Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φιλενάδες μου, ήρθε η ώρα! Εκανα την ωοληψία χτές και πήρανε 15 ωάρια από τα οποία μόλις με πληροφόρησαν ότι γονιμοποιήθηκαν τα 5. Η εμβρυομεταφορά θα γίνει τη Παρασκευή στο στάδιο των μοριδίων (και όχι βλαστοκύστες όπως την άλλη φορά, δεν θέλει να το ρισκάρει ο νέος μου γιατρός). Δεν σας κρύβω ότι - μετά από όλες αυτές τις αποτυχημένες προσπάθειες - ενώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, δεν μπορώ να αποτρέψω τον φόβο που νοιώθω μήπως και αυτή τη φορά..μαζεύουμε με τον αντρούλη μου τα κομμάτια μας. Τέλος πάντων, να μην σας κουράζω κιόλας, μου έχετε σταθεί όλες τόσο πολύ στο παρελθόν και έτσι σας ξαναζητάω τώρα τη θετική σας ενέργεια για τη Παρασκευή..ΜΑΚΑΡΙ να πάνε όλα καλά! Οσες προσπαθείτε, κι η δικιά μου θετική ενέργεια σας συντροφεύει, να το ξέρετε!

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ανδριανή μου σου εύχομαι όλα μα όλα να πάνε καλά!!!

Εμείς θα σου στείλουμε τις θετικές μας σκέψεις κι εσύ όχι άγχος. Ηρεμίιιιια...και θα δεις που το μικρούλι ή τα μικρούλια είναι στο δρόμο!!

Μια χαρά θα πάνε όλα κορίτσι μου και θα περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

ANDRIANI μου σου στέλνω όση θετική ενέργεια έχω!!! Και κύματα θετικής σκέψης!! προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά όπως λέει και η gorgina ή να μη σκέφτεσαι καθόλου (τι λέω τώρα ε? προσπάθησε να ξεχαστείς κάπως εάν γίνεται, μείνε απασχολημένη με ότι μπορείς).

Από ότι κατάλαβα έχεις περάσει πολλά, αυτή τη φορά όμως πιστεύω θα θέλεις να τη θυμάσαι, γιατί πολύ απλά θα πάνε όλα καλά!

Υπομονή και πίστη, φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

ανδριανη πες αλευρι................το νινακι σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!!! :)

μπηκε καλοκαιρακι,αρα ολα ειναι πιο λαμπερα και με περισσοτερη αισιοδοξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

οποτε να χαμογελας,να κανεις μια τεραααααστια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου,να του πεις οτι τον λατρευεις και να πατε την παρασκευη να γινετε γονεις!!!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! :) ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! το'χουμε σου λεω!!!! χαμογελακια λοιπον!!!!!!!!!και φυγαμε για τα ευχαρισταααα!!!!!!! θα σε σκεφτομαι και σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να πανε ολα τελεια!!!!!! και θα πανε!!!! :)

Δημοσίευση

Aχ με το καλο κοριτσι μου!!Ας ειναι αυτη η Παρασκευη η τυχερη σου και το (ή τα)σπορακι σου να τρυπωσει στη κοιλιτσα σου και σε 9 μηνες να κρατας το αγγελουδι σου!!Ολη η τυχη και θετικη μας ενεργεια θα σε συνοδευουν!!!Φιλακια και κανε μονο θετικες σκεψεις!!

Δημοσίευση

Εχεις και την δικη μου θετικη σκεψη και ενεργεια καλη μου μαζι σου!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και οταν ξαναμπεις να μας ανακοινωσεις τα πιο ομορφα νεα της ζωης σου!!!Να σκεφτεσαι κι εσυ θετικα και αισιοδοξα!!Μην φοβηθεις να εισαι δυνατη και να ελπιζεις στα καλυτερα!!!Φιλακια πολλα...ευχομαι ευλογια να γεμισει η κοιλιτσα σου!!!

Δημοσίευση

Ανδριανή μου

εύχομαι ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Και θα πάνε......... στο χέρι τους είναι? Στο χέρι μας είναι!!! χαχαχαχαχα...

Να είσαι αισιόδοξη

και όλα εμείς τα μαμμοκόριτσα

σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά γλυκά φιλιά.................

Δημοσίευση

Ελα! κοριτσακι μου και περιμενα νεα σου!!!! Αντε καμαρι μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! Εχεις απ'ολες μασ τη θετικη μας σκεψη!!!! και οπως σου εχω ξαναπει προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος σου!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσίευση

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΑΡΠΩΝ ΦΘΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΠΗΓΑΝ ΧΑΛΑΡΑ,ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!!!!Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Χ Α Λ Α Ρ Α!!!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...