Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

...να γινει καλα η μικρουλα μου, που ειναι τοσες μερες αρρωστουλα και τα 'χουμε παιξει ομαδικως!!!:woohoo:

...και να 'ναι ΠΑΝΤΑ καλα το ζουζουνακι μου, γιατι πεθαινω οταν μου αρρωσταινει βρε κοριτσια......:(

...ΥΓΕΙΑ για το παιδακι μου και τον αντρουλη και ΤΙΠΟΤΑ αλλο!!!:) (το θυμαμαι βεβαια οταν αρρωσταινουμε!!):blush:

...α!! ενταξει θελω και επειγοντως ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!:lol: οτι τις θελω, τις θελω!!!:silly: :woohoo:

...α!!! και... και... και...:blush: :laugh: :P

Δημοσίευση

Εγω θελω να ειμαστε παντα καλα, υγειεις και ευτυχισμενοι, θελω να κανω κι'αλλα παιδακια, θαλω να μπορω παντα να τους παρεχω τα καλυτερα, και τελος θελω να μην σταματησω ποτε να θελω κι'αλλα...:P

Δημοσίευση

vassiliki έγραψε:

...να χάσω 5 κιλά!!!

...να μείνω έγγυος μέσα στο καλοκαίρι!

...να πάω διακοπές, έστω 5 μέρες!!!

...να ξανακόψω το κάπνισμα!!!

Βασιλική ακριβώς τα ίδια θέλω κι εγώ!!! :laugh:

Με μια μικρή διαφορά στο τελευταίο! Εγώ δεν καπνίζω αλλά θα'θελα να κόψει το κάπνισμα ο σύζυγος! :P :silly: :laugh:

Δημοσίευση

θελω...οταν ξυπνησω το πρωι να ξυπνησω σε ενα ξυλινο μικρο σπιτακι μεσα στο δασος...να φτιαξω ελληνικο καφε για 2, να βγαλω απο τον φουρνο ζεστα κουλουρακια και να μυρισει ολο το σπιτι.....να αιστανθω την αγκαλια του χρηστου μου και να μου ψιθυρισει στο αφτι καλημερα ζωη μου...να αναψει το τζακι και να καθομαστε να χαζευουμε ενα γλυκο μωρακι τυλιγμενο στα κουβερτακια του και να ημαστε και οι τρεις αγκαλια.... το ονειρο μου...το μονο που θελω στη ζωη μου.......

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Μιτσάκι καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου!Πολλά φιλάκια:kiss:

σ'ευχαριστω πολυ Νελλακι μου!!! ξερω πως σαν γνησια χαζομανουλα:P με καταλαβαινεις απολυτα, αν και ευχομαι η δικη σου η μικρουλα να μην αρρωστησει ΠΟΤΕ αν ειναι δυνατον!!!:)

ok, να μην ειμαστε κι αχαριστοι για τις περαστικες ιωσουλες,:blush: αρκει που ειναι περαστικες, αλλα να μωρε, τρελαινομαι με τη μικρη μου!!!:silly:

φιλακια πολλα πολλα και στη δικη σου τη μικρη, πανεμορφη ζουζουνιτσα!!!:kiss:

...και θελω κι εγω πολλα σπορακια στις κοιλιτσες των κοριτσιων μας που προσπαθουν, γιατι χαιρομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σε καθε αναγγελια εγκυμοσυνης:woohoo: ΤΟΣΟ που δεν θα το πιστευα οτι θα μου συνεβαινε με αγνωστους ανθρωπους!!!:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...