kato statheropoiithei.

mom to be έγραψε:

Καλημέρα,τελικά ολα πηγαν καλά. Κοιμηθηκε καλύτερα απ'οτι μαζί μας!Ξυπνησε μια φορά στις 4 για μαμ και μετα ξυπνησε στις 8! Ουφ,παει κι αυτό!!!

ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?ΛΟΙΠΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ :P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ....

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ 8,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ 8,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΝΤΑΡ...ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΥΠΝΑΡΟΥ Κ ΔΕΣΑΜΕ...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ...

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ....

Ναι savropinguinos του εβαλα ενδοεπικοινωνια,αν και το δωματιο του ειναι διπλα στο δικο μας οπότε οταν ξυπνησε τον ακουσα κι απο μόνη μου. Παντως μια ιδέα είναι,θα δεις δοκίμασέ το!!

Και εμείς στον 3ο την βαλαμε στο δικό της δωμάτιο. Θα την έβαζα νωρίτερα, αλλα είπα να το γλιτώσει το εγκεφαλικό ο άντρας μου.

Το πρώτο βράδυ απο την αγωνία δεν κοιμήθηκα. Η μπέμπα όμως έκανε έναν ύπνο άλλο πράγμα!

Ε, το επόμενο βράδυ το πήραμε απόφαση και εμείς.

Δεν είναι τίποτα πάντως. Όλα μια ιδέα είναι!

Εγω κοριτσια αρχισα να το σκεφτομαι για να την βαλω στο δωματιο της περιπου στον 3ο μηνα.Τελικα το εκανα πραξη οταν μπηκε στον 6ο(μου πηρε τρεις μηνες για να το παρω αποφαση:)).

Δεν μπορουσα να την βαλω πιο πριν,οποτε το σκεφτομουνα οτι θα κοιμοτανε μονη της σε αλλο δωματιο με επιανε αγχος.

Την πρωτη νυχτα φυσικα και δεν εκλεισα ματι γιατι συνεχεια πηγαινοερχομουνα να δω αν ειναι καλα(αυτη βεβαια εκανε στον κοσμο της,ουτε που καταλαβε την διαφορα).

Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχουν πρεπει σε αυτα τα θεματα,οι παιδιατροι γενικολογουνε.Εσυ ξερεις την σχεση σου με το παιδι σου καλυτερα απο τον παιδιατρο που την βλεπει μια φορα τον μηνα.Οποτε νιωσετε εσεις ετοιμοι να την βαλετε στο δωματιο της,αυτη ειναι η αποψη μου.

mom to be έγραψε:

καλημερα!

εμενα παλι η γιατρος μου ειπε

α)οτι ειναι θεμα των γονιων ποτε θα κοιμηθει μονο του,δλδ ποτε νιωθουμε εμεις ετοιμοι να το "αποχωριστουμε"

β)κ η δικη της αποψη ειναι να παει στο δωματιο του 12 μηνων.

Μας ειπε οτι μεχρι και 10 μηνων υπαρχει ο κινδυνος του συνδρομου αιφνιδιου θανατου.

αυτη τα παιδια της τα εβαλε στα δωματια τους στο χρονο πανω.

Η αγωνια μου ηταν αν θα μαθει με μας αντε να το πας μονο του μετα.αλλα κ αλλες μαμαδες που το καθυστερησαν μου ειπαν οτι θα μαθει μονο του μια χαρα οποτε και να το βαλω.Οποτε ο bebadas aka ο γιος μου:) θα κατσει μαζι μας μεχρι να χρονισει.

Mom 2 be agapi mou kalispera kai apo mena...

Egw ton kwnstantino mou ton eixa valei sto dwmateio tou 6 minwn...

poli to xariken to kotsiroui mou...

Kai etsi eilikrina skeutwmai na valw tin eleana mou apo 3 me 4 minwn sto diko tis dwmateio...

Ola eksrtountai apo to mwro fusika...

Sas euxwme ta kalitera...

Filia...

mom to be έγραψε:

Πως το αιτιολογησε αυτο ο παιδίατρος ?:unsure: :unsure:

Για ποιο λογο οσο πιο νωρις τοσο πιο καλά ? Για ποιον ειναι καλά ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...