Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τελικα η αποφαση σου κοπελα μου ηταν αυτη που επικρατησε μην νιωθεις ασχημα καλα εκανες αφου δεν μπορουσες να μπεις σε αυτον τον εφιαλτη .

Θα σου πω κατι :ο μικρος μου τυχαινει να εχει καποιο θεμα με την ομιλια και παρολο που ειναι ενα πανεξυπνο παιδακι τυχιανει να εχει ρατσιτσικη συμπεριφορα απο καποια αλλα παιδακια και δυστυχως και απο καποιους γονεις .

Φαντασου πως θα ενιωθε ενα παιδακι που θα ειχε το συνδρομο νταουν η κατι πιο σοβαρο .Προσπαθησε να ηρεμησεις και να σκεφτεσε το μεγαλο σου παιδακι απο εκει θα κρατηθεις

Δημοσίευση

Αχ Φανή μου....ο Θεός να μη σου δώσει ποτέ ξανά άλλη στεναχώρια.

Το μωράκι σου είναι πια αγγελάκι στον ουρανό,όπου εκεί δεν υπάρχει πόνος.

Σ΄αγαπάμε όλες κ είμαστε κοντά σου.Δώσε χρόνο στον εαυτό σου καλή μου κ

πάρε δύναμη από τον άντρα σου κ το Δημητράκη σας.

Ο Θεος να σας εχει πάντα καλα.χχχχχχχχχ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΡΙΝ 1,5 -2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ 12 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΚΟΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ? ΤΟ PAP-A

TI EDEIJE?EGV UA LEGA NA KANEIS AMNIOPARAKENTHSH KAI NA PARAKALESEIS THN PANAGITSA KAI TO UEO NA SEW BOHUHSOYN .ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΜΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Δημοσίευση

Φανουλα μου λυπαμαι για την απωλεια σου.Εκανες το σωστο για το μωρακι και για την οικογενεια σου.Συντομα θα ξαναγινεις μανουλα και θα χαρισεις ενα αδερφακι στο γιο σου.Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!

Δημοσίευση

φανη μου λυπαμαι πολυ.

αλλα νομιζω οτι εκανες το σωστο,οχι για κανεναν αλλον αλλα κυριως για το γιοκα σου.

τι να πω ρε γμτ δε ξερω,γιατι συμβαινουν αυτα....

κουραγιο,θα περασουν τα δυσκολα...

Δημοσίευση

Φανούλα μου λυπάμαι πραγματικά για αυτο που πέρασες, ελπίζω ο Θεός γρήγορα να σας χαρίσει ένα δεύτερο υγιέστατο παιδάκι που θα σας γεμίσει χαρά!

Να προσέχεις κουκλίτσα μου!

Φιλιά πολλά

χχχ

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ....

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΕΤΕΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΘΕΛΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΕΝΕΣ ΕΣΥ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ

ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Να ξέρετε ότι η συμπαράσταση σας είναι υπερπολύτιμη...σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ..προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πλέον..στο νοσοκομείο έβαζα όλες τις άσχημες σκέψεις για το μωράκι μου..πως θα άρχισε να φόβάται, πως θα περίμενε από μένα τη μανούλα του να το προστατέψω κ εγώ δεν το έκανα παρά μόνο το άφησα να πέσει στα δολοφονικά χέρια των γιατρών και άλλα τέτοια..από την άλλη πως θα μεγάλωνα ένα παιδί άρρωστο; Τόσο ανάμεικτα συναισθήματα..τόσος πόνος..τόσα ερωτηματικά..γιατί; Τι έκανα λάθος εγώ;; Τι έχω;; Τι θα γίνει στην επομενη εγκυμοσύνη;; Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω..φοβάμαι να ξαναμείνω έγκυος..όμως ξέρω ότι πολλές από σας έχουν περάσει χειρότερα και παίρνω δύναμη από σας..Δεν μπορώ να ζω με το φόβο παρά μόνο με την ελπιδα..και θα πάω όχι μονο γι 2ο αλλά και για 3ο και 4ο...έτσι λέει ο άντρας μου!!!:)

Φανούλα μου;) Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να κάνετε πολλά πολλά παιδάκια ακόμα!Κια πάντα θα έχετε έναν μικρό άγγελο!Όπως είπε και η γλυκιά μου η mikroula :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ Φανουλα μου φερθηκες ηρωικα ...τι να πω δεν εχω λογια ...Ποση δυναμη χρειαστηκε για να παρεις τη σωστη τελικα αποφαση ...Ευχομαι συντομα ο Θεουλης να σου στειλει ενα υγειες μωρακι και δυο και τρια και τεσσερα!!Παρε αγκαλιτσα το Δημητρακη σου αποψε και αυριο ξημερωνει μια νεα μερα.....Πες πως ξυπνησες απο εναν εφιαλτη και κανε καινουρια ονειρα που συντομα θα γινουν αληθινα!!Πολλα φιλακια και σκεψου μονο θετικα!!

Δημοσίευση

Aντιο λοιπον και απο μενα ,στο γλυκο σου μωρο!!!!

δεν εχω λογια Φανη μου ,

μονο δακρυα ....

Θελω πολυ να μπορουσα να απαλυνω τον πονο σου ,τον καημο σου, την στεναχωρια σου και ολα αυτα τα σκατα που νιωθεις!!! Μα δεν γινεται !!!

θελω να σου δειξω την αμεριστη συμπαρασταση μου!!!

Κουραγιο ,δυναμη και υπομονη,εχεις ενα καταπληκτικο γιο που περιμενει με τις υπεροχες ματαρες του να ξαναδει την μαμα του γερη και δυνατη...

Δωσε χρονο στον ευατο σου ,γιατι ολο αυτο ειναι πολυ επωδυνο!!!

σε φιλω οσο πιο γλυκα μπορω και η αγκαλια μου παντα ανοιχτει για σενα!!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

mikroulaxristos έγραψε:

[/quote:3181gehv] Me ekanes kai xamogelasa bre Dioxanti...:)makari na einai etsi..makari!!Perimenw me megali agwnia to epomeno zuzounaki mou...!!!![/quote

συγνωμη που αργησα να απαντησω,ειχα προβλημα με την σελιδα..ολο εκλεινε και δεν εστελνε..

φανουλα μου ετσι ειναι ακριβως!!! αφου σου λεωωωωωω το ξερω εγω!!!!! δεν με πιστευεις εμενα????:silly: το ζουζουνακι του σπασανε τα νευρα!!! ολο αψου και αψου!!! παει να γινει καλα και θα ερθει!!!! κλεισε εσυ τα ματακια να ξεκουραστεις και θα δεις τα πιο γλυκα ονειρα..... εισαι η πιο γλυκια μανουλα του κοσμου,εχεις εναν ομορφουλι πιτσιρικακι και εκανες πολυ καλα που βοηθησες το ζουζουνι να παει να γινει καλα και να ξαναερθει..για να μην κολησει και τον ομορφουλι που εχεις εκει.. ;) γιαυτο και μονο εισαι η πιο καλη μανουλα!!:kiss:

Δημοσίευση

Αντίο λοιπόν...:(

Είμαι σίγουρη ότι έκανες ότι θεώρησες καλύτερο για να προστατέψεις την οικογένειά σου!

Εύχομαι σύντομα να χαρίσεις ένα υγιές αδερφάκι στο αγοράκι σου, και μετά κι ένα δεύτερο

κι ένα τρίτο :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.ΘΑ ΔΕΙΣ..

Δημοσίευση

:( :( :(

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ-ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ.:side: (ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ).

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

ΦΙΛΙΑ.

:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου με συγκινησατε με το ενδιαφέρον σας..εγω θέλω μονο μια προσευχουλα γι αυτην την ψυχουλα που δεν την αφησα να ζήσει..αυτο το μωράκι που δεν πήρα αγκαλιτσα ποτε κ όμως ειναι μεσα στην καρδια μου..ευχομαι να το εχειπαρει αγκαλίτσα ο Θεος..πρεπει να παω να αναψω ενα κερακι..ακομη δεν πηγα κ αισθανομαι πολύ άσχημα..θα πάω όμως στον Προφήτη Ηλία γιατι μια ώραπριν μάθω ότι ειμαι έγκυος είχα πάει μια βόλτα για πρώτη φορά σε ένα καινοριο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία..σύμπτωση; Δεν ξέρω..απλώς μου ήρθε καμπανιά να πάω στο εκκλησάκι να το δω ..και μετά από μια ώρα μαθαίνω για το μωράκι!!!:)Ας το προσέχει τουλάχιστον ο Προφήτης Ηλίας να είμαι κ εγώ ήσυχη..:).

Δημοσίευση

tirogaridaki m lipame poli gia tin katalixi tis egkimosinis sou!prin 4 mines perasa kai gw apo apoxesi, xerw ti simainei, xerw poso pona alla o THEOS voithaei kali m, xerei autos kalitera apo emas!

o xronos episis tha s apalinei ton pono!exeis to allo s paidaki p se xreiazetai mi xexnas!

ta aggelakia mas einai ekei psila, mas vlepoune kai theloune na maste kala gia na mas steiloun ta aderfakia tous!

gia auto agapi m prospathise na xamogelas!ekanes oti s lege i kardia s oso skliro ki an itan gia sena!

twra tha perimeneis to deutero s paidaki kai tha rthei to sintomotero, tha to deis!kai tha einai ugiestato min m anisixeis!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου να εισαι σιγουρη οτι πηρες τη σωστη αποφαση. δεν φταις εσυ για τιποτα, ποια μανα θελει το κακο για το παιδι της; καταλαβαινω οτι πονας και ειναι απολυτα λογικο. με το περασμα του χρονου θα νιωσεις καλυτερα και σου ευχομαι ολοψυχα μολις νιωσεις ετοιμη να αποκτησεις ενα υγιες μωρακι. καλο κουραγιο και καλη αναρρωση να εχεις. φιλια :)

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...