Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:) :laugh: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΑΡΙΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:
Δημοσίευση

Ντάλια μου, να τα εκατοστήσεις! Με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου! Είναι το πρωτο σου παιδάκι; όπως και να χει, πιστεύω πως θα είναι απο τα πιο χαρούμενα γενέθλιά σου,τώρα με το νινάκι σου στην κοιλίτσα!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μ'εχετε συγκινήσει πάρα πολύ!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όοολες σας από τα βάθη της καρδιάς μου και σε εσάς εύχομαι ότι επιθυμείτε! Με το καλό τα μωράκια σας αυτές που είστε στην ίδια φάση μ'εμένα... οι ζουζουνομαμάδες να χαίρονται τα μωράκια τους... κι όσες είναι στην αναμονή... γρήγρα μανούλες εύχομαι!!

Βάνια μου ένα μεγάλο φιλί στον κούκλαρο σου τον Σταυρονικόλα... αν έρθετε στην συνάντηση θα τον κάνω μια αγκαλίτσα....:)

Και όσες δω από σας αύριο... θα σας ευχαριστήσω κι από κοντά!! Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!

Μαριαντάκι μου... με το καλό και σε σένα η κοράκλα! Ανυπομονώ να σας δω από κοντά!! Φιλάκια...

Νελλάκι μου... να χαίρεσαι και εσύ το μικρούλι κοριτσάκι σου που είναι και πολύ κούκλα...

Ελενάκι μου... μην ανησυχείς αγάπη μου... θα πάνε όλα τέλεια!! Θα κάνω μια ευχούλα ... για σένα και τα μωράκια σου... Θα δεις.. όλα καλά θα πάνε!!

VASOMITS ... καλά μιλάμε όλα τα λεφτά... το βιντεάκι!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Και πάλι.....

GRAZIE.bmp

Δημοσίευση

Aurore έγραψε:

Ντάλια μου, να τα εκατοστήσεις! Με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου! Είναι το πρωτο σου παιδάκι; όπως και να χει, πιστεύω πως θα είναι απο τα πιο χαρούμενα γενέθλιά σου,τώρα με το νινάκι σου στην κοιλίτσα!

Ναι είναι κι εμένα το πρώτο!! Αγοράκι!!Η αλήθεια είναι ότι είναι υπέροχο συναίσθημα!! Βέβαια φαντάζομαι όπως είπε κι η Βάνια του χρόνου που θα τον έχουμε αγκαλίτσα θα είναι ακόμα πιο ωραία!! Με το καλό εύχομαι και το δικό σου!! Και πάλι σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...