Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Καλο καλοκαίρι και καλές βουτιές κοριτσάκια!!!

Τι ματάκια τέλεια είναι αυτά?

Αααααχ, μου άνοιξατε την όρεξη για θαλασσίτσα και ήλιο μαμά και κόρη..... Αλλά εδώ στο Λονδίνο βρέχει πάλι σήμερα...αααααχ

car305pb___.png

Δημοσίευση

ΑΣΠΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΝΤΙΝΟΥ σασ ευχαριστω πολυ :laugh:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου φωναζω οταν ειναι εντελως γυμνουλικα για λογους που ολοι ξερουμε..με μαγιουδακι ειναι οκ...τα αποκρυφα μας να μην δειχνουμε ;)

.

ΦΡΟΣΑΚΙ ελα στην ελλαδα αγαπη μου να νιωσεις τον ηλιο σε περιμενουμε :) .

Δημοσίευση

Καλα τι παιδι ειναι αυτο!!!!Θα τρελαθω χα χα χα και μπικινακι σουπερ!!!Αχου μωρε ειναι μια γλυκα!!!Τι μπουτακια τι μαγουλακια για φαγωμα χα χα χα!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!Να την χαιρεσαι!!!Αντε και καλες βουτιες!!!Καλο καλοκαιριιιιιιιιιιιι!!!!

Δημοσίευση

Moussitsa μου, γλυκια μου, τι κουκλα που ειναι η φραουλιτσα σας!!!:woohoo:

ψυχουλα μου, γλυκια μου ζουζουνιτσα, και σε σενα καλο καλοκαιρακι και καλα μπανακια!!! εισαι ετοιμη να βουτηξεις βλεπω!!!:laugh:

να τη χαιρεστε κοπελα μου και να περασετε φανταστικα!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :laugh: 010-0be73dd4342f6f3162dba73da7749410.JPG

Αγγελικη μου τι ζουμπουρλιθρα ειναι η φραουλιτσα!!!!!!Και με τρελαινει το χερακι της που παει να...Λυσει το κορδονακι! :P:P :laugh: :laugh:

Ειναι κουκλιτσα η κορουλα σου!!!!!!Να σου ζησει και να σου παιρνει το μυαλο!!!!!

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :laugh: 010-0be73dd4342f6f3162dba73da7749410.JPG

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μούσα μου τι κουκλάρα είναι αυτή ;;;;:woohoo: ΠΟΠΟ ΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!Να την χαίρεστε γλυκιά μου είναι φοβερό μωράκι!:kiss:

Δημοσίευση

Βενουλα μου γερη να ειμαστε και τα παιδακια μας φετος θα κανουν το πρωτο μπανακι τους.Θυμασε περυσι με τις κοιλιτσες μας?:laugh:

Αναστασια μου με το καλο κοπελα μου το μωρακι σου και του χρονου πρωτα ο θεουλης θα κανει μπανακι και αυτο.Τα μυαλα οχι μονο μας τα πηρε μασ εχει τρελανει το σκατουλι μας :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...