Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Π Ε Θ Ε Ρ Α.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΕΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΗΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΑΝΗΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΦΕΡΩΝ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ .ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙΩΛΑΣ ?ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΟΣΕ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕ . ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΨΩΝΙΖΕ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ.....Α ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΗΞΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΑΡΕΖΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΑΚΙΝΟΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ< ΑΧ ΝΑΙ? ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ >ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΕΣΤΗΛΑ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΝΤΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΡΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΙΚΑΜΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΡΕΛΗ ΒΕΒΕΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΟΣΑΝ ΚΑΜΙΑ 40000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ Η ΛΑΤΡΕΙΑ Η ΝΥΦΗ Η ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΑΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΛΕΣ ΚΑΙΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ

ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΕΡΑΨΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΕΞΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΗΜΟΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΟΧΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΙΑ ΒΕΒΕΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΥΦΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΒΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΑΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΩ ................... ΜΩΛΙΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΓΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΒΩ ΝΑΧΩΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΖΩΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ

Δημοσίευση

AX, ΕΛΕΝΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ. ΛΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ1 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΛΟΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΙΝΤΕΣ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΧΑΛΑΤΕ ΠΟΛΑ ΛΕΥΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ <ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΥΤΑ > ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΑ ΧΟΡΑΦΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΝΤΕΒΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Δημοσίευση

ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ !!! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ..... ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ(ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ).ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΥΟΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ .....

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΩ ΜΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν υπάρχουν κακές πεθερές. :)

Ή αν υπάρχουν ,τότε υπάρχουν και κακές νύφες.Και το λέω εγώ που ήρθε την μέρα που γέννησα στο μαιευτήριο,μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να με βρίζει.

Νοιάζονται για το καλό των παιδιών τους και ίσως κάποιες φορές όταν αυτό να μην συμβαδίζει με τα δικά τους όνειρα,γίνονται πιο σκληρές.Μην τα βλέπετε μονόπλευρα.

Δεν είναι κακές.Και δεν το θεωρώ σωστό να παίζεις την έξυπνη σε μια μάνα.Οκ τον επηρέασες στο αυτοκίνητο που θα πάρει.Εκείνη δεν το ξέρει.Ποια είναι η ικανοποίηση λοιπόν;

Είμαστε-ή θα γίνουμε-μανούλες.Ποια θα φερόταν με κακία στο παιδί της;Ποια δεν θα ήθελε την ευτυχία του;Δείτε το σας παρακαλω και απο άλλη οπτική γωνία.Μην τις αντιμετωπίζεται σαν εχθρούς.Πονέσανε και εκείνες για τα παιδιά τους και νιώθουν απλά απειλή.Νιώθουν πως κάποιος τριτος θα τους χωρίσει(δεν λέω πως αυτό είναι και το σωστό,αλλά συμβαδίζουν πάντα τα συναισθήματα με το ''σωστό'';;)).Δεν ξέρετε τι δυσκολίες έχει περάσει η κάθε μία.Πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με ΑΓΑΠΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Ελενάκι δεν θέλω σε καμία περιπτωση να σε στεναχωρήσω.Και στην τελική αποστασιωποιήσου.Ασε την να λέει.Μην το ''παίζεις''καλή.

Με το καλό το μωράκι σου και συγνώμη αν ήμουν σκληρή:blush:

Δημοσίευση

Hope ΝΑΙ υπάρχουν κακιές πεθερές και μανάδες που δε θέλουν το καλό του παιδιού τους.:S εγώ εκει καταλήγω για τη δική μου. Είναι κακιά. όχι μόνο μαζί μας αλλά με πολύ κόσμοB) Τι να πρωτογράψω χρειάζομαι σελίδες. ίσως επειδή έχω σύζυγο τέλειο η "μαμά" μας βγήκε μούφα. Θα με παρεξηγήσετε πολλές αλλά εγώ ναι τη μισώ. Προτείνω νέο ποστ με θέμα: Πως να εξοντώσουμε τις κακιές πεθερές"B)

Δημοσίευση

MariaIoanna εγώ διαφωνώ(και αν έχεις διαβάσει το αρχικό μου ποστ θα καταλάβεις οτι η πεθερά μου δεν μας έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο).Οκ,καταλαβαίνω πως η δική μου δεν εχει το μορφωτικό επίπεδο να το αντιμετωπίσει(χωρίς να θέλω να πω οτι εγώ είμαι μορφωμένη κτλ).Αλλά αναμφίβολα αγαπάει το παιδί της,με λάθος τρόπο όμως;)

Δημοσίευση

μαρια ιωαννα συμφωνω απολυτα.υπαρχουν και μανες που πραγματικα δεν νοιαζονται αν ζει η πεθανε το παιδι τους.η δικη μου πεθερα πολυ πονεμενη ιστορια.καθικι ολκης και συγνωμη για τη γλωσσα μου.οταν εμαθε οτι ο γιος της δεν μπορει να κανει παιδι φυσιολογικα μου ελεγε :καλα και τρυπιεσαι εσυ για αυτον;ακου τι να της πω.και της λεω τι θελετε να μεινω χωρις παιδι;αλλα τι να πεις 3 χρονια παντρεμενη ευχη για παιδι ουτε για δειγμα.με τους γονεις μου μισος.τι να πρωτοπω.λεω κι εγω πως απλα ειναι τρελη.

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ HOPE ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΙΟΘΑ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΚΑΒΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ...

ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΤΑΙ ΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΩΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ ΚΑΡΦΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ <ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ>

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ????? ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΕΝΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ.ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΚ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Δημοσίευση

κοριτσια κι εγω ειμαι ετοιμη να σκασω... πολλα αυτα που περναω απο πεθερα κι απο κουνιαδο.. παναγια μου!!!!! ειμαι πολυ απογοητευμενη απο τον εαυτο μου.. πως αφησα τετοια περιθωρια απο την αρχη και τωρα ειμαι η τελευταια τρυπα του κλαρινου.ετσι νοιωθω.βεβαια εμενα η πεθερα μου δεν δειχνει τα δοντια της απευθειας... μπροστα σε αλλους κανει την καλη.σε μενα κατηγοραει το γιο της(και αντρα μου)και σε εκεινον επειτα μιλαει ωραια και του κανει τα χατηρια.το πρωι της ειπα καλημερα και κοντεψε να με φαει με το βλεμμα της.το απογευμα ηταν μια χαρα.τι συμβαινει ρε κοριτσια ..;; εχω σαλταρει... :woohoo: :side: :woohoo: :side: αφου να σκεφτειτε σκεφτομαι να φυγω χωρις να πω σε κανεναν τιποτα.τοσο χαλια ειμαι.με κατι τετοια κ με εναν απολογισμο προτιμω να επιστρεψω στους γονεις μου... απο αποψη συναισθηματικη...να ακουμπησω και παλι στην αγκαλια τους-απο αποψη οικονομικων παντα στηριζομουν στα ποδια μου.θα κανω οτι βαλω στο μυαλο μου.μπορω να σταθω.θα μου στοιχησει στην αρχη ο αποχωρισμος λεω αλλα θα τα καταφερω κ θα σταθω.δεν αξιει να περναω τοσα χρονια ενα σωρο καταστασεις χωρις να εχω δωσει δικαιωματα.η πεθερα μου ειναι κολλημενη με προικα και θα ηθελε μια νυφη νταρντανα που να αντεχει στη δουλεια.και σε δικη τους δουλεια.εγω εχω δικη μου δουλεια αλλα δεν αναγνωριζεται.αααααχ!!!!κι ο αντρας μου ;;; αναρωτιεστε τι θεση παιρνει;;; κι εγω!!!!!!!δεν ξερω αν ειμαι φορτισμενη λογω ορμονων και μου φταινε ολοι κι ολα... αλλα αυτη τη στιγμη αν με πιασει καποιος απο τη μυτη θα σκασω.

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Κορίτσια δεν υπάρχουν κακές πεθερές. :)

Ή αν υπάρχουν ,τότε υπάρχουν και κακές νύφες.Και το λέω εγώ που ήρθε την μέρα που γέννησα στο μαιευτήριο,μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να με βρίζει.

Νοιάζονται για το καλό των παιδιών τους και ίσως κάποιες φορές όταν αυτό να μην συμβαδίζει με τα δικά τους όνειρα,γίνονται πιο σκληρές.Μην τα βλέπετε μονόπλευρα.

Δεν είναι κακές.Και δεν το θεωρώ σωστό να παίζεις την έξυπνη σε μια μάνα.Οκ τον επηρέασες στο αυτοκίνητο που θα πάρει.Εκείνη δεν το ξέρει.Ποια είναι η ικανοποίηση λοιπόν;

Είμαστε-ή θα γίνουμε-μανούλες.Ποια θα φερόταν με κακία στο παιδί της;Ποια δεν θα ήθελε την ευτυχία του;Δείτε το σας παρακαλω και απο άλλη οπτική γωνία.Μην τις αντιμετωπίζεται σαν εχθρούς.Πονέσανε και εκείνες για τα παιδιά τους και νιώθουν απλά απειλή.Νιώθουν πως κάποιος τριτος θα τους χωρίσει(δεν λέω πως αυτό είναι και το σωστό,αλλά συμβαδίζουν πάντα τα συναισθήματα με το ''σωστό'';;)).Δεν ξέρετε τι δυσκολίες έχει περάσει η κάθε μία.Πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με ΑΓΑΠΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Ελενάκι δεν θέλω σε καμία περιπτωση να σε στεναχωρήσω.Και στην τελική αποστασιωποιήσου.Ασε την να λέει.Μην το ''παίζεις''καλή.

Με το καλό το μωράκι σου και συγνώμη αν ήμουν σκληρή:blush:

ππςςςςςςςς! Μπραβο Νελακι! μετα απο ασα περασες μπορεις και μιλας ετσι!

Δεν ξερω πως θα αισθανομουν εγω στη θεση σου, ισως γιατι η σχεση μου με τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλη! Μπραβο και παλι για την ανωτεροτητα σου!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου ανοίξατε ένα πολύ μεγάλο:blush: θέμα που λέγεται"πεθερές". Εγώ το τί τράβηξα από τα πεθερικά μου δεν λέγεται αυτή την στιγμή είμαι πολύ μακριά τους με τον αντρούλη μου ευτυχισμένη!!!!! Δεν πρόκειται όμως να ξαναμίλήσουμε ποτέ!!!!! Τα πεθερικά μου πολεμάνε το ίδιο τους το παιδί μέχρι εκεί που ο νους σας δεν φτάνει!!!!!! Δεν ξέρω πραγματικά γιατί ο Θεός τους έδωσε 2 παιδιά!!!!! και τα 2 αυτή τη στιγμή τιρανιούνται από αυτούς τους γονείς!!!!!!! Απλά δεν ασχολούμαι καθόλου γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι άξιοι της μοίρας τους:side:

Δημοσίευση

bell αυτό ακριβώς.Εγώ θέλω το καλύτερο απο το παιδι μου και σε καμία περιπτώση δεν θέλω να ζήσει την παραμικρή ένταση.Οπότε καλύτερα έτσι.Ο καθένας στο σπίτι του.Και με τους γονείς μου στην αρχή είχα πρόβλημα αλλά απο την στγιμή που γεννήθηκε το αστεράκι μου έχουν γίνει εντελώς χαζοπαππούδες;) Αστραπιαία μεταβολή

Δημοσίευση

Αχ βρε Ελενάκι μου, απο τα νεύρα σου λίγο ακαταλαβίστηκα τα έγραψες, μας μπέρδεψες.

Πάντως όπως κι αν έχει μείνε μακριά της, κοίταξε την οικογενειά σου και μην σε νοιάζει για κανένα. Διατήρησε τυπικές σχέσεις μαζί της και απομακρύνσου.

Να σκέφτεσαι μόνο την οικογένειά σου και τίποτα άλλο και κανέναν άλλο.

Δημοσίευση

:silly: κοριτσια ωραια τα λετε κι ωραιες οι ανωτερωτητες αλλα οταν τραβας χοντρο λουκι ποσο να αντεξει κι ενας ανθρωπος;;;; ξερω κι εγω να μιλαω με ανωτερωτητα αλλα οταν ειμαι καλμα και οταν για λιγο τυχαιως με αφηνουν να ξαποστασω... μετα προς τη δοξα ξανατραβα ... για να το ελαφρυνω κι λιγο.εγω δεν εχω αντιμιλησει ουτε σε κουνιαδο ουτε σε πεθερα... κρατιεμαι κ απο χθες και σημερα ξημερωματα εχω βαλαντωσει στο κλαμα... δηλαδη ως ποτε η ανωτερωτητα;;; δεν θελω στο κατω κατω να ειμαι ανωτερη τους να ειμαι ιση με αυτους θελω κι αυτοι με μενα.δεν θελω να βαζω τον γιο της να τους πηγαινει κοντρα.. κι ετσι καταπινω πολλα κι μαζευεω νευρα εγω.καλυτερο ειναι αυτοοοοο αραγε;;; ως τωρα μου κοστησε μια θρομβωση.απο τοτε εχει αλλαξει η ζωη μου.τι αλλο να περιμενω δειχνοντας ανωτερωτητα.πριν μερες το ιδιο συμβουλευα σε μια φιλη μου.. ( το κανω κι εγω) αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να το χειροκροτω κιολας!!!! οποια κοπελα μπορει να βαλει στη θεση του, τον οποιον, να το κανει.να μην υποφερει.παν μετρον αριστον θα ελεγα.να μην ξεπερνα ορια αλλα και να μην σκυβει το κεφαλι.κανει κακο!!! σε καβαλανε μεχρι να πεις κυμινο.:silly:

Δημοσίευση

πασχαλιτσα μου νομίζω είναι λάθος που τους δίνεις σημασία.Ασε τους να λένε!

Και στην τελική πες και εσύ αυτά που θέλεις.Γιατί να τα κρατάς μέσα σου και να δηλητηριάζεις τον ευατό σου;

Εγώ προσωπικά τις λίγες φορές που έχω μιλήσει με την μητέρα του συντρόφου μου έχω προσπαθήσει (ανώφελα βέβαια )να κάνω διάλογο και λέω αυτό που θέλω.Όταν μου είπε ''Θα το ρίξεις!''της είπα ''Όχι δεν θα κάνω έκτρωση και δεν σας πέφτει και κανένας λόγος να μου πείτε τι θα κάνω με το παιδί ΜΟΥ.Αρκετά καταστρέψατε το δικό σας''.Φυσικά η συγκερκιμένη έχει μάθει μόνο να μιλάει χυδαία.Οπότε εγώ γιατί να ασχοληθώ;Και τι να της πω όταν δεν έχει την υποδομή να το καταλάβει;Και ναι όσο δήθεν ή υπεροπτικό να ακούγεται πιστευω οτι είμαι ανώτερη;)

Δημοσίευση

Μπράβο Νέλλυ μου(hope_89)!! Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστος άνθρωπος!! Καμιά φορά εμένα λέει βλακείες η δικιά μου και κάθομαι και νευριάζω.. αντί να την γράψω! Αφού στην τελική το δικό μου κάνω κάθε φορά! Ίσα ίσα να χαλιέμαι εγώ!! Ειλικρινά σε θαυμάζω!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΜΟΡΦΟΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ <ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ> ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

ΟΣΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ

<ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΙΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΓΩ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ > ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...