Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μετά από 3 εβδομάδες λοιπόν, ανοίγω αυτό το θεματάκι για να μοιραστώ μαζί σας λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τη γαμοβάφτισή μας...

16-05-2009 και ώρα 18.00 ενωθήκαμε με τον Κωνσταντίνο μου με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού κι ανθρώπου... Έπειτα βαφτίστηκε το μικρό μου διαμαντάκι και πήρε το γνωστό ονοματάκι της! ΜΑΡΙΑ... Είναι το όνομα που λατρεύω, γιατί Μαρία λένε την Παναγία, αλλά και τη μητέρα μου. Τη φωνάζουμε Μαράκι χαϊδευτικά, αλλά το όνομά της μένει ως έχει.. Μαρία! Είναι εύηχο, σύντομο, όμορφο και της πηγαίνει πολύ! Έμαθε και ακούσει σε αυτό και όποτε τη φωνάζω γυρνάει...

Οι καλεσμένοι ήταν πάρα μα πάρα πολλοί, αλλά μας τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν οι μισοί. 480 άτομα.

Θα το λέω και θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω!!! Οι φίλοι μου Μαρίνα, Μιχάλης και Μιχαήλ Άγγελος, η οικογένεια δηλαδή της sweetmammy ήταν εκεί! Έκαναν τόσο ταξίδι τα παιδιά για να είναι στις χαρές μου! Με κατασυγκίνησαν τα άτιμα! Είναι τόσο γλυκά παιδιά και τα 3! Ε ο μικρός έχει ένα μικρό προβάδισμα! Εξάλλου όσες τους έχετε γνωρίσει σε κάποια συνάντηση θα συμφωνείτε! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και για την παρουσία σας και για τα δώρα σας, ότι και να πω είναι λίγο! Σας αγαπώ πολύ πολύ και στεναχωριέμαι που δε σας γνώρισα νωρίτερα όταν ζούσα επί 6 χρόνια στην Αθήνα.

Και να φαναστείτε ότι έμενα 1 λεπτό απόσταση από το πατρικό της Μαρίνας!!!:ohmy:

Το θέμα της βάφτισης ήταν η πασχαλίτσα και τα χρώματα του γάμου μπεζ-κόκκινο.

Περάσαμε τόσο μα τόσο όμορφα!!! Ήμασταν οι εαυτοί μας, χαρήκαμε, διασκεδάσαμε, συγκινηθήκαμε, κλάψαμε (εγώ δηλαδή κατά τη βάφτιση), ίδρωσα, έσκασα, κοκκίνισα, χάλασαν τα μαλλιά μου, λίγο από τον ιδρώτα και λίγο από τα στέφανα που μάγκωσαν, το φόρεμά μου στο καθαριστήριο σαν να κόντυνε λίγο (το πήρα με λεκέ από τη μοδίστρα και το πήγα 2 μέρες πριν καθαριστήριο -και ο λεκές δε βγήκε, αλλά κόντυνε κιόλας) αλλά δε με ΠΤΟΗΣΕ ούτε με ΧΑΛΑΣΕ τίποτα! Μόλις τελείωσα από κομμώτρια και πριν πάω αισθητικό πήγα στο καφέ που δουλεύει ο κολλητός του άντρα μου και κατεβάσαμε από 5 ή 6 σφηνάκια ο καθένας (ο κολλητός κι εγώ). Τι το ήθελα το πόρτο? Κοκκίνισαν τα ήδη κόκκινα μάγουλά μου, ήπια μετά 3 λίτρα νερό και αυτό ήταν! Ο ιδρώτας ποτάμι!

Θα ανεβάσω κάποιες φωτο σιγά σιγά, η ανάλυσή τους είναι μικρή, ελπίζω να φαίνονται καλά. Αντί για τυπωμένα δείγματα μου τιε έδωσε ο φωτογράφος σε ψηφιακή μορφή, αλλά έχουν μικρή ανάλυση...

Λείπουν φωτογραφίες από τις παιδικές μπομπονιέρες και γλυκά.. Θα σας τις περιγράψω απλά… Και στην πορεία θα σας γράφω ότι θυμάμαι…

Η παιδική μπομπονιέρα ήταν κουμπαράς πασχαλίτσα! Είχα κάνει 100 κομμάτια, στο γάμο ήταν 20 παιδάκια και δεν έμεινε ούτε μία! Παίρνανε από μόνοι τους οι καλεσμένοι, ο καθένας για τα εγγόνια και ανίψια που είχανε αφήσει σπίτι. Νομίζω ότι δεν πρόλαβε να πάρει η Μαρίνα για τον Μιχαλάκη.. Το έχω φέρει βαρέως! :(:angry: Το γλυκό για τα παιδάκια ήταν μάφινς ζωγραφισμένα από πάνω πασχαλίτσα. Ήταν όλα τα λεφτά! Και νόστιμα... Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη μέρα! ;)

Λοιπόν ξεκινάω...

• Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ουουουουουυ... μια χαρά φαίνονται!!! Ήλπιζα να μη φαίνονται καλά για να κρυφτούν οι ατέλειές μου! χαχαχα... :woohoo:

Συνεχίζω...

Το ποτηράκι που κερνούσαμε το λικέρ! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! :P

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μου αν και στα ειπα και στο Facebook θα στα πω και εδω :) .Καταρχας να ζησετε και να γερασετε ευτηχισμενοι με τον αντρα σου.Καθε μερα που θα ξημερωνει να ειναι πιο ευτηχισμενη απο την προηγουμενη.Τωρα για τη μικρη ΜΑΡΙΑ ευχομε να ειναι πανω απο ολα γεματη υγεια ευτηχισμενη παντα στην ζωη της γεματη αγαπη να την δειτε να γινετε μια σπουδαια κοπελα,συζηγος,μαμα και να σας γεμιζει ευτηχια παντα.Επισης ευχομε συντομα να της σκαρωσετε και ενα αδελφακι :) .

Δημοσίευση

Ιφηγενεια να ζησετε να ειστε ΠΑΝΤΑ γεροι και ευτυχισμενοι και να σας ζησει το Μαρακι σας!!!!

Ηθελα να δω πρωτα ολες τις φωτογραφιες και μετα να σχολιασω αλλα θελω να σου πω οτι οι λαμπαδες σου ειναι οι ωραιοτερες που εχω δει τοσο σε γαμο οσο και σε βαπτιση.Ειδικα αυτη με την εικονα ειναι τοσο ωραια και με συγκινητικη που αντι καποιο αρκουδακι ειχε επανω την Παναγιτσα με το Χριστο.Μπραβο για την ιδεα....καταπληκτικη!

Δημοσίευση

και ελεγα και εγω την νυφη δεν θα την δουμε??????? με προλαβες χιχι

να σου ζησει η υπεροχη πανεμορφη κορουλα σου το μαρακι!!! γερο και σιδερενιο σε ολη του την ζωη να ειναι!!!!

και εσεις οι νιοπαντροι να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι να καμαρωνετε το παιδακι σας και την οικογενεια σας αντε και καλους απογονους!!! ουπς εχετε ηδη εναν αντε και με ενα 2ο φιλακια!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και βαθιά ερωτευμένοι :) Να χαιρεστε το θησαυρο σας το Μαράκι σας που ειναι μια ομορφιά !!!!

Φαινετε οτι περάσατε πολυ ομορφα , λαμπετε ολη η οικογένεια :) Να στε πάντα καλά !!!

Δημοσίευση

Nα ζησετε ιφιγενεια και να καμαρωσετε την μικρη Μαρια οπως επιθυμειτε!! θελουμε και αλλες φωτο δεν μας κουρασες καθολου, πολυ ωραιος γαμος και βαπτιση μου αρεσε που συνδιασες το κοκκινο και στο γαμο και στην βαπτιση πολυ ωραια τα εκανες, και παλι Να ζησετε!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τα ευχολόγια...

(τα πιτσιρίκια τελειώσανε τους στυλούς, γράφανε ευχές και ζωγραφίζανε καρδιές και πεταλούδες και πασχαλίτσες καθόλη τη διάρκεια του πάρτυ, αλλά καλύτερα.. αφήσανε τους γονείς τους να διασκεδάσουν...) ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...