Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα καναμε το πρωτο μας μπανιο στην θαλλασα!!! ηταν κυριος ο μπεμπουλης ουτε εκλαψε ουτε φοβηθηκε λιγο ετρεμε το στοματακι του αλλα γελαγε ταυτοχρονα το μονο που ειμασταν μονοι μας (ο μπαμπας ειναι εφορευτικη επιτροπη) και δεν μπορεσαμε να βγαλουμε φωτογραφιες μεσα στην θαλλασα εβγαλα ομως στην παραλια και ιδου!!!!

post-7176-13873934695323_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

καλοριζικο το πρωτο σας μπανακι και με το καλο να κανετε πολλα πολλα ακομα!!!!!!:woohoo:

πω, πω, ειναι μια σκετη γλυκα ο μπεμπουλης μας, κοπελα μου!!! να τον χαιρεσαι!!!!;)

ανυπομονω κι εγω για το δικο μας πρωτο μπανακι!!!!!:lol:

Δημοσίευση

Αχ σας ζηλεύουμε !!! Πρεπει να περασε πολυ καλα ο μικρουλης :) Τι γλυκας που ειναι !!! Καλο καλοκαιρι με πολλα πολλα μπανάκια :)

(το πακετο απο τα τσιγαρα και το καλαμάκι .... κλασική εικόνα ! Α ρε Ελληνα μην κουνηθεις και ριξεις τα σκουπιδια σου στον καδο !!)

Δημοσίευση

ολα καλα κοριτσια μου αλλα να εχει καθαριστει η ακτη και να ειναι παλι σε αθλιο χαλι τι να πω αυτο το πραγμα μονο στην ελλαδα συμβαινει και να φανταστεις lala οτι διπλα μας ακριβως ειχε καδο και πιο κατω μας ενα ξεχασμενο μπεμπιλινο δηλαδη εγω που μαζεψα το pampers σε ενα σακουλακι και το εβαλα στην τσαντα ειμαι μ.....????????????

για ολους τους ασυνηδητους μαλλον ναι για μενα ομως οχι αλλα λυπαμαι να βλεπω ετσι μια παραλια που μολις ειχε καθαριστει αισχος οι ελληνες στο θεμα καθαριοτητα

Δημοσίευση

στο ειχα πει εγω αυτο το παιδι ειναι αστερι !Μπραβο να τον πηγαινεις συχνα η θαλασσα κανει πολυ καλο εμεις μαλλον τη κυριακη θα κανουμε το πρωτο μας μπανιο για φετος περσι ειχαμε βγακει το ε αμπρατσακι φετος ισως μαθουμε μπανιο αν δεν φοβαται .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...