Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόλις επέστρεψα και εγω από το 3ήμερο και αν και κάπως καθυστερημένα, έχεις τις πιο γλυκιές ευχές μου!!

Να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Να χαίρεστε το Μαράκι σας!

Να είστε πάντα καλά!

Ααααααααχχ άντε και στα δικά μας οι λεύτερες κορίτσια! Και στων παιδιών μας!

Πολλά φιλιά!!!!!

• Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

dallia μου γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ! Καλή λευτεριά σου εύχομαι! :cheer:

savraki μου, συναδέλφισά μου, είδες? είδες? Και μετά παραπονιόμαστε για τα Μ.Τ. Μια χαρά η αλμύρα τσιτώνει το δέρμα.. :P Δεν είναι τυχαίος ο αγαπημένος μου στίχος ever... "Να'σουν θάλασσα, να μη σ'άλλαζα, να'σουν πάντοτε δική μου... Κι εγώ τα'βαλα με τη θάλασσα κι εσύ θυμωσες μαζί μου..." Νατασάρα!!

Το φόρεμα το έραψα σε μία τρελλή! Η ζώνη που βλέπεις φτιάχτηκε από τη νονά μου παραμονή του γάμου μου. Αυτή που μου έκανε η τρελλή ήταν μία αποτυχία και μισή! Τόσο το σχέδιο όσο και το ράψιμο! Και περίμενε προπαραμονή του γάμου να μου την εμφανίσει τελειωμένη η ηλίθια.. Άλλο της είπα, άλλο έκανε! Ευτυχώς η νονά μου είναι μοδίστρα και με έσωσε από την καταστροφή!

miracle μου, γλυκό μου θαυματάκι σε υπερευχαριστώ για τα θερμά λόγια και ευχές σου! :)

mwro μου να'σαι καλά! Κάθε σου επιθυμία και μία ευχή μου... :)

kyriaki78 να χαίρεσαι όποιον και ότι αγαπάς! Δυστυχώς με τα τελευταία κορίτσια δεν τα λέμε συχνά και δε γνωρίζω λεπτομέρειες για να τους ευχηθώ ανάλογα...

Σισσιώ μου και στα δικά σου! Λέυτερη είσαι καλέ? χεχε... Να χαίρεσαι τη ζωγραφιστή κουκλίτσα σου!

TEO COOL μου, γλυκιά Κρητικοπούλα να χαίρεσαι κι εσύ το πανέμορφο παιδάκι σου... Που είναι χαμογελαστό από κουνάκι... :laugh:

chrysoula μου ευχαριστώ για τα τρυφερά σου λόγια.. Καλή λευτεριά! Όλα να σου πάνε καλά και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μπεμπάκι!

Με συγκινείτε όλες με τις ευχές σας! Σας υπερευχαριστώ! :lol:

Δημοσίευση

Ιφιγένειά μου, μόλις τώρα είδα κι εγώ τις φωτογραφίες!! Σούπερ!!!!! :)

Να σας έχει ο Θεός καλά, να'σαστε υγιείς και πάντα ευτυχισμένοι και λαμπεροί!

Να χαίρεστε τη Μαρία σας και με το καλό να της κάνετε αδελφάκι!

Ευχές μου τα όνειρά σας... Φιλάκια πολλά πολλά! :)

Δημοσίευση

crazy θεία Ρούλα μου (και δική μας θεία, αλλά και αυτού του πανέμορφου μωρού που μόλις είδα στο fb...:P ) ευχαριστούμε πολύ πολύ! Εύχομαι και το δικό σου όνειρο να πραγματοποιηθεί σύντομα! Και μιλάω για το αυτονόητο.. Όνειρα μπορεί να έχεις πολλά, αλλά τώρα θα δώσω προτεραιότητα στην ευχή σε αυτό! ;)

Σε φιλώ φιλενάδα! :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!

Να ζησετε!

Να ειστε παντα ερωτευμενοι, ευτυχισμενοι, να χαιρεστε το κουκλακι το Μαρακι κ να της χαρισετε πολλα πολλα αδερφακια το ιδιο ομορφα κ τσαχπινικα!:)

Υ.Γ. Πολυ μου αρεσε που επελεξες νυφικο-φορεμα. Σου παει πολυ κ ταιριαζει (κατα τη γνωμη μου παντα) πολυ με την περιπτωση σας (γαμοβαφτιση).

Δημοσίευση

theano μου σε ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδάκι σου! Είναι κουκλίτσα ζωγραφιστή! :cheer:

Ναι, δεν υπήρχε περίπτωση να φορέσω νυφικό. Και βάφτιση να μην είχα, πάλι φόρεμα θα φορούσα, απλά ίσως στο μπούστο να ήταν υπερπαραγωγή, με στρας και ψευτοσβαροφσκι και δεν ξέρω κι εγώ τι... Και ο Κων/νος μου δε φόρεσε γαμπριάτικο κουστούμι. Ένα απλό πήραμε. Απλά προσθέσαμε το ζωνάρι και το κάναμε λίγο πιο κατάλληλο. Ξέρεις μάνι μάνι πόσα λεφτά γλιτώσαμε από νυφικό και γαμπριάτικο? 1900 ευρώ. Που καιροί για τέτοια έξοδα? :unsure:

Σε φιλώ και σας καληνηχτώ! :woohoo:

Όνειρα γλυκά! :laugh:

Δημοσίευση

Ιφιγένεια κι εγώ μόλις τώρα μπήκα και είδα όλες αυτές τις υπέροχες φωτοφραφίες! :cheer: :woohoo: :cheer:

Καταρχήν αισθάνομαι ότι μας κάνεις ΜΕΓΑΛΗ τιμή που μοιράζεσαι μαζί μας τη διπλή σας χαρά με τόση λεπτομέρια που πραγματικά, εκτός του ότι ένιωσα σαν να σε ξέρω, ήταν κατά κάποιο τρόπο και σαν να ήμουν εκεί!!! Οι περιγραφές σου επίσης είναι παραστατικότατες!

Από πού να αρχίσω!!! Με κάθε φωτογραφία που έβλεπα έβγαζα επιφωνήματα θαυμασμού!!! :lol:

Τα Μαράκι σας είναι μια κούκλα ζωγραφιστή πραγματικά!!! Εύχομαι να σας ζήσει!!! Να είναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένη!!!

Τα χρώματα, οι λαμπάδες, όλο το concept ήταν υπέροχο και πολύ πρωτότυπο! Αυτό όμως που με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν η λαμπάδα της βάφτισης με την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού. Δεν έχω λόγια!!!

Εσύ και ο άντρας σου ΛΑΜΠΕΤΕ πραγματικά από ευτυχία και οι οικογενειακές φωτογραφίες στην θάλασσα είναι όλες πανέμορφες!!! Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιά να επισυναψω :P, είναι όλες τόσο ωραίες, είστε τόσο ευτυχισμένοι!!!!!!!

Σας εύχομαι ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και η ευτυχία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά σας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να πλημμυρίζει το σπιτικό σας!!! Να χαίρεστε την πανέμορφη κορούλα σας Μαρία και με το καλό και τα αδελφάκια της!!! :) Να είστε ΠΑΝΤΟΤΕ καλά!!!!!!!

Α!!! Και μην ξεχνάτε με τη Μαρίνα να μας ενημερώνετε για το ειδύλλιο της Μαρίας και του Μιχαήλ Άγγελου!!! :laugh: :silly: :laugh: Είναι πολύ ταιριαστοί οι δυό τους!!!

Τα φιλιά μου!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ifigeneioulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!:woohoo:

τωρα το ειδα το θεμα!!!!!!:woohoo:

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κοριτσακι μου, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, να ευτυχισετε, να 'στε ΠΑΝΤΑ αγαπημενοι κι ερωτευμενοι!!!!!!;)

να χαιρεστε και το Μαρακι σας, το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!:woohoo: καλοφωτιστη να ειναι η μικρη σας η κουκλιτσα!!!:cheer:

κοπελ μου γλυκια, η περιγραφη σου ειναι καταπληκτικη, οι φωτογραφιες συγκλονιστικες, ΟΛΑ ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!:cheer: για τι να πρωτοπω??? για το τρισχαριτωμενο Μαρακι, με τα φανταστικα βαφτιστικα, για την πανεμορφη νυφουλα με το τελειο νυφικο, για τον ευτυχη γαμπρο και χαζομπαμπα, που λαμπει ολοκληρος???:cheer: και οι τρεις δηλαδη ΛΑΜΠΕΤΕ κι ευχομαι να ΛΑΜΠΕΤΕ απο ευτυχια για ΟΛΗ σας τη ζωη κοριτσακι μου!!!:cheer:

συγκινηθηκα ΤΟΣΟ πολυ, δε μπορω να σου περιγραψω ποσο...:blush:

πολλα πολλα πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, βιον ανθοσπαρτον κουκλιτσα μου!!!:kiss:

Δημοσίευση

Θωερώ ότι είναι πααααρα πολύ δύσκολο να συνδιαστούν τόσα πράγματα τόσο καλά εναρμοσνισμένα μεταξύ τους.. τι να πω..??? ¨Ολα καλόγουστα.. υπέροχα, τέλεια θα λεγα. Μπράβο Ιφιγένεια...

(Αν μπορείς να μου οργανώσεις και μένα την βάπτιση που παιδεύομαι τόοοοοοσες μέρες και δεν έχω βρει ακόμα ούτε το θέμα!! :blush: )

Μα ένα μεγαλύτερο μπράβο για την όμορφη οικογένεια που έχεις φτιάξει. Δεν ξέρω.. δεν συγκινούμαι σε γάμους... οι όμορφες περιγραφές σου φταίνε... η χαρά σας που είναι ολοφάνερη... η αγάπη που ξεχειλίζει από αυτό το ποστ?? Συγκινήθηκα λιγάκι....

Εύχομαι ειλικρινά όλη σας η ζωή να ναι σαν αυτή την μέρα και να καμαρώνετε πάντα το όμορφο αγγελάκι σας, το Μαράκι σας.

ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ...

Δημοσίευση

Ιφιγένεια μου! Να ζήσετε! να ευτυχήσετε! Το Μαράκι σας πάντα υγιές, ευλογημένο και ευτυχισμένο!

Η ζωή σας πάντα να είναι λευκή σε χρώμα : αγνή και υγιής!

και κόκκινη : με πάθος και αγάπη!

όλα μα όλα ήταν υπέροχα! πιο υπέροχοι όμως εσείς με την κουκλίτσα σας!

Αντε και με το γιό να δουμε πάλι σουπερ φωτο σε άλλα υπέροχα χρώματα απο τα χεράκια σου !

Δημοσίευση

ιφεγειντσα μου τωρα διαβασα τα νεα σου!!!να ζησετε παντα γεροι και ευτυχισμενοι !!!περιττο να σου πω οτι ησασταν και οι τρεις υπεροχοι!!!ειδικα το μαρακι ομως!!!κουκλαρα!!!!!να στε καλα παντα και ευτυχισμενοι!!!σε φιλω γλυκα!!!:kiss:

Δημοσίευση

αγάπη17 έγραψε:

Ιφιγένεια κι εγώ μόλις τώρα μπήκα και είδα όλες αυτές τις υπέροχες φωτοφραφίες! :cheer: :woohoo: :cheer:

Καταρχήν αισθάνομαι ότι μας κάνεις ΜΕΓΑΛΗ τιμή που μοιράζεσαι μαζί μας τη διπλή σας χαρά με τόση λεπτομέρια που πραγματικά, εκτός του ότι ένιωσα σαν να σε ξέρω, ήταν κατά κάποιο τρόπο και σαν να ήμουν εκεί!!! Οι περιγραφές σου επίσης είναι παραστατικότατες!

Από πού να αρχίσω!!! Με κάθε φωτογραφία που έβλεπα έβγαζα επιφωνήματα θαυμασμού!!! :lol:

Τα Μαράκι σας είναι μια κούκλα ζωγραφιστή πραγματικά!!! Εύχομαι να σας ζήσει!!! Να είναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένη!!!

Τα χρώματα, οι λαμπάδες, όλο το concept ήταν υπέροχο και πολύ πρωτότυπο! Αυτό όμως που με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν η λαμπάδα της βάφτισης με την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού. Δεν έχω λόγια!!!

Εσύ και ο άντρας σου ΛΑΜΠΕΤΕ πραγματικά από ευτυχία και οι οικογενειακές φωτογραφίες στην θάλασσα είναι όλες πανέμορφες!!! Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιά να επισυναψω :P, είναι όλες τόσο ωραίες, είστε τόσο ευτυχισμένοι!!!!!!!

Σας εύχομαι ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και η ευτυχία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά σας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να πλημμυρίζει το σπιτικό σας!!! Να χαίρεστε την πανέμορφη κορούλα σας Μαρία και με το καλό και τα αδελφάκια της!!! :) Να είστε ΠΑΝΤΟΤΕ καλά!!!!!!!

Α!!! Και μην ξεχνάτε με τη Μαρίνα να μας ενημερώνετε για το ειδύλλιο της Μαρίας και του Μιχαήλ Άγγελου!!! :laugh: :silly: :laugh: Είναι πολύ ταιριαστοί οι δυό τους!!!

Τα φιλιά μου!!!

:kiss::kiss::kiss:

Εγώ τώρα τι να πω? Σε θερμοευχαριστώ για τα υπέροχά σου λόγια! Κορίτσια μου, μου τα είπανε και οι καλεσμένοι μου που το ζήσανε από κοντά! Αλλά να το ακούω κι από εσάς, το πόσο σας άρεσαν όλα, από όσο μπορείτε να καταλάβετε από τις φωτογραφίες... είναι διαφορετικό! Με συγκινείτε! Ιδίως τα λόγια σου αγάπη17 μου... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Να χαίρεσαι ότι αγαπάς!

Δημοσίευση

mitsakii μου γλυκύτατό μου κορίτσι! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Να χαίρεσαι κι εσύ την μικρούλα σου. Μπορεί ο μπαμπάς να μην αφήνει να την καμαρώσουμε, αλλά τη μισή από τη δική σου γλύκα να έχει πάρει θα είναι γλυκιά σαν καραμέλα! Τι όμορφα λόγια είναι αυτά? Δεν ξέρω τι να πω... Απλα ευχαριστώ!

Mary78 μου, γλυκιά μου κοπέλα σε ευχαριστώ! Κι εσύ με συγκινείς.. Που συγκινήθηκες με τις χαρές μου..:cheer: Να είσαι καλά αγαπη μου, ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Δημοσίευση

filos'ifigen μου, γλυκιά συνονόματη εγκυούλα μας, να'σαι καλά!

Καλή λευτεριά και σε σένα... :cheer:

Κάσση μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί για το γιο! Εκεί ρε γμτ δεν έχω επιλογή, αλλά διαταγή! Θα γίνει ΠΑΟΚβάφτιση.. Βλέπετε παλιός ποδοσφαιριστής ο μπαμπάς μας, άρρωστος με τον ΠΑΟΚ! Ε, εκεί η φαντασία μου θα κοιμηθεί... :huh: Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου, που είναι όνομα και πράγμα! :)

ZOUZOUNITSA μου, Αυγουστιάτικη μανούλα σαν κι εμένα.. Καλή λευτεριά, ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Κι εγώ σε φιλώ! :kiss:

Τόμα μου καλή λευτεριά και σε σένα κουκλίτσα μου! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

babylove μου σε ευχαριστώ θερμά, κι εσύ να χαίρεσαι ότι αγαπάς!

Καληνύχτα κορίτσια μου, να είστε όλες καλά! :cheer:

Δημοσίευση

Όλα όλα πάρα πολύ ωραία!

Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την κουκλάρα κόρη που έχετε!Φτου φτου..

Καταπληκτικό το θέμα που διάλεξες και ότι φορέσατε όλοι σας ήσασταν ΚΟΥΚΛΟΙ!Μπράβο μπράβο πολλά συγχαρητήρια!

Δημοσίευση

Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε! Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι πάντα!!

Όσο για το Μαράκι, να είναι γερό και καλότυχο πάντα το κοριτσάκι σας! Να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια και εύχομαι πολύ σύντομα να μεγαλώσει!!

Τα συγχαρητήρια μου για το γούστο σου. Είναι εξαιρετικά όλα. Τα συνδύασες μοναδικά!!!

...Και οι φωτογραφίες....απλά τέλειες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...