Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 203
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! :laugh:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΩ,ΠΩ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? :woohoo:

ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ POLY ΓIA AΥΡΙΟ.

Ο ΙΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

Yeeeeeeeeeeeeeeessssss!!!!!!!!!!:silly: :) :)

Τα καταφερες! Yupiiiiiiiii!:laugh: :laugh: :laugh:

Andriani καταπληκτικα νεα.Πολυ χαρηκα για σενα!!!!

Σου ευχομαι μια τελεια και απροβληματιστη εγκυμοσυνη.:)

Μακαρι οπως ευχαριστα ξεκινησε η εβδοαμαδα ετσι να τελειωσει.

Φιλακια κοριτσακι :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ανδριαννουλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! :) :) :) :) :) yesssss yeeeessssss yes YES YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!!! :) ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΤΣΑ!!! ;) ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑΑΑ!!!!!!!! :) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ Υ Γ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!! :) :) :) ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ....ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!!!!!!!! :)

ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!! ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!! :) :) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! :) :) ΑΧ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!! :) :) :)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!:woohoo:

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!;)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανδριανη μου χαρηκα παρα παρα πολυ για σενα γλυκεια μου,σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε τελεια μεχρι το τελος και να κρατησεις το μωρακι κη τα μωρακια σου αγκαλιτσα σου αυτη τη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ετσι θα γινει κοπελα μου....Αυτη τη φορα ολα θα πανε τελεια!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑ ΣΑΣ.!!!!:)

Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Andriani έγραψε:

NAI NAI NAI NAI!!! Είμαι έγκυος!!!!!

Λοιπόν, ο Ιούνιος είναι ο μήνας μας: Polly + Glyka, η σειρά σας κορίτσια, αύριο και μεθαύριο θα είναι η επισφράγιση του υπέροχου αυτού μήνα που ξεκίνησε και με τα καλά νέα της ΚΙΤΤΥ.

Θέλω αισιοδοξία και χαμόγελα..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΗΡΕΜΑ, ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!

(ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΚΑΝΤΕΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ?)

Δημοσίευση

Andriani έγραψε:

NAI NAI NAI NAI!!! Είμαι έγκυος!!!!!

Λοιπόν, ο Ιούνιος είναι ο μήνας μας: Polly + Glyka, η σειρά σας κορίτσια, αύριο και μεθαύριο θα είναι η επισφράγιση του υπέροχου αυτού μήνα που ξεκίνησε και με τα καλά νέα της ΚΙΤΤΥ.

Θέλω αισιοδοξία και χαμόγελα..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΗΡΕΜΑ, ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και στις υπολοιπες της παρεας!!!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...