Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:cheer: :cheer: :cheer:

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :lol: :lol: :lol: ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΟΥΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΑΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΜΑΖΙ;;;;:lol: :lol: :lol: !!!:P :P :P

ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

happy mammy εχουμε ερωτα με την πιπιλα!!!!!!!!! του την εχω πανω του και οποτε θελει την βαζει και την βγαζει ασε που ειναι ενα πολυ καλο μασητικο για τα δοντακια μας(χιχι)χθες ηταν η πρωτη φορα που σηκωθηκε ορθιος

Δημοσίευση

Αναστασια μου...Το μανουλομανουλο ειναι πανεμορφο και...ΟΡΘΙΟ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δεν τον ξαναφτυνω...Τον εχω κανει μουσκεμα!χααχαχαχχαχαχαα

Εχω δακρυσει απ'τη χαρα μου με τον υπερ-παιδαρο το γιο σου!!!!!Αντε και στα πρωτα του βηματακια σε λιγο!!!!! :)

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

happy mammy εχουμε ερωτα με την πιπιλα!!!!!!!!! του την εχω πανω του και οποτε θελει την βαζει και την βγαζει ασε που ειναι ενα πολυ καλο μασητικο για τα δοντακια μας(χιχι)χθες ηταν η πρωτη φορα που σηκωθηκε ορθιος

:laugh: :laugh: :laugh: ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!!! :cheer::P :silly: :)

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!:cheer:

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

αχ τι μου θυμησες!!!!!!!! με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν ξερω αν εχω γινει ψωνιο μαμα αλλα καθε μερα κανει και κατι καινουργιο τον καμαρωνω και κλαιω απο την χαρα μου μετα απο οσα περασε να βλεπω τετοια αλματα προοδου ειναι για μενα οτι καλυτερο γιαυτο καθε τοσο βαζω και κατι εεεεε!!!! ειναι δυνατον να μην μοιραστω την χαρα μου με τις φιλαναδες του μαμυ??????

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

Axou mwre :woohoo: ti wraies stigmes na vlepeis to paidi sou na megalwnei!!Teleia!

Δημοσίευση

ελενα μου σευχαριστω για τα καλα σου λογια ο γλυκας μου την αλλη βδομαδα γινεται 11 μηνων κοντευουν τα γεννεθλια μας(χαχα) και απο λογακια αλλο τιποτα ολη μερα λεει μπαμπα και που και που πεταει και κανενα αντε-απου μαμα

(το μαμα το λεει μονο οταν τον παιρνει το παραπονο σνιφ!!)

Δημοσίευση

ελα ντε βρε καντινου μου τι ειναι αυτο με τους μπαμπαδες τους

πως λεει το τραγουδι το παλιο??? αλλου τρως αλλου πινεις και αλλου πας και το δινεις (την χαρα εννοω χιχιχιχιχι)

Δημοσίευση

Να το χαιρεσαι τον παιδαρο...:)

Χαχαχαχαχα αυτο με τη πιπιλα θα

ειναι πολυ αστειο οταν το κανουν:woohoo:

Και παρεπιπτοντως το μπαμπα δεν το λενε

συνειδητα ρε κοριτσια ... μονο το μαμα οταν

το λενε το εννοουν !!!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωωωω @Diwni σουπερ η ποδια θηλασμου ουτε που θα το σκεφτομουν. Πολυ καλη ιδεα για να μην κυκλοφορεις με τα στηθη φορα παρτιδα @ΜαρίαΔημήτρης. Καλη προσαρμογη στο σπιτακι σας τι ωραια που επιστρεψατε στο πιτς φιτιλι εμεις κατσαμε 4ημερο μιας και ηταν και ΣΚ ενδιαμεσα. Πως νιωθεις που ειστε 4 γυναικες και ενας αντρας μονο σπιτι; Βασικα αυτος πως νιωθει. 
    • Καλη προσαρμογή Διώνη μου στην νέα καθημερινότητα και καλή ανάρρωση.  Ξεγελαστηκα με τις δουλειές γιατί ένιωθα πολύ καλά και την πάτησα.  Με έκραξαν όλοι οπότε τώρα θα κάτσω στα αυγά μου.  Το στήθος λογικό νομιζω να είναι τούμπανο γιατί θεωρητικά από το 2ο 24ωρο κατεβαίνει το γάλα. 
    • Γεια σας κορίτσια! Βγηκακε κ μεις επιτέλους! Κλεισαμε 2 24ωρα οπότε υπογράψαμε χαρτί ότι θα την φέρουμε εδω στην πόλη μας στο γιατρό μας για να της παρει αιμα για τ μεταβολικα νοσήματα π γίνονται μετα τ 3ο 24ωρο. Τα κορίτσια τρελάθηκαν. Την κοιτάζουν συνέχεια. Φτασαμε σπιτι την θήλασα την έβαλα στη φωλιά της κ μετά ήρθαν ώστε να εχω τ χερια μ ελευθερα για αγκαλιές με εκείνες. Ευτυχως κοιμηθηκε κ κοιμηθηκα κ γω πάνω από ωρα. Τωρα π ξύπνησε την ταισα κ τους την έδωσα από ενα λεπτο αγκαλια τυλιγμένο στο κουβερτακι της. Τρελάθηκαν. Το στήθος μ σήμερα ειναι τούμπανο. Υποφέρω. Ελπίζω να τ κοντρολαρω χωρίς θήλαστρο να ηρεμησει τιε επομενες μερες. Δ θελω να μπω στη διαδικασία των αντλήσεων. @Maria98 εμενα συγκαιγοταν πολυ η μικρη μου. Ο παιδίατρος μας είπε να πάρουμε βαμα ιωδίου να τηε βάζουμε σε στεγνό δέρμα ταμποναριστα κ απο πάνω ταλκ. Δ χρειάζεται πλύσιμο σε κάθε αλλαγή. Εχε δίπλα σ βαμβάκι με νερό να την καθαρίζεις. Τέτοιο καθίσματα κι έχει πολλά στο εμπόριο. Εμεις είχαμε πάρει τη bebe star που έμπαινε σε όλα τ καρότσια. Με είχε καταβολεψει. @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μ κ συ κατσε π ξεπατωθηκες στις δουλειες. Εγχειρισμενη εισαι. Μπορει να νιώθεις καλυτερα αλλα εκανες ενα βαρυ χειρουργείο μην ξεγελιεσαι. Επισης οταν θελεις να θηλάσει να απομονωνεσαι. Να έχεις ηρεμια. Κ παρε μια ποδια θηλασμού. Θα θηλάζεις κ τ αλλο σου παιδακι δ θα βλεπει τίποτα.
    • Αχ εγώ το παθαίνω νιώθω σαν να μου έρθει περίοδος για λίγο και μετά περνάει συν το ότι έχω τη μέση μου 
    • Καλησπέρα κορίτσια,έχω δοκιμάσει ψευδοθηλες αλλά δεν ήθελε καθόλου. Με το που έπιανε το έβγαζε.  Σήμερα έπιασε το ένα στήθος και ήπιε καλά νομίζω γιατί έριξε αρκετά ρεψιματα μετά,επίσης πήγα μέχρι τα jumbo να πάρω πανάκια για γουλιες γιατί δεν με φτάνουν με τόσες που χαλάω κάθε μέρα και έμεινε στο αμάξι με τον μπαμπά η μικρή και έκλαιγε γιατί πεινουσε, την έβαλα στήθος μέσα στο αμάξι και έπινε αρκετή ώρα.  Μάλλον θα την πηγαίνω στο αμάξι να την ταΐζω 🤣. Θα συνεχισω να βγαζω με θηλαστρο και να βαζω και στηθος καινθα ακολουθω τους ρυθμους της. Χθες την ζυγισα και απο την Δευτερα πουβηταν 3100 χθες ηταν 3250. Κορίτσια μίλησα με την μαία μου γιατί έχω αρκετό αίμα και πόνους περιοδου καινεπισης σε ένα σημείο η τομη μου εχει κανει κάτι σαν μπαλάκι εσωτερικα και τρόμαξα. Μου είπε πως δεν είναι κάτι το μπαλάκι και θα μιλήσει καιν η ίδια με τον γιατρό. Για το αίμα μου είπε φυσιολογικό γιατί κουράστηκα κιόλας χθες και να χαλαρώσω ρυθμούς γιατί ούτε 20 ημερών δεν είμαι ακόμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...