Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ..ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...:dry: ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΖΗΤΩ 1.000 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ:ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 21/05,ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ 25/05 ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΣΤΙΣ 27/05 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.ΕΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...:(Η ΑΠΟΡΙΑ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ) ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΝΤΑΣ,ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29-30 ΜΕΡΕΣ+ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 12η ΜΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:(

Δημοσίευση

Γενικά πως αισθάνεσαι; Έχεις συμπτώματα; Περιόδου; Εγκυμοσύνης; Οτιδήποτε;

Γενικά ο κύκλος σου είναι σταθερός στις 29-30 ημέρες; Είχες άλλη φορά τόση πολλή καθυστέρηση;

Δε θέλω να σου δίνω ελπίδες, αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έγιναν όλα αργότερα απ΄ότι τα υπολογίζεις..Και απλώς όταν έκανες το τεστ και την χοριακή να μην είχε προλάβει να ανέβει..

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλ. απόψε το γιατρό σου, που ξέρει το ιστορικό σου και να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Μήπως σου πει να πας ξανά για χοριακή αύριο;

Εύχομαι να'χεις σποράκι στην κοιλίτσα σου! :)

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Γενικά πως αισθάνεσαι; Έχεις συμπτώματα; Περιόδου; Εγκυμοσύνης; Οτιδήποτε;

Γενικά ο κύκλος σου είναι σταθερός στις 29-30 ημέρες; Είχες άλλη φορά τόση πολλή καθυστέρηση;

Δε θέλω να σου δίνω ελπίδες, αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έγιναν όλα αργότερα απ΄ότι τα υπολογίζεις..Και απλώς όταν έκανες το τεστ και την χοριακή να μην είχε προλάβει να ανέβει..

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλ. απόψε το γιατρό σου, που ξέρει το ιστορικό σου και να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Μήπως σου πει να πας ξανά για χοριακή αύριο;

Εύχομαι να'χεις σποράκι στην κοιλίτσα σου! :)

ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ)ΟΧΙ ΣΥΧΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ(ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ)ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ 29-30 ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ 31 ΜΕΡΕΣ.ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΗΤΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΜΟΥ.CRAZY,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΗΛ.

Δημοσίευση

Τόσες μέρες καθυστέρηση και η χοριακή αρνητική;

Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει. Μίλα με τον γιατρό σου και ίσως

θα πρέπει να κάνεις ορμονικές εξετάσεις.

Εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι!!

Φιλιά

Δημοσίευση

geia sou kali mou.den thelo na se apogoiteysw alla spania kanei lathos i exetasi tis xoriakis.kalo tha einai na miliseis me ton giatros sou gia na sou pei ti akrivos na kaneis,an kai pisteuo pos einai ormoniki diataraxi.elpizo ton allon mina na eisai tixeroula na exeis ena moraki mesa stin koilitsa sou.perimeno na matho nea sou.:)

Δημοσίευση

Δεν έχω ακούσει ποτέ να κάνει λάθος η χοριακή. Μπορεί όμως να άλλαζε ο κύκλος σου τον μήνα αυτό και να πήγε έτσι κι αλλιώς πίσω η περίοδος. Και το λέω αυτό γιατί αναρωτιέμαι μήπως μπορεί να έγινε η σύλληψη μετά την εξέταση της χοριακής και γι' αυτό δεν έδειξε.

Δεν κάνεις άλλη μια βρε κορίτσι μου? Χάνεις τίποτα? Πάρε και το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.

Περιμένουμε νέα

Δημοσίευση

Καλή μου, απ' όσο ξέρω είναι δύσκολο να κάνει λάθος η χοριακή!

Παρ' όλ' αυτά έχω ακούσει μία περίπτωση στην Αθήνα που έκανε λάθος το εργαστήριο.

Σου εύχομαι να ανείκεις στη 2η κατηγορία να έχεις αυτό που επιθυμείς!!!

Δημοσίευση

μαρακι μου κανε μια ακομη χοριακη γιατι μπορει να οταν την εκανες να ηταν νωρις!!!!!

θυμασαι ποτε ειχες τελευταιες επαφες;;;;;;;

ευχομαι να εισαι εγκυουλα!περιμενουμε νεα σου!!!!!

αυτο με τη χοριακη εχει γινει σε μια κοπελα να κανει πιο νωρις και να βγει αρνητικη και τελικα ηταν εγκυος....αλλα οταν πηγε προφανως δεν ειχε γινει η εμφυτευση γιατι οι γονιμες αρησαν πολυ απο οτι υπολογιζε...;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 2η ΧΟΡΙΑΚΗ+ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...!!!!!ΕΧΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/04...ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΜΠΟΡΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΦΙΛΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...