Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΝΗΣΑΚΙ, ΖΕΤΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΜΗΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ?

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν κανει απο τοσο νωρις αλλα γιατι οχι; ρωτα καλυτερα τον παιδιατρο σου... εμεις παντως φετος θα κανουμε το πρωτο μας μπανιο... γεννηθηκε 12 ιουνιου και περυσι δεν τον εβαλα στη θαλασσα... δεν ειχε κανει ακομα εμβολια, ηταν πολυ μικρουλης... φετος ομως θα κολυμπησουμε...:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΡΗΤΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ!!!!:( :( :(

ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΔΗΛ. ΑΠΟ 04/08/2009 ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΜΑΓΙΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ!!!ΔΥΟ NAVY ΣΤΥΛ ΣΛΙΠΑΚΙ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!!!:lol: :lol: :lol:

ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩ!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΡΗΤΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ!!!!:( :( :(

ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΔΗΛ. ΑΠΟ 04/08/2009 ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΜΑΓΙΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ!!!ΔΥΟ NAVY ΣΤΥΛ ΣΛΙΠΑΚΙ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!!!:lol: :lol: :lol:

ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩ!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

kai emeis otan pigme paidiatro prin apo 2 vdomades rotisame kai mas eipe oti den uparxei provlima arkei na mintin kathisoume se ammo,kai genika oti prepei na prosexoume emeis na prosexoume k gia to paidi,vevaia ego ama tha ti voutikso tha tin ksepluno kateftheian me neraki katharo tha tin ntuso,kathoti k asprouliares mama k kori kai kato apo tin omprella gia na min po kalutera katefheian stin taverna gia fagito....:woohoo:

Δημοσίευση

Καποιοι πιδιατροι λενε οταν το μωρο γινει 6 μηνων εγω ομως δεν περιμενα τοσο το βρηκα ανοητο με αυτη τη ζεστη να μην απολαυσει οτι πιο ομορφο μας εχει δωσει η χωρα μας δεν τον βουτηξα βεβεαι σε καμια βρομικη θαλασσα και πηρα μετρα ,Ο Σταυρος γεννηθηκε μαρτιο και τον ιουνιο σε ηλικα 4 μηνων πηγαμε σην παλια επιδαυρο μια καταπληκτικη θαλασσα του εβαλα αντηλιακο μιση ωρα πριν και 10 ωρα το πρωι ειμασταν εκει τον βουτηξα με καπελακι και σαφως φοραγε καιμαγιω και ηταν στο σωσιβιο του το ειχαμε παρει απο το τζαμπο ειχε και τεντα στην αρχη τον εβγαλα στο 5λεπτο τον ξεπλυνα με νερακι και του εβαλα στεγνα ρουχαλακια .Ακομα θυμαμι πως εκανε καθε μερα αυξαναμε και την ωρα απλα προσεχαμε να ειναι παντα με καπελι και παντα ξεπλυμα δεν επαθε τιποτα ουτε ουρολοιμωξη ουτ κρυωσε ουτε τον ειχα στον ηλιο. Γενικοτερα αυτα τα μη και πρεπει των γιατρων χωρις να εχουν επειχηρηματα ενταξει δεν θα κανει καμια μαμα το μωρο μπανιο σε κανενα βουρκο οτι προσεχουμε για εμας θα προσεξουμε και παραπανω για τα μωρο,

Επισης σε αυτο το σημειο να ανφερω το βραχιολακι που εβγαλε η vissy το φοραμε στο παιδι οταν παμε στη παραλια και υτο ειναι σε χρωμα λευκο διαφανο σιγα σιγα αλλαζει χρωμα αν γινει μοβ σημαινει οτι το παιδι πρεπει να φυγει απο τον ηλιο το δινουν δωρεαν στα φαρμακεια .

Δημοσίευση

Απο 2 μηνων επιτρεπεται το μωρο να αρχίσει πισίνα αρα γιατι οχι και μπάνιο στη θάλασσα? Μακαρι να ειχαμε θαλασσα κοντα μας ολη μερα εκει θα ειμασταν ...

Θελει προσοχη να μην ειναι κρυο το νερο μονο , ολα τα αλλα τα ξερεις (προσοχη στον ηλιο κλπ κλπ ) .

Αντε και καλες βουτιες !!!!! Σας ζηλευωωωωωω :)

Δημοσίευση

Βανια τετοια να ακουω και θα βουτηξω τον μικρο τωρα το 3μερο!!χαχαχα

Και εμενα μου ειπε στο 6μηνο, και τα σχετικα οχι τις ωρες που κανει ζεστη, μονο σε ισκιο, αλλα ειμαι σιγουρη πως θα κανει πλατσα πλουτσα στην κυπαρισσια.

Δημοσίευση

Η δικιά μου γίνεται έξι μηνών τέλος Ιουνίου και εν βλέπω την ώρα για την πρώτη της επαφή με τη θάλασσα! :cheer:

Άκουσα μάλιστα πως μια πρώτη "βουτιά" καλό είναι να γίνεται μέσα στο μάρσιπο (ring sling) για να μην αισθάνεται ανασφάλεια το μωράκι. Το έχει δοκιμάσει καμιά;

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΩ.........

ΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΙΨΕΙ:P

Δημοσίευση

koritsakia mou glukia geia sas...

Na sas pw kai egw ti mou eipe o paidiatros mas extes???

Mas eipen mwlis posarantoso,,,

2 eudomadwn einai to mwraki mou,,,

Na pame thalassa wmos meta tis 4 to apogeuma...

Eixa minei me to stoma anixto...

Den nwmizw pws tha tin parw fetos tin eleana mou...

Mikri einai vre gmt...

Eutixws exoume pisina spiti mas gia ton kwnstantino mou...

Filia...

Δημοσίευση

severin έγραψε:

Η δικιά μου γίνεται έξι μηνών τέλος Ιουνίου και εν βλέπω την ώρα για την πρώτη της επαφή με τη θάλασσα! :cheer:

Άκουσα μάλιστα πως μια πρώτη "βουτιά" καλό είναι να γίνεται μέσα στο μάρσιπο (ring sling) για να μην αισθάνεται ανασφάλεια το μωράκι. Το έχει δοκιμάσει καμιά;

Egw ebala thn diki mou prwti fora stin thalassa arxes iouniou pou itane 5.5 mhnwn kai mpeikame me to slings. Ontos niothoun asfalia stin agkalia ...fetos bebaia...oute fobate oute agkalia thelei...exei idi kanei ta prwta ths mpanakia..

Edw mia foto apo perisi me to mwro sto sling.

http://www.ntanta.gr/photos/0000/0006/s ... =876884480

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γεια σας κι απο μενα. ο χρηστακης μου ειναι 9μιση μηνων και φυσικα θα παμε θαλασσα!!!! η παιδιατρος μας ειπε πριν τις 11:30 και μετα τις 5:00 να πηγαινουμε, φυσικα με το αντιηλιακο μας και ποτε το μωρο γυμνο ουτε κατω απο την ομπρελα. μενουμε καβαλα και ο καιρος εδω δεν ειναι ακομη πολυ ζεστος. θελω να ρωτησω κατι: σε μια συζητηση που ειχα με μια φιλη, η οποια εχει κοριτσακι, μου ειπε να βαλω το μωρο με την πανα στη θαλασσα για καλυτερη προστασια αλλα δεν μου φαινεται σωστο, δεν ξερω παλι. εσεις τι λετε;

Δημοσίευση

Ξέρω πως τα μπανάκια ξεκινάνε μετά τους 6-7 μήνες, όπως και το αντηλιακό στο μωρό πρέπει να ξεκινάμε από έξι μηνών.

Τώρα βέβαια δεν θα ήταν κακό να του βρέξεις απλά και μόνο τα ποδαράκια του στην θάλασσα.

Ο παιδίατρος σου θα σε κατατοπίσει.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!!! ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ Κ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ.Τ.Λ ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1 ΜΑΣ ΒΟΥΤΙΤΣΑ!!!! :P:P

Δημοσίευση

καλησπέρα!

η μπεμπα μου προχτεσ εκλεισε τους 5 μηνες και μολις γυρισαμε απο το λαγονησσι οπου καναμε το πρωτο μας μπανιο!

με μπλουζακι, καπελο, πολυ αντιηλιακο και φυσικα τις ευλογιες της παιδιατρου μας...

πλακα ειχε αν και το νερο της επεσε καπως κρυο της μικρης και ετσι για δυο τρια λεπτα πλατσουρισαμε μαζι εκει που σκαει το κυμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...