Μετάβαση σε περιεχόμενο

MΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.....

Recommended Posts

Κοριτσια μου προχθες ειχαμε μια δυσαρεστη περιπετεια με τη μικρη μας.

Οπως καθε βραδυ την κοιμησα στο κρεβατι μας(γιατι να αναφερω μονο εκει κοιμαται ησυχη με την πιπιλα της χωρις κλαματα και υστεριες)και περιμενα να την παρει για τα καλα ο υπνος και να την βαλω στην κουνια της.

Οπως φαινεται ομως αυτη ξυπνησε και καβαλισε τα μαξιλαρια που της ειχα βαλει για προστασια και επεσε απο το κρεβατι.Απο το κλαμα δεν μπορουσε να παρει ανασα....

Κοριτσια μου οτι και να σας πω ειναι λιγο μου ειχανε κοπει τα ποδια και ετρεμα ολοκληρη απο το σοκ.

Την αφησα να ηρεμισει λιγο και πηρα την παιδιατρο οπου και με συμβουλεψε πως απο την στιγμη που δεν ξερουμε πως επεσε καλο θα ηταν να την παω στο παιδων για να την δουνε.Εγω σε ολη την διαδρομη εκλεγα και της ζηταγα συγνωμη και αυτη με κοιταγε με τα πρησμενα της ματακια απο το κλαμα.

Στο νοσοκομειο που την πηγαμε της κανανε καποιες εξετασεις και της πηρανε ουρα αλλα μας ειπανε οτι πρεπει να μεινει μεσα το βραδυ για να την παρακολουθουνε την ωρα του υπνου για το λογο οτι δεν ξεραμε αν επεσε με το κεφαλι,τον αυχενα η την σπονδυλικη στηλη.

Ετσι και εγινε την βαλανε σε μια κουνια και εγω ξαπλωσα στο κρεβατι διπλα της.Περιτο να σας πω οτι δεν εκλεισα ματι ολο το βραδυ.Παρακολουθουσα καθε ανασα της και τα εβαζα με τον εαυτο μου που δεν ημουνα εκει να την προλαβω πριν πεσει.Το πρωι οταν βγηκανε οι εξετασεις ουρων ηρθε ο υπευθυνος και μου ειπε οτι βρηκανε στα ουρα της λιγο αιματακι ετσι επρεπε να της ξαναπαρουν ουρα αλλα με καθετηρα αυτη τη φορα για να ειναι σιγουροι 100% και με βγαλανε εξω απο το δωματιο.Κοριτσακια μου εκει τα ειδα ολα......να την ακουω να σπαρταραει απο το κλαμα και εγω να μην μπορω να κανω κατι.Οταν μπηκα μεσα και την πηρα στην αγκαλια μου πρωτη φορα τυλιξε τα ποδια και τα χερακια της γυρω μου τοσο σφυκτα σαν φιδι.

Ευτυχως ομως οι επομενες εξετασεις βγηκαν καλες και μου ειπανε οτι το αιματακι πρεπει να ηταν απο το τρανταγμα της πτωσης.

Ακομη και τωρα νιωθω τοσες τυψεις που υπεβαλα το μωρακι μου σε τοσες εξετασεις και τοση ταλαιπωρια.

ΥΓ:Με τη ευκαιρια αυτη ηθελα να πω οτι οσο ημουνα εκει ειδανε πολλα τα ματια μου.

Ειδα μωρακια αρρωστα και παιδακια να πονανε μετα απο επεμβασεις.Τοτε αμεσως συνειδητοποιησα ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε την υγεια μας.Πολλες φορες τα αγχοι και τα προβληματα της εποχης δυστχως μας κανουνε να ξεχναμε την ουσιαστικη σημασια της υγειας,το να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελος καλο ολα καλα :) .Καλο ειναι να την μαθεις σιγα σιγα στην κουνια της εναναγκη κοιμηζε την αγκαλιτσα σου στο κρεβατι σας και μετα κατευθιαν στην κουνια.Περαστικα σας και ολα να πανε καλα απο εδω και περα :) .

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΣ! . ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ....ΕΛΕΝΗ

Τέλος καλό όλα καλά!!! Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να μπείτε σε τέτοια άσχημη περιπέτεια και εσείς και όλα τα μωράκια!!! Η Υγεία μας είναι το σημαντικότερο όλων!!!

Φαντάζομαι τρομάρα που πηρες καρδούλα μου...

Αφού είναι όμως όλα καλά, μην στεναχωριέσαι...

Καλύτερα τώρα να αρχίσεις να την βάζεις κατευθείαν

στην κούνια μιας και ζωήρεψε και η ζουζούνα σου και

που θα πάει...θα συνηθίσει!

:kiss:

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΧΑΡΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΦΟΒΟΣ!!!! ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ?:(

ΝΑ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ "ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ Ε?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ,,ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ!!!

ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss:

τέλος καλό όλα καλά κορίτσι μου. και εμένα μου είχε φύγει από το ριλάξ στην ηλικία της μπέμπας σου και κόντευα να πεθάνω από τις τύψεις αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι η φύση έχει προβλέψει ώστε να είναι ανθεκτικά τα μωράκια σε τέτοια χτυπήματα.που να δεις όταν θα αρχίσει να τρέχει άγχος που θα έχεις!!! με αγκαλίτσες τα ξεχνάνε όλα. τα σοβαρά είναι αυτά που είπες, τα παιδάκια με τις σοβαρές ασθένειες που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία και σε κοιτάνε με ματάκια μες στην απορία,να σε παρακαλάνε να τα πάρεις από κει μέσα ....αυτό δεν αντέχεται με τίποτα!!!! υγεία πάνω από όλα για τα παιδάκια όλου του κόσμου!

αγαπη μου καταλαβαινω τι τρομαρα πηρες!!!! και εμενα επεσε ο μπεμπης πριν 3 μηνες περιπου απο το κρεβατι με τα μουτρα στο πατωμα (καβαλησε και ο δικος μου τα μαξιλαρια)και εχασα την μιση ζωη μου ετρεμα το κλαμα του σπαρακτικο εκανε ποση ωρα να τον ησυχασω απεκτησε ενα καρουμπαλο στο κουτελο του εβαλα αμεσως παγο και οταν πηρα την παιδιατρο μου ειπε απλα να τον παρακολουθησω στον υπνο και αν μελανιασει στο καρουμπαλο να τον παω παιδων ευτυχως δεν συνεβη τιποτα και ολα πηγαν καλα (γιατι εχουμε νοσηλευτει στο παιδων και το τρεμω)να την βαζεις κατευθειαν στην κουνια της γιατι οταν αρχισουν να στριφογυρνανε ειναι επικινδυνο να ειναι στο κρεβατι μας εγω τον κοιμηζω στο κρεβατι το μεσημερι για κανα 20λεπτο και ειμαι ορθια μην με παρει ο υπνος και κατευθειαν τον βαζω στο κρεβατι του την νυχτα ευτυχως κοιμαται αμεσως σιδερενια η πρωτη της τουμπα

Χαρα σοκαριστηκα με αυτο που σας συνεβει... πω πω δεν ξερεις απο που να το περιμενεις τελικα... ευτυχως που το παιδακι ειναι καλα... ευχομαι στη μικρη καλη αναρωση... !!!

Αχ βρε Χαρουλα τι τρομαρα πηρατε!!!μεγαλη ταλαιπωρια περασατε κοριτσι μου!Ομως ευτυχως ολα ειναι καλα και συντομα η δυσαρεστη αυτη εμπειρια θα αποτελει μακρινη αναμνηση!Μην σκεφτεις οτι φταις σε κατι,αυτα συμβαινουν καμμια φορα εστω κι αν ειμαστε διπλα στα μωρα μας,ειναι η κακια η στιγμη που λεμε,αλλα ευτυχως τελος καλο,ολα καλα!Περασμενα ξεχασμενα κι ολα καλα τωρα Χαρα μου!:)

hara περαστικα σας και σου ευχομαι να μην ξαναπερασετε καμια αλλη τρομαρα!μην κατηγορεις ταν ευατο σου,να ευχαριστεις τον θεο που ειναι καλα το μωρο,αντε και τα ματια μας 14.:S ξεχασε το τελειωσε.

hara μου σιδερένιο το κορίτσι σου! Από δω και πέρα ούτε μυξούλα στη μυτούλα της... Τι ήταν κι αυτό που περάσατε.. Ευτυχώς όμως χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα..

Υγεία Παναγίτσα μου, υγεία υγεία και μόνον υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Αμήν...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΠΟΥ Θ ΑΠΑΕΙ..ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!

:ohmy: :ohmy: :ohmy:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ,

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!ΑΧ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!:huh:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

:kiss: :kiss: :kiss:

perastika sti zouzouna sas haroula,apo do k pera omos min tin afineis moni pano sto krevati giati einai megali zouzouna !!!!!i dikia mou 4 minon kontevei kai einai zantena k den tin afino moni ,san kompreser paei ....filia...

ΑΧ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ......

ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩΗΡΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!

Κοριτσακια μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!

Η μπεμπα ειναι μια χαρα,απο την αρχη βεβαια εδειχνε καλα αλλα τους προβληματισε το αιματακι.

Το τι σοκ περασα εγω δεν περιγραφεται,τωρα καταλαβαινω την μαμα μου που μου ελεγε για τις αγρυπνιες που εκανε οταν αρρωστεναμε και το αγχος της στο να ημαστε παντα καλα και εγω τοτε την αποκαλουσα υπερβολικια.

Το μονο που μας εμεινε τωρα απο ολο αυτο ειναι οτι ενω κοιμοτανε μονη της στο κρεβατι με την πιπιλα της χωρις κουμινματα και αγκαλιες τωρα δεν κοιμαται με τιποτα χωρις αγκαλια και κατα τη διαρκεια της νυκτας ξυπανει 3-4 φορες με εντονα κλαματα και θελει να την παρω στην αγκαλια μου για να ξανακοιμηθει.

Περαστικά σας κι εύχομαι αυτό να είναι και το τελευταίο δυσάρεστο που συμβαίνει στο κοριτσάκι σας.

Κι εμείς έχουμε φάει αρκετές τούμπες, έχουμε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο...και καταλαβαίνω την αγωνία που περάσατε.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια, τόσο περισσότερη προσοχή και επιτήρηση χρειάζονται αλλά δυστυχώς το κακό συμβαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Να είναι πάντα γερή η μπουμπούκα σας όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου..

TELOS KALA OLA KALA.SE KATALAVAINW APOLITA TO POS ENIWTHES STO PAIDWN.EMENA O GIOS MOU NOSILEYTIKE 20 IMERES STO PAIDWN ME MIA SPANIA NOSO KAI OTAN ME DIWXNANE OI GIATROI GIA NA TOU KANOUN EXETASEIS KAI TON AKOUGA NA KLAIEI EKLAIGA KAI EGW MAZI TOU.SOU EYXOMAI OLOPSIXA NA MIN EPISKEFTITE POTE XANA TO PAIDWN.:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...