Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ Σ0Υ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ!!!!!

αχ και να ξερες κοπελαρα μου.......μολις εστειλες μηνυμα οτι σπασαν τα νερα,σηκωθηκα με τον αντρα μου,και την crazy και πηγαμε στο Ελενας να σε βρουμε μηπως θελεις κατι και να ημαστε κοντα σου...να σου κανουμε παρεα...γυρισαμε ολα τα νοσοκομεια της αθηνας...πηγαμε και στο Μητερα αλλα ηταν μια ξινη υπαλληλος εκει και δεν μας ελεγε αν ησουν εκει ή οχι.....απο τις 2 μεχρι τις 7 σε ψαχναμε..να σουμε αν εισαι καλα.... ειχαμε και την dimitroula29 που μας βοηθουσε τηλεφωνικα κοπελα, επερνε τηλεφωνα μηπως σε βρει... ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!! δοξα τω Θεο που εισαι καλα κουκλα μου, αχ το μικρουλι μας εισαι.... σε αγαπαμε πολυ,αυτο να ξερεις...και το συνειδητοποιησαμε μολις βγηκες απο το φορουμ και τρομαξαμε τοσο που σε ψαχναμε... αφου εισαι καλα,αυτο μας νοιαζει... κοπελαρα μου εσυ!!!

• Απαντήσεις 195
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

maraki,Elenitsa,gorgina,ranini,thouli,ZOUZOUZNITSA,Argi,Moussa,evhdal ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!:silly: :laugh: :kiss:

Δεν ξέρω γιατί μου έκανε τέτοια επίθεση και μάλιστα σε τέτοιο χώρο!:dry: Πάντως τα επιχειρηρήματα της ήταν μέσες άκρες οτι ''τυλιξα''τον γιο της με το παιδι και οτι τον κατεστρεψα κτλ κτλ κτλ μαζί με επίθετα του δρόμου.Αλλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω κιόλας την κακομοίρα...Η παιδεία της είναι τουλάχιστον ληψή.Ο καθένας μιλάιε όπως έχει μάθει:unsure:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΣΑς ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙς!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου επιτελους!Κοντεψα να ξεκινησω την κακια συνηθεια με τα νυχια απο την αγωνια μου!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι!Καταρχην να σας ζησει η κορακλα σας!Κατα δευτερον μην αφησεις κανενα να σου χαλασει τις μοναδικες αυτες στιγμες!;) Να ξερεις οτι ειμαστε κοντα σου σε οτι χρειαστεις!Χτυπας τηλεφωνο και φτασαμε.:P Να εισαι καλα που μπηκες να μας γράψεις γιατί σε είχαμε έννοια! Σας φιλώ γλυκά!

Δημοσίευση

Νέλλυ μου, κοριτσάκι μου, είμαι στο γραφείο και μόλις με ειδοποίησε η Σισσιώ ότι είχαμε τα νέα σου! Άνοιξα κατευθείαν το mammy και δε μπορώ να κρατήσω τα δάκρυα...τα μάτια μου τρέχουν... Να σας ζήσει η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, το κοριτσάκι σας.. Να'ναι γερή, να ΄ναι ευτυχισμένη στη ζωή της και να'σαστε καλά κι εσείς να τη μεγαλώσετε και να την καμαρώνετε πάντα!

Σας ψάχναμε το Σάββατο...θα στα πούμε άλλη ώρα με την Ντάντη το τι κάναμε.. χαχαχα.. και το΄πα εγώ στο Μητέρα για την ξινή! :P

Κάτι μου κρύβει!! Αλλά δεν πειράζει, χαλάλι το τρέξιμο, αρκεί που όλα πήγαν καλά και τώρα έχετε το μωράκι σας αγκαλίτσα!

Χάρηκα πολύ που οι γονείς σου είναι κοντά σου. Όσο για την πεθερά σου, δεν πειράζει, εκείνη χάνει, εκείνη κάνει το λάθος, εκείνη θα το μετανιώσει κάποτε. Το'χω ζήσει και με μια φίλη μου αυτό, δε μπορείς να κάνεις κάτι να το αλλάξεις, αν δεν το αποφασίσει μόνη της. Οπότε, μην το σκέφτεσαι και μη σε απασχολεί καθόλου.

Φιλάκια μικρή μου μανούλα! :) Και μια μεγάλη αγκαλιά! Μπράβο σου! :)

Δημοσίευση

AX, BRE KOΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΤΟΘΗΚΕ ΟΛΛΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

για σενα βρε και στον Εβρο φταναμε!!!!!!!!!! σου στελνω πμ να σου πω!!!! αχ αχ αχ δεν μπορω να το πιστεψω...ειχα τρομαξει μηπως δεν εμπαινες στο μαμυλαντ και σε χαναμε... παλιοπαιδο μας τρομαξες!!!! αυτη η ξινη τα φταιει ολα στο Μητερα!!!! εμεις πηγαμε εκει κατα τις 4 και δεν μας ειπε τιποτα...... αλλα την εκοψα εγω οτι δεν ελεγε αληθεια!

Δημοσίευση

dimitroula,crazy σας ευχαριστώ παρα πολύ!Είστε φοβερές ρε κορίτσια,πώς να το κάνουμε;:laugh: Και εγώ σας σκεφτόμουνα και ένας λόγος που ήθελα να γυρίσω σπίτι ήταν για να σας πω τα νέα μας!

Φιλάκια :kiss: :kiss: :kiss:

matakiaefh,marimari,καντινου σας ευχαριστώ πολύ και εσάς για τις ευχές σας!να χαίρεσετε τις οικογένειες σας:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Νελλυ μου να σου ζησει το μωρακι, να εισαι καλα να το χαιρεσαι...!!! Εχασα λιγα επεισοδια βλεπω... καπου διαβασα που ελεγε η Νταντη οτι τρεχανε για σενα αλλα δεν το καταλαβα... εισαι πολυ τυχερη παντως γιατι εχεις διπλα σου τα καλυτερα κοριτσια...;) οσο για τα υπολοιπα... ξερεις να μην δινεις σημασια... το μωρακι σου και ο αντρουλης σου πανω απ'ολα... φιλακια πολλα και καλη λοχεια...:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Νελλάκι μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας γλυκειά μου! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο και εσείς να το χαίρεστε!! :laugh:

Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις το τικεράκι της εγκυμοσύνης σου και να το αντικαταστήσεις με την ηλικία της μπεμπούλας σου. :laugh:

Δημοσίευση

Αντε βρε Νελλη!!Μια μια τις μετρουσαμε τις μέρες μέχρι να πεις τα νεα!!!:)))Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα!!!:) Και για μωράκι που επιτέλους ήρθε στην αγκαλιά σου αλλά και για τους γονείς σου που επιτέλους είναι στο πλάι σου!!!:)) ΜΠράβο τους..έστω και αργά..ποτέ δεν είναι αργά να δείξεις την αγάπη σου!!:) Ευχομαι αυτό το μωράκι να είναι καλοτυχο και να είναι η αρχή για μια ευτυχισμένη ζωή!!:)

Όσο για την πεθερά σου δε θα πω πολλά,μια κουβέντα μόνο. Αν κάποιος δεν μπορεί να σε αγαπήσει ,δε χαίρεται πραγματικά με τη χαρά σου και να λυπάται με τη λύπη σου απλώς δεν έχει θέση στη ζωή σου. Εσύ ότι σε κάνει ευτυχισμένη το έχεις, οπότε..τα περιττά άστα πίσω και μη γυρνάς να τα δεις καν!!:) Να είσαι πάντα ευτυχισμένη κορίτσι μου, όλα στη ζωή σου να είναι έτσι όμορφα οπως η κορούλα σου!!:) Φιλάκια!!

Δημοσίευση

Mpravo Nellh mou!Syfxarhthria gia th mpoumpou sas!Sygoura tha einai monadikh empeiria!

Xairomai poly pou telika oi goneis sou xarhkan kai irthan na se doun :)

Twra gia th pethera asth...DROPH THS.Tha valoume th gata mas na klaiei :P

Sou euxomai oti kalytero koritsi mou.Na xaireste th mpoumpouka sas,na exei ygeia kai na eiste oloi eutyxismenoi!

Δημοσίευση

να σας ζησει!!!!!!!!!!! τρομερη αποζημιωση η μπεμπα ε???

μπραβο σας και σας ευχομαι να εχετε την πιο ευτυχισμενη οικογενεια γιατι πραγματικα πιστευω πως το αξιζετε!

γερη και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!:) :) :) :)

καλη λοχεια!

Δημοσίευση

marouli32 ευχαριστώ!Είχα σκοπό να αλλάξω και tickeraki αλλά συγκινήθηκα με όσα άκουσα σήμερα από εσάς και το ξέχασα τελείως:P

tirogaridaki μου ευχαριστώ!:kiss: Έχω το παιδί μου,αρά τα έχω όλα!

Elena333f να είσαι καλά!Με το καλό να φέρεις στον κόσμο τα διδυμοζουζούνια σου!Τυχερή μανούλα:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλημερα!!ΑΑΧ ποσο ευτυχισμενη θα εισαι με τη κορουλα σου αγκαλιτσα!!Μια περηφανη μανουλα!!:cheer: Πολυ συγκινητικη ιστορια σου!!

Καλα η πεθερα σου σε εβρισε????????????Ειναι με τα καλα της εβρισε λεχωνα γυναικα??:blink:

Παντως αυτη θα χασει!Να ειναι παντα ευτυχισμενη η κορουλα σου τυχερη και πανω απ ολα γερη!!Σιδερενια και εσυ κοπελα μου!!:kiss:

Δημοσίευση

VENI και mom πετάω στα σύννεφα με την μπέμπα!!!:woohoo: Να τώρα την έχω εδώ δίπλα μου στο λίκνο και την κοιτάω που κοιμάται:laugh: Να χαίρεστε τα αγόρια σας!:kiss:

Lenaki μου καλό με έχετε συγκινήσιε με το ενδιαφέρον σας!Να χαίρεσαι την Ειρηνούλα σου:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου συγχαρητηρια!!!:woohoo:

Πολυ χαρηκα!!! Να σου ζησει η μπεμπουλα σου και να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι ολοι οικογενειακως!!!:)

Χαρηκα πολυ για τους γονεις σου ... μπραβο τους !!!

Οσο για την πεθερα ...

να σκασει απο το κακο της ... η αθλια!!! :angry:

Εκανε τοσο κοπο να ερθει μεχρι το μαιευτηριο μονο

για να σε συγχυσει?

Αν αυτο δεν ειναι κακια τοτε πιο ειναι ?

Μην τη δικαιολογεις !!!

Ειναι απαραδεκτη!!!:angry:

Να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι!!!

Φιλακια!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...