Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησα την μπούμπα μου!

Recommended Posts

Γέννησα και γω κορίτσια πριν 20 μέρες την μπούμπα μου. Μπήκα με προγραμματισμένη καισαρική στις 16/5 (λογω μυωπίας, οπότε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.Ωρες ωρες την κοιτάω και δεν πιστεύω οτι αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου.

(Ελπίζω αυτή τη φορά να δημοσιευτεί γιατί το εχω γράψει το ποστ 2-3 φορές. Γι' αυτό δεν γράφω και πολλά. Βαρέθηκα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζενουλα μου αν και τα ειπαμε εμεις στο facebook θα σου ευχηθω και εδω Να σου ζησει η μπουμπα να ειναι παντα ευτυχισμενη καλοτυχη και γερη!! Θελω να δω και φωτο της...! :side:

Φιλακια :kiss::kiss:

Να σου ζησει η κορουλα σου!Να την καμαρωσεις οπως θελεις!Παντα υγιης κ ευτυχισμενη!!!!!

Ελπιζω να μας πεις λεπτομερειες οταν στρωσει το μαμμυ!

Να σου ζήσει η μπούμπα (?) σου, ευτυχισμένη και πάντα γερή να είναι, πάντα χαμογελαστή.

(σε καταλαβαίνω καμμιά φορά όταν γράφω, το σώζω σε περίπτωση που δεν δημοσιευθεί ή κολλήσει ή...ή... γιατί βραιέμαι να το ξαναγράψω άσε που μερικές φορές δεν θυμάμαι και τι έγραψα!!!)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ.ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΝΤΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ!!!:laugh: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Να σας ζήσει!!! Να είναι πάντα γερό & ευτυχισμένο το μωρουδάκι σας!!! Φωτογραφία;;;; Πότε θα μας βάλεις να σας καμαρώσουμε και εμείς;

φιλιά

χχχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...