Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια τα φωτα σασ 6/6/2009 γινεται ο γαμοσ βαπτιση δηλαδη σε 6 μερεσ.......

τα εχω παιξει απο το αγχοσ να τα προλαβω ολα βλεπεται μου αφησαν τελευταια στιγμη να παρω τα παπουτσια,το κουστουμι,το νυφικο τα βαπτιστικα μπομπονιερσ ολα αυτη την εβδομαδα θα μου τα δωσουν.....

βαλε πεντικιουρ μανικιουρ......και την παρασκευη να τρεχω απο το ενα κτελ στο αλλο να παρω φιλεσ που ερχονται απο εκτοσ αθηνων ......

και μεσα σε ολα να εχω και την γκρινια τησ μανασ μου και την δουλεια που ειναι στα φορτε τησ αυτο τον καιρο....

τοσο φρικη τρωωσ για 2 ωρεσ ουσιαστικα τελετησ;;;;;

καποια που εχει εμπειρια μπορει να μου πει αν τελικα θα αξιζει τον κοπο;;;:silly:

Δημοσίευση

γειτονισα μου καταρχας ηρεμησε οσο μπορεις..

προσπαθησε να οργανωσεις τις δουλειες σου και να αφησεις ελευθερη την προηγουμενη του γαμου σου για να εχεις χρονο για να ηρεμησεις και να κανεις τις προετοιμασιες που χρειαζεσαι εσυ(νυχια κτλ)

δεν υπαρχει καποιος που μπορει να παει στο κτελ να παρει τις φιλες σου?

ή αν ειναι ατομα που δεν παρεξηγουντε αφου εχεις πολλες εκρεμοτητες δεν μπορουνε να ερθουνε με ενα ταξι?

χωριστε με τον αντρα σου τις παραλαβες απο πραγματα που πρεπει να κανετε(μπουμπουνιερες νυφικα ρουχα κτλ)για να βγουν με λιγοτερο ταλαιπωρια και αγχος..

να σου πω κατι?και με ολο το θαρρος!!

ειναι σιγουρα μια απο τις πιο σημαντικες ημερες τις ζωης μας ποσο μαλλον εσυ που κανεις και την βαφτιση της μικρης σου 2 φορες περισσοτερο..

αλλα δεν αξιζει ολο αυτο το αγχος απο την αποψη οτι επρεπε να γινετε για την ουσια του πραγματος τελικα μας αγχωνουνε γιατι πρεπει να ειναι ειναι ολα οπως πρεπει μην πει ο κοσμος τιποτα..

πιστεψε με εκεινη την στιγμη ουτε τον στολισμο δεν θα προσεξεις ουτε τιποτα μονο το παιδακι σου και ο αντρασ σου θα σε νοιαζει και οποιος εχει να πει κατι θα το πει δεν υπαρχει περιπτωση οσο τελεια και να ειναι ολα..

δεν πειραζει λοιπον ηρεμα και θα δεις πως ολα θα γινουν!!!

με το καλο και θα προσπαθησω να ερθω στην εκκλησια!!φιλακια πολλα!!

Δημοσίευση

τισ κοπελιεσ θα τισ παρω μαζι μου για να τουσ δειξουν πωσ θα δεσουν το νυφικο......προγραμμα παρασκευησ ειναι τρελο......

κανονισε να ερθεισ να μου πεισ εσυ τουλαχιστον ολεσ τισ εντυπωσεισ.......;) τισ καλεσ....

Δημοσίευση

Καλημέρα και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Όλα θα γίνουν!!

Τις παραλαβές μπορεί να τις αναλάβει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, όπως επίσης θα μπορούσε και τις φίλες σου να τις πάρει απο τα κτέλ κάποιος άλλος ή ο άντρας σου και να τις φέρει στο σπίτι σου για να τους δείξεις το νυφικό κτλ. Μην αφήσεις πολλές εκκρεμότητες για τη παραμονή γιατί θα πελαγώσεις!! Άφησε εκείνη τη μέρα μόνο για για να προετοιμαστείς (πεντικιούρ, μανικιούρ)και να χαλαρώσεις.

Όσο για τη γκρίνια, δε θα σου λείψει γιατί κοντά σε σένα αγχώνετε και η μαμά σου και θέλει κι αυτή να τα προλάβει όλα και να είναι όλα τέλεια, οπότε μη δίνεις σημασία!Όσον αφορά τη δουλειά δε μπορείς να πάρεις άδεια??

Εύχομαι με το καλό!!!:)

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΙΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!

Δημοσίευση

καλημερα και καλο μηνα!!!

με το καλο κοριτσακι μου!!!!

ξερω πως οτι και να σου πουμε δεν προκειται να χαλαρωσεις..θα συμφωνησω σε οτι σου ειπε η μιτσι...στο τελος δεν θα θυμασαι τιποτα..μονο το παιδακι σου και τον αντρουλη σου...

οοοοσο μπορεις ηρεμησε και ευχομαι να ειναι μια απο τις πιο ομορφες μερες της ζωης σου!!!!!

Δημοσίευση

δυστηχωσ στο νυφικο θα παω παρασκευη να το παρω και θα το φορεσω εκεινη την ωρα για να δουνε οι φιλεσ πωσ θα μου το δεσουν......

για να καταλαβετε 8 και μιση εχω μανικιουρ στα μελισσια που θελει 2 ωρεσ μετα φευγω για κτελ λιοσιων και κτελ κηφισου και αφου τισ μαζεψω φευγουμε για μαρουσι που πρεπει να μαστε 12 η ωρα για το νυφικο μετα να τησ παω ξενοδοχειο και 3 η ωρα πεντικιουρ ουφ κουραστηκα ακομα και που τα γραφω.....και αυτη ειναι μια χαλαρη μερα......

δουλεια δεν θα παω παρασκευη και σαββατο φυσικα και απο δευτερα θα εχω την αδεια βλεπετε λειπουν ατομα με αδεια και δεν μπορω να φυγω πιο νωρισ....

το απογευμα θα παμε για κανα καφε γιατι εχω να τησ δω και 2 χρονια την καθεμια.....

απλωσ σκεφτομαι απο την κουραση δεν θα εχω αντοχεσ να χαρω το μυστηριο.....:silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Εγώ θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες και ειδικά με την MITSI2. Σου έβγαλε φοβερό προγραμματάκι. Λίγη οργάνωση θέλει και θα δεις που δε θα είναι και τόσο άσχημα.

Εντάξει για την Παρασκευή δεν μπορώ να σου πω κάτι, είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν. Το Σάββατο προσπάθησε να είναι όσο γίνεται πιο ήσυχα σπίτι. Να πεις σε όσους είναι να έρθουν σπίτι τη μέρα του γάμου (οικογένεια) να έρθουν κοντά στην ώρα που θα ντύνεσαι τουλάχιστον. Να κάνεις ένα αφρόλουτρο να χαλαρώσεις και σιγά σιγά χωρίς άγχος να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι.

Είναι όμορφες ώρες αυτές και είναι καλό να είσαι χαλαρή και να τις απολαύσεις. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που δεν είχα καθόλού άγχος!! Όλοι είχαν μείνει με την ψυχραιμία μου! Κι εγώ!!! Στην εκκλησία μόνο αγχώθηκα.

Έλα κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε και θα τα περάσετε καταπληκτικά!

Τις ευχές μου για έναν υπέροχο γάμο, να είναι η ώρα η καλή και με το καλό η βάπτιση της μικρούλας σου. Να σας ζήσει και να είστε όλοι ευτυχισμένοι!!!

Τον Αύγουστο σε περιμένω...

Δημοσίευση

matakiaefh,VOYLA, KITTY1981,kyriaki78, MITSI2 σασ ευχαριστω για τισ ευχεσ σασ , με τοσεσ ευχεσ σιγουρα θα πανε καλα τα πραγματα......;) :silly:

milina ζω για το αφρολουτρο στο τζακουσι που θα κανω το σαββατο......:woohoo: για αυγουστο κλεισαμε....σιγουρα:woohoo:

με ψιλοχαλαρωσατε καπωσ.......:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...