Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΣΥΖΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7 Κ 12 ΧΡΩΝΩΝ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ: ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑ 7Κ 12ΧΡΩΝΩ ΑΚΟΜΕΙ Κ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ( ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ)

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Δημοσίευση

κοιτα αν τα παιδια τα αγαπαει και τους φερεται σαν πατερας τους και τον αγαπανε και αυτα και γενικως υπαρχει ενα καλο οικογενειακο κλιμα δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να θελει καποια στιγμη και λιγη ηρεμια....αν τωρα τα βλεπει σαν βασανηστηριο τοτε εκει υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα και κυριως με τα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα.......

Δημοσίευση

Είναι παράξενη φάση.

Για εμένα είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσει με την μητέρα και ανάλογα με τι δικαιώματα του δώσει εκείνη ... να κινηθεί.

Απλά πάντα για τα παιδιά θα είναι ο πατριός ...

Δημοσίευση

mpoympoyki συγνώμη που θα το πω αλλά μου φαίνεται οτι η μαμά δεν ενδιαφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ!:angry: Εγώ δεν θα άφηνα ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να φωνάξει στο παιδί μου(εκτός του βιολογικού πατέρα).ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο!!!

Είμαι εντελώς αντίθετη γενικά σε αυτό.Πιστευω πως δεν μπορείς να επιβάλλεις σε μικρά παιδία να ανεχτούν τον/την εκάστοτε σύντροφο σου,πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει και τα ίδια απο την διαδικασία του διαζυγίου των γονιών.Για να βάλεις έναν ξενο άνθρωπο στην ζωή σου πρέπει πρωτα απο όλα να αγαπά το παιδί σου και μετά εσένα.Πόσο μάλλον όταν ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ το παιδί σου να συγκατοικήσει μαζί του!:angry:

Θα την χαρακτηρίσω επιηκώς Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η !Βλέπει μια τέτοια κατάσταση και κάθεται ακόμα;;;;Καλά ας πούμε οτι δεν σέβεται τον ευατό της!Τα παιδιά της όμως;;;:angry::angry::angry: Ανέχεται να τους επιβάλλεται με άσχημο τόνο ο ΄συντροφος της;

Πραγματικά δεν έχω λόγια!Και όχι για τον κύριο,εκείνος βρίσκει και τα κάνει!Και στο κάτω κάτω δεν είναι και παιδιά του για να τα σεβαστεί.Αυτή η ''μάνα''που μάλλον κοιτάει μόνο την καλοπέραση της δεν τα βλέπει αυτά;:angry:

*Μπουμπούκι δεν θέλω να προσβάλλω σε καμία περίπτωση τον γνωστό σου αλλά νευριάζω ότνα ακούω τέτοια!:angry:

Δημοσίευση
:(:angry: κοριτσάκι συγνώμη για υατό που θα σου πώ αλλά νομίζω ότι ηα μάνα αυτή είναι στον κόσμο της τοναγγελικό πλασμένο. Δεν έχει κανένας εκτός της μάνας και του πατέρα δικαίωμα να επεμβαίνουν στο πώς συμπεριφέροναται τα παιδιά αλλά γενικότερα σε όλα τα θέματα που τα αφορούν. Οπατέρας ενδιαφέρεται αν δεν ενεδιαφέρεται τότε αλλάζει λίγο το θέμα. Τα παιδιά πώς αντιδρούν όταν τα μαλώνει και όταν λέμε επιβάλει την τάξη με ποιόν τρόπο γιατί υπάρχουν τρόποι και τρόποι επιβολής της τάξης. Δεν ξέρω περισσότερα για να μπορέσω να σου δώσω και την κατάλληλη συμβουλή αυτό που ξέρω όμως σαν μανούλα τριών παιδιών είναι το ότι αν και είμαι νέα δεν αθ έπετρεπα σε κανέναν φίλο μου να επεμβαίνει στο θέμα των παιδιών μου γιατί πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού.
Δημοσίευση

Πιστεύω ένας πατριός έχει δικαίωμα μόνο όταν έχει το παιδί από μωρό, το μεγαλώνει και το έχει σαν δικό του! Προσφέρει, αγαπάει! Τώρα αν μου λες ότι μόνο 10 μήνες είναι μαζί.. τότε φταίει η μαμά! Εκείνη πρέπει να επιβάλλεται στα παιδιά της! Μ'όλο το σεβασμό χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει άσχημα ή να μαλώνει αυτός τα παιδιά, εκτός αν η μάνα έχει δώσει το ελεύθερο! Εγώ σαν μάνα δεν θα το επέτρεπα ποτέ για τα παιδιά μου όσο καψούρα κι αν ήμουνα!

Δημοσίευση

Κοιταξε... σωστο ειναι να κανει διαλογο και να προσπαθει με αυτον τον τροπο να συνετισει τα παιδια... αφου πρωτα βεβαια παρει την αδεια απο τη μητερα... απο κει και περα νομιζω πως δεν εχει αλλα δικαιωματα ουτε στα παιδια ουτε μεσα στο σπιτι...!!!

Δημοσίευση

Κατ' αρχήν, πάντα κατα την άποψή μου Νίκη μου και χωρίς να έχω πτυχίο ψυχολογίας, μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, αλλά αυτή η κοπέλα, μάνα δύο παιδιών σε τόσο τρυφερή ηλικία, με ποιό σκεπτικό έβαλε στο σπίτι της τον φίλο της που τον γνωρίζει μόλις 10 μήνες.

Τί σκοπό έχει η σχέση τους; Είναι εφήμερη; Προκειται να δημιουργήσουν οικογένεια; Ή είναι επιλογή της μαμάς των παιδιών να πηγαίνει σπίτι όποιον σύντροφο έχει κατα διαστήματα;

Προς Θεου δεν έχω διαθεση να κατηγορήσω. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική της ζωή, αλλά το σπίτι και ειδικά για τα παιδια είναι άσυλο, καταφύγιο, εκεί που πρέπει να νιώθουν σιγουριά.

Η άποψη μου είναι οτι πολύ νωρίς μπήκε ο φίλος σας στο σπίτι της καλής του και μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω και χωρίς σχεδιασμο και προγραμματισμο, γιατί δεν βρίσκω κακό ένας πατριός να μαλώσει τα θετά παιδιά του. Τί πάει να πει βιολογικός μπαμπάς; Δηλαδη τα υιοθετημένα παιδια δεν τα μαλώνει κανείς;

Το θέμα είναι κατα πόσο ο φίλος σας είναι διαθετιμένος να τα δει τα παιδιά σα να είναι δικά του και στα δικαιώματα του, σαν θετός πατέρας και στις υποχρεώσεις του.

Αν απλά περναει καλά με την μητέρα αυτών των παιδιών χωρίς να βλέπει μέλλον ή χωρίς να πονάει τα παιδια της, για μένα είναι λάθος που μένουν μαζί. Ας περνανε καλά ο καθένας από το σπίτι του.

Τα παιδιά χρειάζονται ένα σταθερό και όμορφο περιβάλλον για να αναπτυχθούν σωστα.

Επίσης τελειώνοντας να σου πω οτι υπάρχουν ανθρωποι ειδικοί και τηλεφώνικες γραμμες βοήθειας σ' αυτα τα θέματα. Καλό θα ήταν να πάρουν τη βοήθεια τους γιατι, για μένα δεν υπάρχει χειρότερο απο το να παίζει κανείς με παιδικές ψυχούλες!

Μπορεί βέβαια, με τόσο λίγες πληροφορίες που δίνεις, να σου λέω και κουταμάρες! :) Σε φιλώ και σένα και τη μπουμπού σου με το καταπληκτικό μαλλί!!

Δημοσίευση

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ Π.Χ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ 8 Κ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 9 Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΩ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΤΟ Σ/Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Είμαι ανύπανδρη μητέρα (ο βιολογικός πατέρας

δεν θέλησε ποτέ να δει το παιδί) και δεν μπορώ να φανταστώ

πως αν κάποια στιγμή βρω έναν άνθρωπο ακόμα και να

τον παντρευτώ ότι θα φέρεται έτσι στο παιδί μου.

Δεν το διαπραγματεύομαι καθόλου. Είμαι απόλυτη.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι.

Προφανώς το δικαίωμα του το έδωσε η μητέρα.

Χίλιες φορές μόνη μου.

Δημοσίευση

mpoumpoukaki mou kata thn gnomh mou den exei kanena dikeoma na pei tipota ...einai mono deka mhnes sxesh !!!!!edw kolionte oi patrioi na milisoun sta paidia kias einai pantremenoi autos pos pernei to dikeoma kai to paizei pateras?

ayrio methario mporei na xorisei me aythn thn gynaika ....

den kserw an me katalabeneis .h mikrh eipais oti exei themata me ta psixologika thn .einai fusiko mpike sthn pro efibia ,exase ton patera ths blepei kapoion kseno na kimate me thn mana ths ,nomizei oti h mama ths ksexase ton mpampa ths ,exei enan kseno na ths epibalete .....liga einai skepsou na eisouna esy sthn thesh ths .

pes tou ta ola aut kai an thelei na boithisei na parakinisei thn mana na kanei kati .pisteuw oti aythn den thelei na tou pei tipota mhn ton xasei kai pou tha brei kapoion na thn dektei me dyo paidia kai kanei kinos toumpeki .

an einai filos kai sas akouei esto kai ligo pestou na sebastei ta paidia kai na mhn ksanapei tipota ...den einai dika tou kai den exoun anagh patera pou na fonazei kai na bazei timoria ...stirigma xriazonte kai sebasmo kai diakritikotita .

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ Π.Χ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ 8 Κ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 9 Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΩ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΤΟ Σ/Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ

:huh: :huh: :huh:

Η μητερα εχει προσπαθησει να θεσει εκεινη ορια στα παιδια και τον συντροφο η την βολευει να γινεται ο αλλος κακος και εκεινη δεν λεει τιποτα???Γενικα εβαλε ποτε ορια η παντα αφηνει τους αλλους να βαζουν κανονες στην ζωη της??Γιατι κατι τετοιο μου ακουγεται αυτο αφηνω παντα τις πρωτοβουλιες σε αλλους και δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου σε τιποτα

Τωρα αυτο με τις ωρες που τους επιβαλει να γυρισουν και σχετικα με τις συνεπειες - τιμωριες που θα ακολουθησουν σωστο ειναι και καλο γιατι δεν γινεται να μην ξερεις ποτε θα γυρισει το παιδι σου τοσα γινονται

και ναι πιστευω οτι αυτο θα επρεπε να το κανει η μητερα των παιδιων αλλα δεν μου φαινεται να εχει καν την διαθεση να παρει την παραμικρη πρωτοβουλια ευθυνη γενικα για την ζωη της ποσο μαλλον για τις ζωες αλλων!!!:S

Δημοσίευση

Για να μην μακρυγορώ και .. μπλα μπλα... λέω τα ίδια, εμένα με κάλυψε ΠΛΗΡΩΣ η άποψη της Σισσιώς.

Η μάνα μου φαίνεται πολύ... ΑΝΕΥΘΥΝΗ να το πω??? Γιατί τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση :angry:

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Κατ' αρχήν, πάντα κατα την άποψή μου Νίκη μου και χωρίς να έχω πτυχίο ψυχολογίας, μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, αλλά αυτή η κοπέλα, μάνα δύο παιδιών σε τόσο τρυφερή ηλικία, με ποιό σκεπτικό έβαλε στο σπίτι της τον φίλο της που τον γνωρίζει μόλις 10 μήνες.

Τί σκοπό έχει η σχέση τους; Είναι εφήμερη; Προκειται να δημιουργήσουν οικογένεια; Ή είναι επιλογή της μαμάς των παιδιών να πηγαίνει σπίτι όποιον σύντροφο έχει κατα διαστήματα;

Προς Θεου δεν έχω διαθεση να κατηγορήσω. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική της ζωή, αλλά το σπίτι και ειδικά για τα παιδια είναι άσυλο, καταφύγιο, εκεί που πρέπει να νιώθουν σιγουριά.

Η άποψη μου είναι οτι πολύ νωρίς μπήκε ο φίλος σας στο σπίτι της καλής του και μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω και χωρίς σχεδιασμο και προγραμματισμο, γιατί δεν βρίσκω κακό ένας πατριός να μαλώσει τα θετά παιδιά του. Τί πάει να πει βιολογικός μπαμπάς; Δηλαδη τα υιοθετημένα παιδια δεν τα μαλώνει κανείς;

Το θέμα είναι κατα πόσο ο φίλος σας είναι διαθετιμένος να τα δει τα παιδιά σα να είναι δικά του και στα δικαιώματα του, σαν θετός πατέρας και στις υποχρεώσεις του.

Αν απλά περναει καλά με την μητέρα αυτών των παιδιών χωρίς να βλέπει μέλλον ή χωρίς να πονάει τα παιδια της, για μένα είναι λάθος που μένουν μαζί. Ας περνανε καλά ο καθένας από το σπίτι του.

Τα παιδιά χρειάζονται ένα σταθερό και όμορφο περιβάλλον για να αναπτυχθούν σωστα.

Επίσης τελειώνοντας να σου πω οτι υπάρχουν ανθρωποι ειδικοί και τηλεφώνικες γραμμες βοήθειας σ' αυτα τα θέματα. Καλό θα ήταν να πάρουν τη βοήθεια τους γιατι, για μένα δεν υπάρχει χειρότερο απο το να παίζει κανείς με παιδικές ψυχούλες!

Μπορεί βέβαια, με τόσο λίγες πληροφορίες που δίνεις, να σου λέω και κουταμάρες! :) Σε φιλώ και σένα και τη μπουμπού σου με το καταπληκτικό μαλλί!!

Θα συμφωνήσω απολύτως. Δε με ενοχλεί τόσο να τα μαλώσει ένας άντρας που μπαίνει μέσα στην οικογένεια και παίρνει εν ολίγοις το ρόλο του πατέρα. Αλλά πόσο γρήγορα μπήκε μέσα στο σπίτι και ποιοι είναι οι σκοποί του. Πιστεύω πως η μητέρα είχε ανάγκη την ύπαρξη ενός άντρα , συντρόφου και πατέρα κ γι αυτό το έκανε. Απο τη στιγμή λοιπόν που η μητέρα αποφάσισε να τον βάλει στο σπίτι κ να πάρει αυτό τον ρόλο δε θα κολλήσω στο ότι επιβάλλει την τάξη...πρέπει να το κάνει! Αλλωστε αυτό που λέτε κάποιες ισχύει κ σε κανονικές οικογένειες, δηλαδή η μάνα να μην ασχολείται κ πολύ κ να μαλώνει ο πατέρας. Θεωρώ πως θέλει και συμβαινει κάτι τέτοιο κ δεν το θεωρώ κακό αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο σπίτι. Άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά όπως ο ψυχικός κόσμος των παιδιων που έχασαν έναν μπαμπά κ τον αποζητουν..Ας μην είμαστε τόσο αυστηρές..κάποιες γυναίκες δεν είναι τόσο δυνατές και θέλουν την παρουσία του άντρα μέσα στο σπίτι για να νιώθουν ότι έχει μπει μια ισορροπία, πόσο μάλλον μετά από μια απώλεια!

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Κοιταξε... σωστο ειναι να κανει διαλογο και να προσπαθει με αυτον τον τροπο να συνετισει τα παιδια... αφου πρωτα βεβαια παρει την αδεια απο τη μητερα... απο κει και περα νομιζω πως δεν εχει αλλα δικαιωματα ουτε στα παιδια ουτε μεσα στο σπιτι...!!!

Για τον λογο που αναφερει η Σισσυ το εγραψα κι'εγω αυτο... μου φανηκε σαν να εχει μπει ενας "ξενος" ουσιαστικα μεσα στο σπιτι και παιρνει τα ηνια, αφου δεν το κανει η μανα...:dry:

Φυσικα και ενας πατριος μπορει και πρεπει να μαλωσει τα θετα παιδια του... αυτος ομως τι ειναι; ως τι μπηκε στο σπιτι και πως βλεπει τα παιδια;:unsure:

Δημοσίευση

να σας πω και εγω την γνωμη μου γιατι ζω κατι αντιστοιχο!!!

ο αντρας μου εχει 2 παιδια απο τον πρωτο του γαμο ενα αγορι(8χρονων)και ενα κοριτσι(6χρονων) οταν γνωριστικαμε πριν 4 χρονια ουτε που το διανοηθηκαμε να γνωρισω τα παιδια και να ερθουν στο σπιτι του μπαμπα τους οχι επειδη ηταν πολυ μικρα σε ηλικια τοτε αλλα ο μπαμπας τους δεν ηθελε να βλεπουν μια αλλη γυναικα διπλα του αν δεν ηταν σιγουρος τι θα κανει (πχ δημιουργια νεας οικογενειας)ετσι λοιπον για τουλαχιστον ενα χρονο η σχεση μας εμεινε κρυφη απο τα παιδια (σε αντιθεση με την μαμα τους που οποιον συντροφο εχει τον παει στο σπιτι της ασχετο αλλα....)

οταν αποφασισαμε να επισημοποιησουμε την σχεση μας αρχισαμε να φερμουμε τα παιδια στο σπιτι και σιγα σιγα να χτιστει η σχεση μου μαζι τους!! ηταν πολυ δυσκολο για μενα να πλασω 2 παιδακια που ειχαν μεγαλωσει σαν αγριμια και σε ενα περιβαλλον για εμενα ακαταληλο(το ειχα αναφερει στον αντρα μου αλλα μεχρι εκει παραπανω δεν μου πεφτει λογος)

οταν ερχοντουσαν στο σπιτι γινοταν χαμος τρεχανε σε ολο το σπιτι πεταγανε πραγματα μιλουσανε ασχημα δεν ειχαν ωραριο υπνου δεν ειχαν τροπους συμπεριφορας (ο αντρας μου φοβοταν να τα μαλωσει γιατι ελεγε ενα σαββατο με βλεπουν θα τα μαλωσω κιολας???)

το συζητησα μαζι του και του ειπα οτι ολα αυτα ειναι ανεπιτρεπτα ενα σπτι εχει κανονες και πως αν συνεχισουν ετσι θα ειναι κακο για εκεινα και οτι μαζι κατι πρεπει να κανουμε και ετσι ξεκινησα την διαπαιδαγωγηση τους!! με διαλογο σιγα σιγα τα εκανα να φερονται ομορφα και κοσμια.ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ε και?? τι παει να πει αυτο? επειδη δεν ειμαι η βιολογικη τους μαμα πρεπει στο σπιτι να μιλανε και να φερονται ασχημα??? εφοσον ζουν σε εμας καποιες μερες θα μαθουν και τους κανονες του σπιτιου τουλαχιστον να παιρνουν και κατι θετικο αφου στην μαμα τους ειναι μπατε σκυλοι αλεστε!!!!!

βεβαια ολα αυτα θελουν τρομερη υπομονη και διαλογο και να συμετεχει οχι μονο ο πατριος η ας το πουμε μητρια(εγω)αλλα και ο βιολογικος γονιος (η μαμα η ο μπαμπας)

τωρα πια τα παιδακια ειναι απλα τελεια εχουμε μια πολυ καλη σχεση η μικρη βουγιουκλακη(ειναι ξανθουλα)με λατρευει κανουμε πολλα πραγματα μαζι ενω ο μεγαλος ειναι λιγο αντιδραστικος ωρες ωρες αλλα με εμενα δεν εχει τετοια εχω βρει πλεον τα κουμπια του γιατι του εχει λειψει πολυ η στοργη θελει κουβεντα και χαδακια αλλα οταν κανουν αταξιες ειμαι αυστηρη!!!!

επεισης ενα πολυ βασικο θεμα ειναι οτι δεν τα ξεχωριζω απο τον μπεμπη ειναι ολα ισα παιδακια του μπαμπα τους

τους μιλαγα για το μωρο οταν εμεινα εγκυος πως θα εχουν ενα αδερφακι τα πραγματα που θα του μαθουν γιατι ειναι τα μεγαλυτερα αδερφακια και μπορω να πω οτι τον αγαπανε (αντε λιγο πιο πολυ η μικρη γιατι ειναι και πιο ευαισθητη)τωρα επικεντρωνομαι στον μεγαλο γιατι απο τα λεγομενα του εχω καταλαβει οτι του σπερνουν ''ζιζανια'' οσον αφορα το μωρο του τυπου ''δεν σε θελει ο μπαμπας σου τωρα εχει αλλο μωρακι''πραγμα που φυσικα δεν ισχυει!!!!

η ουσια ειναι πως το να φερεις εναν συντροφο σου στο σπιτι ειτε πατριος ειτε μητρια ειναι πολυ μεγαλο και δυσκολο θεμα και θελει ιδιαιτερη προσοχη και λεπτοτιτα αν δεν εισαι σιγουρος 100% για την καταληξη της σχεσης σου καλο ειναι να ειναι ο καθενας σπιτι του

Δημοσίευση

Συμφωνω με ΜΠεμπουλης

Η ευκολη λυση ειναι να μην ανακατευεσαι ..αυτο ομως ειναι και αδιαφορια

Ενοειται δεν χτιζεις μια σχεση αρχιζοντας με μαλωματα και οριοθετηση ειδικα οταν ο φυσικος γονιος δεν εχει ασχοληθει με αυτο .. αφηνεις στο παιδι το χρονο να σε δεχτει(μπορει και να μη σε δεχτει ποτε ..ειναι δικαιωμα του)

Για να χτιστει η σχεση θελει ειλικρεινια απο τη μερια του ενηλικα και οχι να "γλυφουμε" το παιδι και να το εξαγοραζουμε για να μας δεχτει

Οταν ο γιος του καλου μου σε ηλικια 9 χρονων με εφτυσε(χωρις να προηγηθει κατι) του εδειξα τον εκνευρισμο μου και την εκπληξη μου και του ζητησα εξηγησεις Βεβαια δεν του το κρατησα :P

Οσο για τον φιλο της μητερας πιστευω οτι ο ιδιος εχει μεν καλες προθεσεις αλλα αφου η μητερα δεν εχει βαλει καποια ορια στη συμπεριφορα των παιδιων ..πρεπει και ο ιδιος να κατσει στα αυγα του.. Πρωτα χτιζεις μια συναισθηματικη σχεση και σιγα σιγα οριοθετεις

Αυτα τα παιδια εχουν βιωσει το θανατο του πατερα και ειναι πολυ δυσκολο για αυτα να δεχτουν εναν αντρα να αντικαθιστα το ρολο αυτο

Θελουν χρονο πλησιασμα και μετα ορια Τωρα ειναι απλα ο εισβολεας

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ Κ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΟΥΣΑΝ

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Συμφωνω με ΜΠεμπουλης

Η ευκολη λυση ειναι να μην ανακατευεσαι ..αυτο ομως ειναι και αδιαφορια

Ενοειται δεν χτιζεις μια σχεση αρχιζοντας με μαλωματα και οριοθετηση ειδικα οταν ο φυσικος γονιος δεν εχει ασχοληθει με αυτο .. αφηνεις στο παιδι το χρονο να σε δεχτει(μπορει και να μη σε δεχτει ποτε ..ειναι δικαιωμα του)

Για να χτιστει η σχεση θελει ειλικρεινια απο τη μερια του ενηλικα και οχι να "γλυφουμε" το παιδι και να το εξαγοραζουμε για να μας δεχτει

Πρωτα χτιζεις μια συναισθηματικη σχεση και σιγα σιγα οριοθετεις

Αυτα τα παιδια εχουν βιωσει το θανατο του πατερα και ειναι πολυ δυσκολο για αυτα να δεχτουν εναν αντρα να αντικαθιστα το ρολο αυτο

Θελουν χρονο πλησιασμα και μετα ορια Τωρα ειναι απλα ο εισβολεας

Λίνα συμφωνώ απολύτως με σένα που συμφωνείς με την Αναστασία! :blink::)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...