Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 1/7 Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΣ

ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΛΑ Ε ΕΧΩ Χ....ΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ....anyway....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΥΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΧΡΙ

ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ,ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ..

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΑ Η ΧΑΛΙΑ???

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΟΝΟΥΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ

ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Κ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΦΕ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...

Κ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Δημοσίευση

Γιώτα μου καταρχάς να τον χαίρεσαι!

Νομίζω οτι τα προσκλητήρια θα ήταν κάτι περιττό αφού δεν προκειται να καλέσεις παιδάκια(να πρέπει δηλαδή να ενημερωθούν γονείς)αλλά αν θέλεις να το κάνεις,έτσι για την πλάκα οκ.:blush: (Συγνώμη για το θάρρος:blush: )

Τώρα απο φαγητό θα μπορούσες να κάνεις στεγνά ορεκτικά.Πχ τυροπιτάκια,λουκανικπιτάκια,τοστάκια,πίτσα σε μικρά κομματάκια(ίσως και κεφτεδάκια αν προλάβεις/μπορέσεις),καθώς και να γεμίσεις μεγάλα μπολ με πατατάκια,γαριδάκια,πόπ κορν.Μια άλλη καλή ιδέα είναι τα ζαχαρωτά:)

Μια άλλη ωραία ίδεα είναι να δίνεις στα παιδάκια σακουλίτσες με τον Γουίνι και μέσα να βάλεις καραμελίτσες,γλιφιτζουράκια,ζαχαρωτά και κάποιο μικρό παιχνιδάκι:)

Ελπίζω να βοήθησα

Να περάστετε ΤΕΛΕΙΑ!

Φιλιά στον μικρό

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γιωτάκι αν πας μια βόλτα απ τα τα τζαμπο σιγουρα θα βρεις πολλες λυσεις και για τα προσκλητηρια αλλα και για το στολισμα...κρεμασε μπαλονια και διαφορες επιγραφες πλαστικες που εχουν..για μπουφε φτιαξε τυροπιτακια..τοστακια..ζαμπονοτυροπιτακια..πιτσα..κεφτεδακια..πατατακια..γαριδακια..πορτοκαλαδες..οτι φτιαχνουν συνηθως σε καθε παιδικο πάρτυ....επισης αν ξερεις να φτιαξεις και κορμο σοκολατας θα ηταν ωραια αρεσει στα παιδια..αλλιως..εχεις και την τουρτα..

μπορεις να παρεις και μικρα παραμυθακια ή σφυριχτρες να μοιρασεια στα παιδακια

φιλια με το καλο και να τα εκατοστησει!!!

Δημοσίευση

ΓΙΟΤΑΚΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΙΝΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΓΟΥΙΝΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ. ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ. ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΙΝΙ. ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΡΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΗΜΑΡΙΚΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΤΖΟΥΛΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΙΑ, ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ, ΤΥΡΟΠΟΤΑΚΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΙ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Γιώτα μου καταρχάς να τον χαίρεσαι!

Νομίζω οτι τα προσκλητήρια θα ήταν κάτι περιττό αφού δεν προκειται να καλέσεις παιδάκια(να πρέπει δηλαδή να ενημερωθούν γονείς)αλλά αν θέλεις να το κάνεις,έτσι για την πλάκα οκ.:blush: (Συγνώμη για το θάρρος:blush: )

Τώρα απο φαγητό θα μπορούσες να κάνεις στεγνά ορεκτικά.Πχ τυροπιτάκια,λουκανικπιτάκια,τοστάκια,πίτσα σε μικρά κομματάκια(ίσως και κεφτεδάκια αν προλάβεις/μπορέσεις),καθώς και να γεμίσεις μεγάλα μπολ με πατατάκια,γαριδάκια,πόπ κορν.Μια άλλη καλή ιδέα είναι τα ζαχαρωτά:)

Μια άλλη ωραία ίδεα είναι να δίνεις στα παιδάκια σακουλίτσες με τον Γουίνι και μέσα να βάλεις καραμελίτσες,γλιφιτζουράκια,ζαχαρωτά και κάποιο μικρό παιχνιδάκι:)

Ελπίζω να βοήθησα

Να περάστετε ΤΕΛΕΙΑ!

Φιλιά στον μικρό

:kiss::kiss::kiss:

σλουρπ!:P

Δημοσίευση

ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝΤΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑΚΙΑ-ΣΤΕΚΑ(ΑΝ ΒΡΕΙΣ). ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΩΡΑΕΙ ΑΡΚΕΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΣΟΥΒΑΛΟΜΑΧΙΕΣ Η ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕΛΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΟ ΓΟΥΙΝΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ.

Δημοσίευση

γιωτακι κοντα ειναι τα γεννεθλια μας εμεις γινομαστε ενος στις 7/7:laugh: :laugh: :laugh:

εγω εχω σκευτει να κανω εναν μικρο μπουφε με τυροπιτακια τοστακια και δIαφορα τετοια ορεκτικα η τουρτα ου θα εχει το αγαπημενο του ζωακι την καμηλοπαρδαλη (ηταν το πρωτο του παιχνιδι και το λατρευει) κοιταξα στα τζαμπο αλλα επειδη δεν βρηκα πιατακια και ποτηρακια σε τετοιο θεμα μαλλον θα παρω τον μικυ (καπελακια δεν θα παρω δεν θα εχω παιδακια:( )

αλλα θα εχω μπαλονια και το γνωστο STOP THE PARTY IS HERE!!!!!!:woohoo: :woohoo: επισης μπορει να βρω κατι σε θεμα με ζωακια να ταιριαζει με την τουρτα του θα δουμε παντως το παρτυ οπως και να εχει θα ειναι τελειο!!!!! ηδη κανει προπονηση ο ζουζουνος μου για το κερακι ολη μερα κανει φρουουουουουου.........!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΜΑΝ....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ....

ΧΜΜΜΜΜ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟ ΤΟ ΓΟΥΙΝΙ Κ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΑΠΑΝΩ Κ ΛΙΒΑΔΙ..

ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΑΝ ΒΡΩ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ....ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΦΕ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Κ ΘΑ ΕΧΩ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΟΥΙΝΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ....ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΩΝ

ΜΑΖΟΟ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY,Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΒΑΖΑ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΔΩ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....Κ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ...

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΟΛΕΣ...

Α...ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ...:blush: :blush:

ΑΧ, ΒΡΕ ΓΙΟΤΑΚΙ!!!! ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ, ΒΑΖΕΙΣ ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΜΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΛΙΩΣ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΣΟΛΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ.
Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

γιωτακι κοντα ειναι τα γεννεθλια μας εμεις γινομαστε ενος στις 7/7:laugh: :laugh: :laugh:

εγω εχω σκευτει να κανω εναν μικρο μπουφε με τυροπιτακια τοστακια και δIαφορα τετοια ορεκτικα η τουρτα ου θα εχει το αγαπημενο του ζωακι την καμηλοπαρδαλη (ηταν το πρωτο του παιχνιδι και το λατρευει) κοιταξα στα τζαμπο αλλα επειδη δεν βρηκα πιατακια και ποτηρακια σε τετοιο θεμα μαλλον θα παρω τον μικυ (καπελακια δεν θα παρω δεν θα εχω παιδακια:( )

αλλα θα εχω μπαλονια και το γνωστο STOP THE PARTY IS HERE!!!!!!:woohoo: :woohoo: επισης μπορει να βρω κατι σε θεμα με ζωακια να ταιριαζει με την τουρτα του θα δουμε παντως το παρτυ οπως και να εχει θα ειναι τελειο!!!!! ηδη κανει προπονηση ο ζουζουνος μου για το κερακι ολη μερα κανει φρουουουουουου.........!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΡΕ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΦΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...