Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.εχω μια κορη 7 μηνων και σκεφτομε κατα ποσο δυσκολα ειναι να κανω διακοπες εκτος εξοχικου παντα μιλαω.το μεσημερι κοιματε το μωρο στο καροτσι η στη ξαπλωστρα; μπορεις να το εχεις ολη μερα εξω και το βραδυ να εισαι μεσα; τι χρειαζετε να κουβαλησεις;τελικα αξιζει η να κανω υπομονη για του χρονου; τι εμπειριες εχετε εσεις;

Δημοσίευση

Δεν έχω καμια εμπειρία για να σου πω αλλά η κόρη μου γίνεται 7 μηνών όταν θα πάμε διακοπές και δεν θα το χάσουμε με τίποτα, απλά θα παμε σε ένα ήσυχο μέρος με ρηχή παραλία και δέντρα και εύκολη πρόσβαση δωμάτιο-θάλασσα. Ελπίζω να βρούμε ένα τέτοιο μέρος!:cheer:

Δημοσίευση

Καλημέρα rebekkablue!Άκουσε να δεις, οι διακοπές με το μωρό δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είχες μέχρι τώρα συνηθήσει. Πας νωρίς για μπάνιο, κουβαλάς κρεμούλες, γάλατα, μπιμπερό,και γενικότερα το μωρό καθορίζει το πρόγραμμα της οικογένειας.Οπότε αν έχει μάθει να κοιμάται το μωρό σου το μεσημέρι, θα πρέπει να γυρίζετε αλλά όπως και να έχει θα πρέπει να αποφεύγετε τον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες. Πάντως το ότι είναι κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο. Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη μου ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, παρά τις αλλάγες που πρέπει να κάνεις στο προγραμμά σου. Ήμασταν για δέκα μέρες όλοι μαζί, χάρηκα το παιδί μου,τον άντρα μου, ξεκουραστήκαμε, κάνουμε τα πλάτσα πλούτσα μας!Καλές διακοπές!

Δημοσίευση

Ρεβέκκα μου όλα μια ιδέα είναι. Εμείς πήραμε την Μαριλή 10 μηνών στην Κοπεγχάγη. Μέναμε σε δικό μας σπίτι βέβαια (της νονάς του μπέμπη μας). Η δυσκολία μας ήταν πως επειδή πλέον έτρωγε φαγητό αλεσμένο, και φρουτόκρεμα επίσης, έπρεπε μετά το γάλα της να ξεκινήσουμε τις εξωρμήσεις. Είχαμε μαζί αλεσμένη την φρουτόκρεμα, και γυρνούσαμε στην ώρα του φαγητού. Αν και ψύχρα, δεν διακινδυνεύαμε να έχουμε αλεσμένο σε ταπεράκι και το φαγητό για να μην ξινίσει.

Αλλες μέρες πάλι, την ταίζαμε και την φρουτόκρεμα και μετά φεύγαμε.

Να δείς την Χαρά να αλλάζει την Μαριλή μέσα σε μεσαιωνικό κάστρο, τί να λέμε, ιστορικές στιγμές.

Ασε που δεν είχαμε τουτού και κινούμασταν με μετρό και τρένο. Ευτυχώς έχουν καλή συγκοινωνία και προδιαγραφές για καροτσάκια.

Και σε ένα μήνα ακριβώς, που ο μπέμπης θα είναι 5,5 μηνών, πάμε Κεφαλλονιά για μια εβδομάδα. Το πρόγραμμα? Μετά το γάλα των παιδιών, ζεστό νερό στο θερμό, μπαγάζια στο τουτού, και σε όποια παραλία παρκάρουμε, θα φτιάξω το γάλα ή την κρέμα (δεν ξέρω αν θα έχει ξεκινήσει ακόμα), και θα φάει το πουλάκι μου. Για την μεγάλη δεν ανησυχώ, σαβουριάζει τα πάντα πλέον (κλείνει τα 3 τον Σεπτέμβρη).

Γιαυτό σου λέω, μην κολλάς. Διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται. Απλά πάντα να έχεις τουλάχιστον 2 πάνες μαζί σου, μωρομάντηλα και μια πιπίλα (αν χρησιμοποιεί το μωρό).

Αντε, με το καλό να κανονίσετε τις διακοπές σας και φυσικά να περάσετε υπέροχα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...