Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Recommended Posts

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 4 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 4. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΩΪΝΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.

dev319prs__.png

.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Isos einai mia kali efkairia na to kopseis teleios.Sto leo ego pou imoun tou enos paketou ti mera to ekopsa teleios den einai tipota.

Oso gia tin egymosuni den nomizo na kanoun kako 3 tsigara ti mera.Apla epeidi to tsigaro einai mia terastia vlakeia ego tha sou elega kofto teleios !!!

Ap'tin alli xero polles kopeles pou kapnizan polu parapano apo 3 ti mera kai ta mora den epothan tipota apolutos...

yiotoula μου καλημέρα! Αμα δεν εχεις και ανακατωσούρες ειναι πιο δύσκολο! Ενας λογος που δεν ήθελα το τσιγάρο ηταν αυτός. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις παραπάνω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Κ Ο ΚΑΦΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ.. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ.. ΦΙΛΑΚΙΑ

Γιωτούλα μου δυστηχως και γω μανιώδης καπνίστρια!!πριν την εγκυμοσυνη κάπνιζα εως και 3 πακετα την μερα χωρις υπερβολή!!καταλαβαινεις λοιπον τι επαθα...καταφερα να το περιορισω σε 2 τσιγαρα την μερα..μαχαιρι δυστηχως δεν μπορεσα..ο γιατρος μου ειχε πει να το κοψω αλλα αμα δεν μπορω μεχρι 5 την μερα..απο τοτε που γεννησα..εδω και 2 μηνες περιπου δεν το εχω βαλει στο στομα μου!!!!θηλάζω και οι ουσιες περνανε στο μωρο...φισικα ειναι φορες που θελω να χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο..αλλα...

υπομονη κουκλα μου σε καταλαβαινω..το καλυτερο βεβαια ειναι να το πεταξεις αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι...

JULIANA ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΟ :woohoo:

yiotoula, θα σου μιλήσω ως καπνίστρια και μάλλον μη... από δω και πέρα! Όταν έμαθα την εγκυμοσύνη μου, το σταμάτησα απ'ευθείας μέχρι να πάω στον γιατρό να δω ότι όλα είναι καλά! Ο γιατρός μου δεν μου άφησε περιθώρια! Τον ρώτησα και μου είπε άναψε ένα κάνε 1-2 τζούρες και σβήστο! Έκανα 2 την ημέρα σχεδόν καμιά φορά και παραπάνω κι είχα τρομερές τύψεις! Τώρα πλησιάζω προς το τέλος, έχω πολύ καιρό να ανάψω και η αλήθεια είναι ότι πλέον μ'ενοχλεί που δεν με σέβονται μερικοί! :angry: Ήρθε ο σπιτονοικοκύρης μας να μας φτιάξει κάτι στο σπίτι και μου χτυπάει την πόρτα με το τσιγάρο στο στόμα αναμένο! Που πας ρε μαλ@κααααα... Σε γκαστρωμένη πας!! Όταν γεννηθεί το μωρό δεν θέλω κανένας να καπνίσει μέσα στο σπίτι με το νεογνό! Ίσα που τον τσάκισα! Κι ένα άλλο πράγμα που με ενοχλεί είναι που μπαίνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας με τσιγάρο αναμένο και μέσα στο ασανσέρ! Δηλαδή αυτό το θεωρώ πολύ ελεϊνό!! Δεν μπορεί να κρατηθεί ήθελα να ΄ξερα χωρίς τσιγάρο;; Έλεος πια!!

Με τον καιρό.. και μεγαλώνοντας η κοιλιά μου, όπου άρχισα να το νιώθω και πιο έντονα το μωρό δεν μου έκανε αίσθηση να ανάψω! Μου λείπει μερικές φορές αλλά πιστεύω ότι είναι μια ιδέα! Ο γιατρός μου τα έβγαλε τις μετρήσεις όλα καλά στο μωρό.. αλλά δεν χρειάζεται να προκαλώ! Στο κάτω κάτω επείδη θέλω να θηλάσω το μωράκι μου.. πιστεύω ότι αξίζει!! Και μάλλον απ'ότι βλέπω, ενώ στην αρχή ήμουνα πολύ επιρεπής στο να ξαναρχίσω να καπνίζω... μάλλον δεν θα το ξανακάνω! Βγαίνει άλλωστε κι ο νόμος τώρα..

Δεν είχα ούτε αναγούλες ούτε δυσάρεστα συμπτώματα και το ζήταγα και περισσότερο!! Αλλά έβγαλα την ιδέα από το μυαλό μου! Εν το μεταξύ πολλοί από τον κύκλο μου το κόβουνε ο ένας μετά τον άλλον! Η μαμά μου το σταμάτησε, ο συνάδελφος του άντρα μου που κράταγε τα πακέτα τέσσερα τέσσερα στο χέρι... Ο μπαμπάς μου το σταμάτησε πριν 4 χρόνια κι ο άντρας μου πριν 2!! Είχα και καλή συμπαράσταση από αυτό αν το σκεφτείς!

Κι αν το καλοσκεφτείς.. Κακό κάνεις στον εαυτό σου μ'αυτό .. Δεν προσφέρει και τίποτα!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Αααα και κάτι ακόμα!! Εχθές πήγαμε σ'ένα κρεβάτι κάποιων πολύ φίλων, οι οποίοι δεν καπνίζουν ούτε αυτοί ούτε οι γονείς! Σε πληροφορώ, το σπίτι το είχαν κάνει ντουμάνι.. με είχε πειράξει πολύ ο καπνός! Πρώτη φορά τόσο έντονα! Και φυσικά κανένας δεν σεβάστηκε τ'ότι ούτε τα παιδιά καπνίζουν, ούτε ότι υπήρχαν πολλά μωράκια στο σπίτι που δεν έφταιγαν σε τίποτα, ούτε εμένα που μ'έβλεπαν με την κοιλιά τούρλα... ούτε και τους υπόλοιπους που δεν καπνίζαν!! Είναι κρίμα!! Είμαι της άποψης, αν θες να καπνίσεις βγες στο μπαλκόνι ρε φίλε! Εγώ κατά 98% πλέον δεν θα ξαναρχίσω! Για το ενδεχόμενο 2% που αφήνω.. ποτέ μέσα στο σπίτι με το μωρό και ποτέ σε σπίτι κάποιου φίλου! Ότι έκανα και πριν!!

DALLIA ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ. ΨΑΧΝΩ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΟ.

κλαησπερα γιωτουλα

εγω εκανα 2 πακετα την ημερα. μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος το εκοψα μαχαιρι. η εγκυμοσυνη μου παει πολυ καλα χωρις να εχω ουτε ενα συμπτωμα αλλα να σου πω και κατι? εγω στο μωρο μου δεν προκειται να δωσω καπνο για να ανασανει. εκανα την αυχενικη και ηταν ολοκληρομενος ανθρωπος που μεγαλωνει. γιατι να κανω τετοιο κακο? ολα μπορουμε να τα αντεξουμε για τα παιδια μας. να σημειωσω οτι ο αντρας μου απο την αρχη καπνιζει στο μπαλκονι και οποιος αλλος θελει παει και αυτος στο μπαλκονι. ξεκαθαρα πραγματα. ολα μια ιδεα ειναι αλλα η ιδεα του παιδιου μου και εγω να του κανω κακο δεν την χωραει το μυαλο μου.

ευχομαι να τα καταφερεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ. Ολα τα επιστημονικά δεδομένα οδηγούν στην απόδειξη οτι το Κάπνισμα είναι Ασυμβίβαστο Με την Εγκυμοσύνη.

Ευθύνεται για το χαμηλό βάρος των νεογνών και την αυξημένη περιγεννητική θνητότητα.

Οι καπνίστριες κινδυνεύουν περισσότερο συχνά από πρόωρη ρήξη υμένων. ρήξη πλακούντα και αυτόματες αποβολές.

Οι καρκινογόνες ουσίες του καπνού ευθύνονται για αύξηση του κινδύνου συγγενών ανωμαλιών στο νεογνό αλλά και στην πνευμονική του λειτουργία με αποτέλεσμα την αύξηση των παθήσεων του αναπνευστικού όπως άσθμα και λοιμώξεις στην παιδική ηλικία αλλά και δυσμενείς συνέπειες στην ανάπτυξη τόσο σωματική όσο και νοητική καθώς και συμπεριφοράς .

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΕΛΕΝΗ

ποσο σε καταλαβαινω ... ειχα κοψει το τσιγαρο μαχαιρι και στον 5 μηνα με επιασε υστερια που ολοι επιναν φραπεδακι κ καπνιζαν . Ο γιατρος μου ειπε μεχρι 5 κ το τηρω οσο μπορω με φιλτρακι απο φαρμακειο κ αρκετες τυψεις κα8ε βραδυ .

Καλο ειναι το καθολου αλλα αν εισαι μες στα νευρα 2-3 επιτρεπονται.

(το αστειο ειναι οτι 1 φιλη καπνιζε 14 ΤΣΙΓΑΡΑ !!!) και το μωρο βγηκε 5.300kg

η υπερβολη στο μεγαλειο της !:S

Γεια σου. Και εγω ημουν μανιωδης καπνιστρια, εστριβα καπνο κ καπνιζα παρα πολυ. Οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος εκανα ενα τσιγαρο και ειπα πως θα ειναι το τελευταιο μου. Και πραγματικα ηταν. Και αυτο που με βοηθησε να το κοψω μαχαιρι ειναι η σκεψη πως μεσα μου ειχα ενα πλασματακι εντελως αβοηθητο... Αντε κακο στον εαυτο μου ας εκανα, αλλα αυτο το ερμο τι εφταιγε? Ετσι κ ο αντρας μου, πηγαινε παντα εξω να καπνισει κ τωρα το εχει κοψει κ αυτος. Αξιζει να κανεις μια καλη κ πολυ δυνατη προσπάθεια. Και αν δεν τα καταφερεις, προσπάθησε εστω να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερα..

Γιωτουλα μου ειμαι και εγω καπνιστρια και πριν την εγκυμοσυνη μου καπνιζα 1 πακετο την μερα.τωρα ειμαι στον εβδομο μηνα και καπνιζω μεχρι 4 την ημερα.ειναι δυσκολο σε καταλαβαινω απολυτα.ευτυχως ολες οι εξετασεις μου βγηκαν καλες.το ξερω οτι ειναι επικυνδυνο για το μωρο μου αλλα δυσκολευομαι πολυ.ειναι ρισκο αλλα δεν ειναι και απολυτο οτι το παιδι θα βγει ελλειποβαρες η με αναπνευστικο.μια φιλη καπνιζε 4 την μερα και εβγαλε μωρο 4850 με φυσιολογικο τοκετο.:ohmy: ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα.:kiss:

Θα σας μαλωσω ολες!!

Μια-μια με την σειρα!

Δεν μ΄αρεσει που καπνιζετε εστω και ενα "αθωο" τσιγαρακι..:(

Κι εγω καπνιζα σαν φουγαρο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος και

μολις το τεστ εδειξε θετικο δεν το ξαναβαλα στο στομα μου...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν προκαλω την τυχη μου..

Δηλητηριο σε ενα τοσο δα σπορακι? :( Αμαρτια ...:(

γιωτα μου σκεψου τι ειναι πιο σημαντικο για σεν αβαλε προταιρεοτητες μην μπεις στη διαδικασια ελα μωρε τοσες καπνιζουν και τα μωρα ειναι μια χαρα .Ομως κοπελα μου ποτε εν ξερεις σε μοια φαηστ ης ζωης τους μπορει να εμφανισουν καποιο προβλημα .Η κουνιαδα μου καπνιζε στη μεγαλη κορη της σχεδον εν απακετο και παραπαμω στη μικρη αποτελεσμα αργοτερα η μεγαλη της κορη σε ηλικια 20 μηνων παρουσιασε πνευμονια και απο οτι ειπαν οφειλοταν σε αυτο αξιζε αυτο ακομα και τωρα και τα δυο παιδια που ειναι 9-6 εχουν προβλημα ποια ειναι η υπευθυνη ; να σκεφτεσε το μωρακι και ολα θα πανε καλα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!ΜΩΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ!!

Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΣΕΧ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ!ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ.

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΥΕΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 3-4.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!Κ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!

• 7 months later...

Γεια σας, θα ήθελα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σε κάποιες απορίες. Καπνίζω τα τελευταία 8 χρόνια. Πριν 2 χρόνια είχα φτάσει στο σημείο να καπνίζω 2μιση μπορεί και 3 πακέτα την ημέρα. Στην πορεία άρχησα να κάνω καπνό και είμαι σταθερά στα 15 με 20 τσιγάρα. Έχει λίγο καιρό που αποφασήσαμε με τον σύντροφο μου να κόψουμε την αντισύλληψη γιατί θέλουμε πολύ ένα μωράκι. Εγώ καπνίζω πλέον 4 τσιγάρα την ημέρα με σκοπό φυσικά να το κόψω τελείως όταν ( πρώτα ο θεός) μείνω έγγυος. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε μια ενδεχόμενη εγγυμοσύνη το γεγονός ότι κάνιζα και μάλιστα τόσο πολύ. Ευτυχώς ο σύντροφος μου δεν καπνίζει και εννοείται ( για να απαντήσω και στο φόρουμ) ότι και εγώ είμαι απόλυτα αντίθετη στο κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγγυμοσύνης. Δυστυχώς όμως αυτά δεν τα σκεφτόμαστε νωρίτερα και τώρα φοβάμαι ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά λόγω αυτής της συνήθειας. Ελπίζω να μην κούρασα με αυτόν τον ατελείωτο μονόλογο..

magda mou ego den eimai kapnistria kai den mporo na sou apantiso alla afou 8eleis poli ena moraki kai exeis arxisei prospa8eies 8a einai kalytera na to kopseis apo tora ....giati otan me to kalo to piaseis to sporaki ena mina sxedon pou 8a kaneis na to katalaveis oti eisai egkyos den einai kako na kapnizeis afto to diastima pou 8a arxisei na dimiourgite to moraki sou ????den ksero eidikos den eimai tis skepsi mou kai tin gnomi mou sou leo ... :)

kai 8a einai kai pio eykolo gia esena nomizo gia na min sou er8ei poli apotoma me tin egkymosini ....

afta apo emena .... :)

cpIzm4.png

και εγω μαχαιρι το εκοψα...αλλα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος γιατι ειχα αρχισει να μην ανεχομαι ουτε την μυρωδια του...μου προκαλουσε αναγουλα...και φαντασου οτι καπνιζα σχεδον 2 πακετα την μερα...οταν ερθει εκεινη η ωρα θα το κοψεις απο μονη σου θα δεις...μπορει και εσυ να εχεις θεμα με τν μυρωδια...απο πολλες το εχω ακουσει αυτο!!!Φιλακια!!!!

γιοτουλα μου το ξερω το τσιγαρο δεν μπορει να κοπει ετσι απλα.φαντασου εμενα εκανα 1.5 την μερα και σχετικα βαρυ τσιγαρο.οταν ομως εμαθα οτι ειμαι εγκυος το κοψα μαχαιρι.το πως δεν το ξερω.παντως και αναγουλες και εμετουσ που ειχα παλι το ηθελα.εχω μπει στον 5ο μηνα τωρα και δεν εχω ξαναβαλει στο στομα μου τσιγαρο.αλλα το θελω σαν τρελλη.ομωσ οχι.εμενα οσο και αν σου φανει χαζο με πιανουν τυψεις.τι φταιει το μωρακι να αναπνεει το κανο σου?

εγω αυτο σκεφτομαι και δεν καπνιζω.παντως αν μπορεισ κοφτο.καλυτερα ειναι.πολλα φιλλια και καλη επιτυχια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...