Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ουαου!!!!!!!!!!!!!! τελειο!!!!!!!!! αμαν τι παραδεισος ειναι αυτος????? και ποια ειναι αυτη η γκομεναρα εκειπερα?????? ;)

και εμεις ετσι εχουμε πει,μολις μπορεσουμε σε λιγους μηνες να ημαστε καλα,να την κανουμε για ενα τετοιο μερος!!! οταν ερθει η ωρα θα θελω οδηγιες!!! γιατι μου εχει πειοτι του αρεσει η ταυλανδη!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΟΥΛΑ...Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ.ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΝΑΓΟΣ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ.

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....ΚΑΛΟ!!!!!!:laugh:

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...;)

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ... ΘΕΛΩ... ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ Κ ΟΟΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΘΕΛΩΩΩ... ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ... ΘΕΛΩΩΩ... ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ:) ... ΘΕΛΩΩΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.:woohoo: .. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ... ΘΕΛΩΩΩ ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑ:silly: :silly: ... ΘΕΛΩ ...ΣΣΣΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΝΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΕΕΕ, ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΚΥΡΙΕ ΕΓΩΙΣΜΕ ΦΥΓΕ!!! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ:laugh: ΕΕΕΕ??? ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση
:( :( :blush: ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΛΕΨΩΩ:P ???? Ε ΝΑΙ!! ΖΟΥΛΕΨΑ!:silly: !!! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΘΑ ΕΡΘΩ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΣΑΑΑΑ:woohoo: !!!! ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΩ Κ ΘΑ ΛΕΣ... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΥΥΓΕΙ:blink: ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:unsure: !!! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ:lol: ...
Δημοσίευση

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΛΕΨΕΣ!!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ?????ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!

ΑΑΑ...Κ ΤΗΝ ΝΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ!!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Θέλω....

1) Να κοιμηθώ... ένα 10ωρο χωρίς να με ξυπνήσει ο μπεμπάκος μου...:P

2) Να κάνω επιτέλους σεξ...:blush: από τον Νοέμβριο έχω να κάνω...

3) Να πάω διακοπές.....

Μα πάνω απ'όλα αυτά... θέλω ο μπεμπάκος μου να έχει υγεία... πολύ πολύ στην ζωή του και να είναι πολύ καλότυχος!!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

θελω να γενησωωωωω!!!!να ναι καλα τα μωρα μου!!!και μολις γενησω να βγω απο το μαιευτηριο κορμαραααα!!! :laugh:

Για κορμαρα δεν ξερω,

αλλα προς το παρον παρε ενα

καρμα γιατι βλεπω οτι δεν

εχεις! :kiss:

Δημοσίευση

θελω...να αποκτησω οσα θελω...αρκει να τα αξιζω!

θελω...να φαω το παγωτο που εχω στο χυγειο και να μην παρω γραμμαριο!!!!

θελω...να αποκτησω καλη φωνη για να μην αδειαζει το δωματιο οταν τραγουδαω!

θελω...να παρω ενα μαγικο ραβδακι που θα συμμαζευει το σπιτι!

θελω...να πουληθει το παλιο μου εξοχικο!!!

θελω...να γεμησει το μαμυλαντ με παιδακια και να ειναι το 2010 η χρονια μας!

θελω...να ειστε παντα καλα!

Δημοσίευση

Θέλω..... πάάάάάρα μα πάάάάάρα πολύύύύύ......... να συνέλθει η ξαδελφούλα μας από την κατάσταση που βρίσκεται (έχει έναν μήνα που έπαθε σοβαρότατο τροχαίο και "παλεύει" στην Εντατική...... γιατί σκέφτομαι πως..... δεν θα αντέξει η έρμη η θεία μας...... τη μεγάλη την έχασε........ δε θέλω να χάσει και τη μικρή...... θα καταρρεύσει....... κι είναι και νέα γυναίκα...... θα γεράσει πριν την ώρα της......

Σε Παρακαλώ Θεέ μου....... κάμε το θαύμα Σου!!!!!!!!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

bebadomama έγραψε:

Για κορμαρα δεν ξερω,

αλλα προς το παρον παρε ενα

καρμα γιατι βλεπω οτι δεν

εχεις! :kiss:[/quote:4wgry2tm]

ωστε εσυ εισα η καρμοριχτρα μου??

παρε λοιπον ενα καρμακι απο μενα!κι ενα φιλακι! :kiss:

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ να ξυπνησω αυριο το πρωι και ναχω αναγουλες,δεκατα και πρισμενο στηθος(λαθος το πρισμενο στηθος το εχω ηδη)...και μετα να ξανακοιμηθω και να ξυπνησω τη μερα που θαχω ενα μεγαλοοοοοοοοο ++++++++++++++++++ :P

ΘΕΛΩ να αποκτησω 3 μωρακια και να μην παχυνω αλλοοοοοοοο.....

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ!

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΙΣΗ ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣΣΣΣ!!!!!! :lol:

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΦΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...