Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κάθε φορά που ξυπνάει και την ταΐζω της αλλάζω και πλευρό. Έχω κι εγώ σφηνάκι και τη βάζω αλλά τις περισσότερες φορές τη βρίσκω ανάσκελα. Την άλλη εβδομάδα που θα έρθει η παιδίατρος θα τη ρωτήσω όμως γιατί δεν ήξερα ότι μπορούμε να τα βάζουμε ανάσκελα.

Δημοσίευση

Γεια σου! Ναι φυσικά για πολλούς λόγους!

Αρχικά κουράζεται το κορμάκι τους και έπειτα έτσι στρώνει το κεφαλάκι και τα αυτάκια πατιούνται!

Εναλλάξ τις πλευρές!

Επίσης να το τρίβεις μαλακά να νιώθει καλύτερα!

Σε λίγο καιρό θα γυρνιέται μόνο του και θα του αρέσει το ανάσκελα!

Εμένα τώρα τέλος το πλάι! Διαμαρτύρεται η καημενούλα και αντιλήφθηκε ότι της αρέσει το ανάσκελα αλλά χρειάζεται και αυτό για το κεφαλάκι να στρογγυλέψει!

Δημοσίευση

Γεια σου!Βεβαια θα το γυρνας το μωρακι,κι αυτα πιανονται οπως εμεις και χρειαζεται να τους αλλαζουμε θεσεις συχνα!Κανε οσα λενε τα κοριτσια και η Κατρινα!:)

Κατρινα μου η μπεμπα μεγαλωσε ,ποτε περασαν κιολας 3 μηνες:woohoo: :laugh:

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΑΖΕΤΕ ΠΛΕΥΡΟ?ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ?

Κοιμοταν παντα ανάσκελα οποτε δεν την γυριζα σαν κοκορέτσι :P Προσπαθουσα απλα να μην εχει το κεφαλάκι της απο την μια μερια μονο , γιατι προτιμουσε τη δεξιά .

Δημοσίευση

και γω οταν ητανε νεογεννητο το εβαζα στο πλαι και οταν ξυπνουσε τον γυρνουσα αλλα μετα τον δευτερο μηνα απο μονος του κατεληγε ανασκελα οποτε συνεχεια ειναι ανασκελα. Μπρουμυτα δεν τον εβαλα ποτε γιατι πιεζεται το στομαχακι του και βγαζει γαλα.

Δημοσίευση

Και βέβαια της άλλαζα πλευρό, τους πρώτους 2 μήνες δηλαδή, γιατί με το που ανακάλυψε το ανάσκελα, δεν προτιμούσε άλλη στάση. 9 μηνών τη βρήκα πλάγια και μπρούμυτα...

Μία γνωστή μου που δεν του άλλαζε πλευρό για να τον βλέπει από το κρεβάτι της (ενώ θα μπορούσε αν του έβαζε το κεφάλι στα πόδια και το αντίστροφο και να του αλλάζει πλευρό και να τον βλέπει) ο γιος της 6 μηνών ξεκίνησε φυσιοθεραπείες γιατί έγερνε το κεφαλάκι του από την αριστερή πλευρά..

Δημοσίευση

Sygnwmh...koimizete ta mwrakia sas akoma sto plai?

Den kserete oti ayto einai apogoreymeno?? ;)

Egw thn dikia mou thn koimiza panta anaskela kai den epath

pote tipota! Exei kai palindromhsh kiolas.Ta mwrakia an

tyxei kai reytoun kai vgaloun kamia goulitsa ston ypno tous

gyrnane apo mona tous to kefalaki tous.Einai poly pio eksypna

apo oti nomizoume! Filakiaaaa!!:kiss:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

ego ton ebaza sti arxi sto plai..k se kathe geyma ton allaza pleuro

alla telika pio kala einai anaskela..

einai 3.5 k 2-3 fores ton exo brei k mproumita...:) :)

Mproumita?? Vre to thyrio!! Apo twra emathe na gyrnaei? Emena prin liges meres gyrise mproumhta! Prospathouse toso kairo alla thn

varene o kolos ths!! :laugh: :laugh: Twra pou to vrike olh mera

svoures einai! Mia mproumhta mia anaskela!! :laugh:

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

thouli έγραψε:

Mproumita?? Vre to thyrio!! Apo twra emathe na gyrnaei? Emena prin liges meres gyrise mproumhta! Prospathouse toso kairo alla thn

varene o kolos ths!! :laugh: :laugh: Twra pou to vrike olh mera

svoures einai! Mia mproumhta mia anaskela!! :laugh:[/quote:mnajkqcu]

xaxa lenio ase k go aporisa..exei 5 meres pou olo ti briskei na girnaei apo anaskela mproumita,,

an to balo sto krebati mono ayto kanei...

biazetai na megalosei...:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Στην αρχη κ εγω μια απο τη μια πλευρα και μια απο την αλλη, μετα τα γευματα. Ο παιδιατρος μου ειπε να τον βαζω ετσι γιατι λεει αναπτυσσεται σωστα το μυικο συστημα των μωρων. Μεγαλη επιτυχια αυτο το σφηνακι τελικα ε?

Απο οταν σαραντησε ασχετα πως τον βαζω και αν του εχω το σφηνακι, γυρναει παντοντε ανασκελα.

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

ego ton ebaza sti arxi sto plai..k se kathe geyma ton allaza pleuro

alla telika pio kala einai anaskela..

einai 3.5 k 2-3 fores ton exo brei k mproumita...:) :)

alitheia leei!!!!eida k video!!!!uparxoun apodeiktika stoixeia,koritsia einai apaixtos pistepse me,theos,paidaros,filenada exo pathei trella me to guio sou,den ksero giati alla ton agapao polu!!!!!!!dagkose mpoutakia gia mena!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

thouli έγραψε:

alitheia leei!!!!eida k video!!!!uparxoun apodeiktika stoixeia,koritsia einai apaixtos pistepse me,theos,paidaros,filenada exo pathei trella me to guio sou,den ksero giati alla ton agapao polu!!!!!!!dagkose mpoutakia gia mena!!!!!!!!!!!!!![/quote:2teabxw6]

xaxaxax

e de paizesai...:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσια ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Α΄ΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ , ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΠΑΛΙΑΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ, ΜΕΤΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ , ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΠΛΑΓΙΑ...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...

ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩς Ο ΓΙΟ ΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...