Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας.ειχα μια δυσκολη εγκυμοσυνη και ευτυχως πηγαν ολα καλα .σημερα το αγγελουδι μου ειναι 4 περιπου μηνων.το θεμα ειναι οτι μετα τον τοκετο δεν εχουμε ερθει σε ερωτικη επαφη με τον αντρα μου.ειναι γλυκος τρυφερος υπεροχος ,μαζι μου αλλα μεχρι εκει.οταν το συζητησα μαζι του μου ειπε οτι επηρρεαστηκε και με τον καιρο θα αποκασταθουν οι σχεσεις μας και να μην τον πιεζω.μεχρι και τον 7 μηνα οι ερωτικες μας επαφες ηταν πολυ καλες αν και ημουν εγκυος.μετα εμφανιστηκαν οι επιπλοκες και εκτοτε με αγαπαει παρα πολυ αλλα δε με πλησιαζει ερωτικα.θελω να σας ρωτησω αν ειχε καποια σας παρομοιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε?περιμενω τις εμπειριες σας

Δημοσίευση

πωπω ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ?ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ .ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 4 ΠΡΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΠΟΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 19 ΗΜΕΡΩΝ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΟ ΔΩΣΤΟΥ...ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ.ΓΕΝΝΑΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΔΕ ΣΕ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....Ε ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΥΜΕΕ ΕΠΑΦΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΚΟΙΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΤΥΣΟΥ Η ΓΔΥΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕ.ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΜΕΤΑ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΞΕΒΟΛΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ....Α...ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.... ΣΟΣ.......ΑΠΛΑ ΞΑΝΑΚΑΝΤΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΝΑΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

να ζησει το μωρακι σου καταρχην.δεν νιωθω οτι δε με θελει το αντιθετο με φιλαει συνεχεια με αγκαλιαζει το βρδυ και ετσι μας παιρνει ο υπνος μου λεει ποσο με αγαπα αλλα φοβαται λεει μη ξανα κινδυνεισει η ζωη μου σοκαριστηκε απο τις επιπλοκες που ειχα.κανω απλα υπομονη απλα ξερεις με το παραμικρο μου μπαινουν ιδεες λεω λεω πως μπορει?αλλα σκεφτομαι οτι οι αντρες μπορουν καο μοινοι τους εξισου ικανοποιητικα

Δημοσίευση

εγω κοριτσακι γεννησα πριν 2 μηνες περιπου

απο τις 35 μερες "αγαπιομαστε" ξανα απο την αρχη

ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα

η κουμπαρα μου γεννησε τον φεβρουαριο και ακομα ξηρασια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...