Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ ΝΟ2-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩς ΑΛΗΘΙΝΟ

Recommended Posts

κοριτσια,

πριν λιγο μου ηρθε και δευτερη πλασιε, αυτη τη φορα μου ειπε οτι ειναι απο το Δημο και ενημερωνει για θηλασμο και τραυματισμους.Τωρα πια ομως ηξερα.Αφου την αφησα να κανει ολο το προγραμμα της, να μου παρουσιασει τα βιβλια της κλπκλπ, τη ρωτησα με πολυ ψαρωτικο υφος "απο που ειπατε οτι ειστε;" μου απανταει λοιπον "απο το δημο" και της λεω "καλα απο ποτε ο δημος πουλαει βιβλια;γιατι δεν τα παρεχετε δωρεαν στους δημοτες;",κοκκινιζει λοιπον, δεν ηξερε τι να πει και της λεω "προ ημερων περσαν απο το συμβουλευτικο κεντρο για το παιδι αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν απο καποιο εκδοτικο οικο και πουλαγαν βιβλια, σας λεει κατι αυτο;" μου λεει "εμεις δεν εχουμε σχεση", της απανταω λοιπον "απο ποια υπηρεσια του δημου ειστε, γιατι ειναι ο πατερας μου γενιικος γραμματεας εκει κ αν ειναι θα του πω εκεινου να μου φερει τα βιβλια".

καταλαβαινετε οτι τα μαζεψε κ εφυγε κατευθειαν...

μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτων;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια

μολις εστειλα μαιλ καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτων με τα στοιχεια του εκδοτικου οικου.ας ελπισουμε οτι θα εχουμε απαντηση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΛΕΠΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ!!!!!!!!ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!!

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ!!!!!!!ΜΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ????:blink:

ΚΑΙΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ..............ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.???????

ΑΜΕ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:P ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Sifos εχεις καθε δικαιωμα να ζητας και το ονοματεπωνυμο του ατομου που βαζεις στο σπιτι σου! κοριτσια μην βαζετε αγνωστους μεσα! οσο για τα κουπονια οι εταιριες αν θελουν να δωσουν μας βρισκουν! και τα στελνουν με ελτα. δεν ειναι αναγκη να ερθουν απο το σπιτι!

falassarna,

η ιδια ειναι..παιδια πηρα τηλεφωνο σε αυτο το συμβουλευτικο κεντρο.δεν εχουν ιδεα.η τυπισσα δουλευει μονη της, την εχουν διωξει.επεσε απο τα συννεφα η κυρια που της τα ειπα.προσοχη λοιπον...

SIFOS έγραψε:

falassarna,

η ιδια ειναι..παιδια πηρα τηλεφωνο σε αυτο το συμβουλευτικο κεντρο.δεν εχουν ιδεα.η τυπισσα δουλευει μονη της, την εχουν διωξει.επεσε απο τα συννεφα η κυρια που της τα ειπα.προσοχη λοιπον...

Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία. Κλείστε το τηλέφωνο κορίτσια...

Είναι πλασιέδες που δουλέυουν μόνοι τους και βγάζουν ποσοστά σε βιβλία ή φυλλάδια που χορηγεί τις περισσότερες φορές το Υπουργείο Υγιείας δωρεάν...

Μα, δεν φοβόσαστε που ανοίγεται την πόρτα σας σε ξένους???

Και να τα χαρίζουν τα βιβλία-κουπόνια-δώρα

και λεφτά να μοιράζουν -που λέει ο λόγος-

πως μπαίνουν ξένοι άνθρωποι σπίτι σας???

Σίφος μου 2 φορές και ...σε βρήκαν εκεί?!? Άνοιξες?!?

Προσέχετε βρε κορίτσια..... Το να σας εξαπατήσουν και να πουλήσουν

είναι το λιγότερο.... Προσέχετε με τους άγνωστους!!!

falassarna kai mena akribws to idio mou pire thl kai mou eipe mia tipissa thn parakseui..kai kala na erhtei simera 10-11 to proi...ego to zoon ths eipe nai, alla den kserw an tha mporesw me th mikri katalabainete ta oraria mas einai perierga akoma...telika den irthe, eutuxws m auta pou diabazw tora kai elpizw na mhn erhtei genikotera.lete na th glytosa?

yg/ ma kala mporeite na mou peite pou briskoun ta stoixeia kai ta tilefona mas??

marga

δε θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν τη γλυτωνεις.θα σου ερθει αλλη μερα.προσεχε.ειναι μια κυρια ξανθια, καλοντυμενη γυρα στα 45 με βραχνη φωνη.η τυπισσα δουλευει μονη της, την εχουν απολυσει και προφανως εχει κρατησει βιβλια και τα πουλαει απο μονη της.Αν θες σου στλενω πμ με το ονομα της.παντως προσεχε και αν ερθει διωξτην χωρις να μπει μεσα.και αν δε φευγει πες της οτι εχει γινει καταγγελια στο ινκα με το ονομα της να δεις για ποτε θα φυγει.αν θες πες μου να σου στειλω πμ με τα στοιχεια της

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΣ ΛΙΓΟ ΜΟΥΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ.....ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΠΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΟΥΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ.ΜΟΥΠΕ....ΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....Ε ΤΙΝΑΛΕΓΑ?????ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΖΕΨΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ....ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΥ ΠΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ....ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ......ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΡΑΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

antroula έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΣ ΛΙΓΟ ΜΟΥΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ.....ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΠΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΟΥΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ.ΜΟΥΠΕ....ΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....Ε ΤΙΝΑΛΕΓΑ?????ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΖΕΨΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ....ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΥ ΠΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ....ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ......ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΡΑΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Χμ!:dry: Πλακα πλακα ολες μαζι μια εγκυκλοπαιδεια τη γραφουμε ανετα!:P

Αφήστε τα κορίτσια .Και σε μένα ήρθαν 2.Την πρώτη φορά δεν ήξερα (είμαι και ξανθιά) και μου έφαγε η τύπισα 2 ώρες.Τελικά δεν αγόρασα. Η επόμενη με πήρε τλ. τάχα μου από το κέντο του παιδιού να έρθουν για ένα ερωτηματολόγιο.Τους ρωτάω "Δεν πρόκειται για προώθηση προϊόντων" "'Οχι βέβαια" μου λένε. Ε, όταν ήρθε και έβγαλε τα βιβλία έγινε το σώσε.Από τη σκάλα πήγα να την πετάξω.Όχι και να μας δουλευουνε!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...