Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πλακα εχετε χαχαχαχα:woohoo: :woohoo: :woohoo: εγω για την ωρα θα θελα να ερθει καποια και να μου σιδερωσει την τεραστια στιβα απο καλοκαιρινα ρουχα:( :( :( χαχαχαχχαχαχχα:kiss: :kiss: :kiss:

και φυσικα θελω και εκατομμυρια αλλα πραγματα αλλα αν κατσω να τα γραψω την βαψαμε:silly: :silly:

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλό mikroulaxristos!!! Αλλά τώρα που είμαστε στηην αρχή του καλοκαιριού... να ονειρεύεσαι σπιτάκι στις Άλπεις??? :laugh: Πες βρε αδερφέ ένα σπιτάκι εκεί που σκάει το κύμα... με το δροσερό ( που λέει ο λόγος)!!! αεράκι του καλοκαιριού...

Εύχομαι τα καλύτερα κοπελάρα μου.. πέρα από την πλάκα!!

Όσο για μένα... Αυτή την στιγμή...

Θέλω... νε γεννηθεί ο μπεμπάκος μου... να τον κρατήσω αγκαλίτσα και να έχει πάντα μα πάντα ΥΓΕΙΑ!!!

Επίσης... Θέλω να ξαναπάω Ιταλία!! Αααααχχχχχχχχχχ!!!!

Δημοσίευση

Επειδή και γω έχω ένα θέμα με το σίδερο...

Αχ! μακάρι να εξαφανιστεί εκείνο το "βουνό" που μου έχει γίνει εφιάλτης Θέε μου...

pray.jpg

Επίσης θα ήθελα, πάαααααρα πολύ το φθινόπωρο να πάω Λονδίνο!

Τιιιιιιιιιι????????? Ένα από τα δυο????

Καλά, καλά.....

.....Το σίδερο!! :(

Δημοσίευση

8elw na einai eythxsmenos kai geros olos o kosmos sthn gh...8elw na stamathsoyn na skotwnoyn,na basanizoyn,na ponoyn....8elw na yparxei faghto gia ta paidia poy peinoyn..ena spitiko kai mia agkalia gia oloys..8elw na stamatisoyme na katastrefoyme to periballon..8elw na agapame o enas ton allon ,na mhn yparxei misos,zhlia,kakologia...8elw ta paidakia mas na megalwsoyn kai na ma8oyn na agapoyn..8elw oi kopeles poy paleyoyn gia ena paidi na er8ei sthn agkalia toys xwris na prospa8oyn allo...8elw na yparxei mia agkalia gia oloys mas...kserw kserw 8elw polla ma eyxome na ginoyn ola ayta kai akomh perissotera....

Δημοσίευση

thelw na kanw kiala paidakia xoris na perasw to diastima ths egumosinhs -toketou !!!!:laugh: :laugh: :laugh: thelw na exw pola pola leuta gia na ta megalosw .thelw na lamsei to spiti mexri ayrio pou erxete o antras mou kai na uparxei kai ena kalo fagito .:laugh: :laugh:

telos to sobaro thelw ,thelw na minei egyos h gitonisa mou kai filh mou giati to thelei polu !!!

Δημοσίευση

θελω να εχουμε υγεια ευτυχια και λευτα..........................................................................................................

αλλα για κατι πιο πρακτικο ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 6 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ...

ΝΑ ΣΦΥΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ...

και ολα αυτα τωρα γιατι θελω να παω διακοπες...

θελω....

θελω....

θελω....

θελω....

θελω....

θελω....:P

Δημοσίευση

:lol: :lol: :lol:

ΘΕΛΩ:

1. ΝΑ ΧΑΣΩ 20 ΚΙΛΑ :ohmy: :ohmy: :ohmy:

2. ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :unsure: :unsure: :unsure:

3. ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΧΘΕΣ :huh: :huh: :huh:

4. ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΙΑ :dry: :dry: :dry:

5. ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ :angry: :angry: :angry:

6. ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ :blush: :blush: :blush:

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!!!:P :P :P

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Θελω να εχω μια ευκολη γεννα :)

Θελω το μωρο μου να σφιζει απο υγεια :)

Θελω η οικογενεια μου ειναι καλα στην υγεια της :)

Θελω να μη δουλευω αλλα να εχω λεφτα :)

Θελω να παω διακοπες :)

Θελω ησυχια :)

Θελω...θελω...θελω...θελω...θελω... πολλα θελω... :silly:

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

θελω...οταν ξυπνησω το πρωι να ξυπνησω σε ενα ξυλινο μικρο σπιτακι μεσα στο δασος...να φτιαξω ελληνικο καφε για 2, να βγαλω απο τον φουρνο ζεστα κουλουρακια και να μυρισει ολο το σπιτι.....να αιστανθω την αγκαλια του χρηστου μου και να μου ψιθυρισει στο αφτι καλημερα ζωη μου...να αναψει το τζακι και να καθομαστε να χαζευουμε ενα γλυκο μωρακι τυλιγμενο στα κουβερτακια του και να ημαστε και οι τρεις αγκαλια.... το ονειρο μου...το μονο που θελω στη ζωη μου.......

Τι γλυκό, και εγώ αυτό με το μωράκι το θέλω πολύ!!Στο εύχομαι mikroula μου!!

Δημοσίευση

θελω...

οτι καλυτερο για τον γιο μου που λατρευω

υγεια και ευτυχια για την οικογενεια μου και για ολο τον κοσμο

καλυτερη ποιοτητα ζωης

να μην υπαρχουν δανεια, τραπεζες,κ.λπ.!!!!!!

να παω επιτελους διακοπες

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ:

*ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΦΙΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ

*ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΑ (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ)

*ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

ΥΓ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!!! B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...