Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες κοπέλες έχουν μείνει έγκυες με σπερματέγχυση. Συνέχεια ακούω αρνητικά αποτελέσματα και αναρωτιέμαι αν τελικά αυτή η μέθοδος αξίζει τον κόπο ή απλά την προτείνουν οι γιατροί για να μας τρώνε κι άλλα χρήματα πριν την εξωσωματική.

Το ρωτάω γιατί πρόσφατα μας πρότεινε και εμάς ο γιατρός να κάνουμε μία σπερματέγχυση και αν αποτύχει πάμε για εξωσωματική. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ο άντρας μου έχει σοβαρή ολιγοασθενοσπερμία (πάρα πολύ μειωμένος αριθμός και κινητικότητα), έχει κάνει όλες τις εξετάσεις και θεραπεία αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Με τόσο προβληματικό σπέρμα υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας με σπερματέγχυση; Εγώ έχω πολλές αμφιβολίες και ο άντρας μου λέει να πιέσουμε το γιατρό να κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική, γιατί θα είναι απλά χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Έχει καμιά κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΓΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΓΥΣΗ Κ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΛΕΕΙ Κ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

καλημερα κοριτσάκια μου

να τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα, εγω εμεινα εγκυος με την 2η σπερματεγχυση αλλα ειμασταν και οι 2 υγειης, ανεξηγητη υπογονημοτητα μαλλον αγχος.

Λοιπον η διαδικασια ειναι τοσο απλη που θεωριτικα δεν εχεις πολλους λογους να μη την δοκιμασεις. Δεν εχει καμια σχεση με την διαδικασια της εξωσωματικης. Ειναι ποιο απλη σε πραγματικο χρονο κυκλου και πολυ ποιο φτηνη.

Ενα θεμα για το οποιο ακουγονται πολλα ειναι οι ορμονες. Και στην σπερματεγχυση και στην εξωσωματικη λαμβανει η γυναικα μια θεραπεια για να αυξηθει η οωθηλακιοριξια. Λενε καποιοι οτι αυτες οι ορμονοθεραπειες ενοχοποιουνται για καρκινιπαθειες, εγω την εκανα την θεραπεια χωρις φοβο, οχι γιατι το θεωρω απιθανο αλλα γιατι ηθελα αυτο το παιδι πολυ και θα εκανα πολλα γιαυτο.

Εγω στην θεση σου θα το εκανα, οχι γιατι ειναι συγουρο αλλα γιατι μου το προτεινε ο γιατρος μου, εγω ειχα πολυ αγχος και ηρεμησα οταν αποφασισα οτι θα πεταξω την ευθηνη στον γιατρο και το καλο που του θελω να μεινω εγκυος :laugh: :laugh:

Να εχεις πιστη! Να πιστεψεις οτι θα τα καταφερεις και οτι μεσα στο 2010 θα γινεις μανουλα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΛΑΦΡΥΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ,(ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΡΒΕΚΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ(17 ΓΕΝΑΡΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ)ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 50% ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Ήδη νιώθω καλύτερα, ότι δεν είμαι η μόνη που το περνάω αυτό. Κι εγώ από τη μια σκέφτομαι ότι με τη σπερματέγχυση δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα, από την άλλη σκέφτομαι και την πιθανή απογοήτευση. Τελοσπάντων, θα το ξανασυζητήσω και με το γιατρό. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Θετική σκέψη :laugh: !!! Καλή επιτυχία κορίτσια!!! Εύχομαι σε λίγους μήνες να δίνουμε εμείς συμπαράσταση και θάρρος σε όσες προσπαθούν!

• 4 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?? ΕΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η' ΗΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ??

Η' ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ??

Εάν το σπέρμα του άντρα έχει πρόβλημα αλλά μικρό τότε οι γιατροί ξεκινούν με σπερματέγχυση. Αν το πρόβλημα είναι σοβαρό, προχωρούν κατευθείαν σε εξωσωματική. Όπως και να΄χει η εξωσωματική έχει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από την σπερματέγχυση.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :) ΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ''ΑΝΟΙΞΩ'' ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ (ΤΙ ΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.... :P ).ΕΙΜΑΙ 26ΕΤΩΝ Κ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ 37. ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕ

8,5ΕΚΑΤ/ML

ΟΛΙΚΟ ΟΓΚΟ 25ΕΚΑΤ

ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!! :( ΤΑΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 0%,ΚΑΛΗ 30%,ΕΠΙΤΟΠΙΑ 30%,ΑΚΙΝΗΤΑ 40%

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΟΡΜΟΝΕΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ Κ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.... :S .ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ :blush::blush: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

θεωρω πολυ μεγαλη μλκ σε μια κοπελα 26 χρονων και με ενα σπερμοδιαγραμμα

χωρις να εχουν γινει τουλαχιστον αλλα 2 και φυσικα εξτρα εξετασεις σε ανδρολογο,ουρολογο να σου λεει αμεσως για εξωσωματικη,εγω ειμαι 31 και ο συζηγος 36 και εχουμε προβλημα στην κινητικοτητα παρ ολα αυτα εμεινα εγκυος φυσιλογικοτατα αν και η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε δεν εφταιγε ομως το σπερμα γι αυτο ηταν τελειως αλλη περιπτωση,οπως και να χει εγω προσωπικα αυτη την στιγμη την εξωσωματικη την βλεπω ακομα πολυ πολυυυυυυυ μακρυα θα εξαντλησω καθε περιθωριο υπομονης και αντοχης και θα ειναι η τελευταια μου λυση!!!!!!!παρτο χαλαρα αν η γυναικα δεν εχει προβλημα και εχει μονο ο αντρας στις περισσοτερες περιπτωσεις η συληψη μπορει να ερθει και φυσιολογικα,υπομονη και ηρεμια να εχουμε!!!!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ anastasoudi.ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΜΕ ΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΛΙΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ :P ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ..ΗΡΕΜΗΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :)

dimitra0 έγραψε:

MARYEGEO...TELIKA THN EKANES THN SPERMATENXYSH?? MPOREIS NA GRAPSEIS KAPOIES PLHROFOIES??

Τώρα είδα ότι επανήλθε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Τελικά δεν κάναμε σπερματέγχυση και προχωρήσαμε κατευθείαν σε εξωσωματική και συγκεκριμένα μικρογονιμοποίηση. Μιλήσαμε με 2 γυναικολόγους και έναν ενδοκρινολόγο και η απάντησή τους ήταν απογοητευτική για τη σπερματέγχυση. Με τέτοια ποσότητα και κινητικότητα σπέρματος μας είπαν ότι οι πιθανότητες να πετύχει ήταν ελάχιστες αλλά αν εμείς θέλαμε να δοκιμάσουμε....

Εμείς αποφασίσαμε να μην μπούμε καν στη διαδικασία της σπερματεγχυσης και για λόγους οικονομικούς και ψυχολογικούς (δεν ήθελα να ξεκινήσω με μια σίγουρη αποτυχία)οπότε δεν το κάναμε. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της εξωσωματικής.

lollipop έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :) ΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ''ΑΝΟΙΞΩ'' ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ (ΤΙ ΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.... :P ).ΕΙΜΑΙ 26ΕΤΩΝ Κ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ 37. ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕ

8,5ΕΚΑΤ/ML

ΟΛΙΚΟ ΟΓΚΟ 25ΕΚΑΤ

ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!! :( ΤΑΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 0%,ΚΑΛΗ 30%,ΕΠΙΤΟΠΙΑ 30%,ΑΚΙΝΗΤΑ 40%

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΟΡΜΟΝΕΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ Κ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.... :S .ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ :blush::blush: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ανεξάρτητα από την κατάσταση του σπέρματος καλό είναι να κάνεις και ορμονικές και σαλπιγγογραφία για να αποκλείσεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Αν προχωρήσετε σε σπερματέγχυση ή εξωσωματική θα σου χρειαστούν αυτές οι εξετάσεις για να είστε σίγουροι ότι η δική σου κατάσταση είναι 100% καλή και αναλόγως να προχωρήσετε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!!!!ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...