Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ???????

Recommended Posts

Ειμαι στην 34η εβδομαδα πλεον και αναρωτιεμαι εφοσων δεν νιωθω ακομα συσπασεις

αν τελικα σπασουν πρωτα τα νερα χωρις να εχω συσπασεις προλαβαινω να φαω κατι να κανω μπανιο ξυρισμα να ελενξω την βαλιτσα με τα πραγματα να περιμενω να μου ερθουν και οι συσπασεις η θα πρεπει με το που σπανε να παω αμεσως στο νοσοκομειο????:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ δεν είχα συσπάσεις στην 34 εβδομάδα αλλά δεν μου έσπασαν τα νερά παρά ήρθαν οι πόνοι και πήγα στο νοσοκομείο. Από ότι ξέρω έχεις μία ώρα καιρό από την στιγμή που θα σου σπάσουν τα νερά να κάνεις ό,τι θέλεις μέχρι να πας στην κλινική. Επομένως μην ανησυχείς. Έχε την βαλίτσα σου έτοιμη και είναι αρκετός ο καιρός για μπανάκι κλπ. :kiss:

Ευχαριστω!!! Ειναι λιγο ανοητη η ερωτηση μαλλον αλλα μου ηρθε!!:P

Βαριεμαι και να τρεχω πανικοβλητη στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!Ευτηχως το νοσοκομειο και με τα ποδια να πηγαινα ειναι 5 λεπτα αποσταση απο το σπιτι μου!!

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα ουτε μια συσπαση.....τελικα στην 37 και 3 μερες ξυπναω το πρωι με 10 λεπτους πονους....εφαγα κατι κουλουρια με γαλα εκανα μπανιο και ξυριστικα και μετα εφτιαξα την βαλιτσα μου:laugh: :ohmy::unsure::huh::blink: :silly:

οπως καταλαβαινεις στον κοσμο μου ημουνα:laugh:

φαντασου με πιασανε οι πονοι στις 5 και 30 το πρωι και πηγα στο μαιευτηριο στις 9 και 30.......:P

και εμένα δεν έσπασαν τα νερά, ( μου τα έσπασε ο γιατρός...με το ζόρι στο νοσοκομείο ) αλλά μου είχε πει μην πανικοβληθείς, ακόμα και να σπάσουν έχεις ώρα - ώρες για την ακρίβεια - για να ετοιμαστείς. Οπότε ναι, με ψυχραιμία νομίζω οτι έχεις χρόνο να κάνεις όλα αυτά που λες..το παιδί έχει κατέβει με το κεφαλάκι προς τα κάτω? ο γιατρός μου, μου είχε πει οτι εφόσον έχει παρει θέση και να σπάσουν τα νερά, δεν διαφεύγει πολύ αμνιακό υγρό γιατί το κεφαλάκι λειτουργεί σαν...τάπα ( αυτό κατάλαβα τουλάχιστον ).. καλή λευτεριά καλή μου, μ ένα πονο εύχομαι !

υγ : οι συσπάσεις σε μένα ήταν σαν έντονοι πόνοι περιόδου - εντέρου, αφού να φανταστείς έλεγα οχι μωρέ, δεν μπορεί να είναι έτσι, δεν γεννάω και σήμερα... :blush: νομιζα οτι ηθελα απλα να παω τουαλέτα..το οτι ερχόντουσαν κάθε 5-10 λεπτα με ψίλιασε ( ευτυχως :blink: ) μόνο..

.png

bourique μου κατι τετοιο θελω και εγω!!! καλα αμα μπορεσω και να παρω και κανα υπνο θα ειμαι ευτιχισμενη :silly:

εστω και 40 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marga δεν εχει παρει θεση ακομα

τουλαχιστον δεν μου εχει πει τιποτα τετοιο ο γιατρος μου

φανταζομαι αν ηταν θα μου το ελεγε:huh:

ΕλένηΧ έγραψε:

Ειναι λιγο ανοητη η ερωτηση μαλλον αλλα μου ηρθε!!:P

Κοριτσάκι μου καθόλου ανόητη! Ισα ισα που ειναι σημαντική!Παλια εσπαγαν τα νερα και ετρεχαν σαν τρελοί να πανε στο μαιευτήριο. Χαλαρά!:P Αμα λες οτι εισαι και διπλα!Χελωνα!:laugh:

Απλα με τον αντρα μου ειχαμε αυτη την συζητηση και με αγχωσε λιγο

Με το θα σπασουν λεει τα νερα να τον παρω τηλεφωνο αν ειναι στη δουλεια να ερθει να τους ειδοποιησω ολους και αμεσως για το νοσοκομειο!!!!:blush:

Ειναι πολυ πιο αγχωμενος απο εμενα!!!:lol: :lol: :lol:

Καλα ΕλένηΧ ακριβως μες στο μυαλο μου εισαι! Και γω αυτο ακριβως το αγχος εχω. Ειδικα με το μπανιο και το ξυρισμα. Αν ο αντρας μου ειναι στη δουλεια λεω να τα κανω πρωτα αυτα και μετα να τον παρω τηλ, αλλα αν ειναι σπιτι δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει. Θα με παρει σηκωτη :laugh:

Mια ειναι λυση για μας

Αν δεν εχουν αρχισει και οι συσπασεις δεν τους το λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανουμε πρωτα το μπανιο και το ξυρισμα και μολις τελιωσουμε

τσακιζουμε κανα φρουτο και παγωτο (μιας που το κλυσμα δεν φανταζομαι να το γλιτωσουμε):dry: και τους λεμε να μας σηκωσουν την βαλιτσα να παμε στην χαβαη!!:)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ... ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΩ.... ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΜΟΝΟ. ΕΤΣΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ... ΚΑΝΤΙΝΑ:laugh: :laugh:

Κανε πρωτα το μπανακι ξυρισματακι ( ενα τεταρτο θα σου παρει το πολυ )

και μετα κανε μια σταση απο το περιπτερο της γειτονιας σου παρε κανα πατατακι παγωτο και αν εχεις χρονο και διαθεση κανεις μετα και την σταση στην Καντινα

Τι στο καλο με το που θα σπασουν τα νερα θα γεννησουμε αμεσως???Δεν νομιζω να ειμαστε εμεις οι τυχερες!!B)

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ.... ΠΑΤΑΤΑ. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ :whistle:. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ?? :whistle:

:ohmy::S:blink::huh: ?????????????????

Οκ δεν ειχε καταλαβει οτι της εσπασαν τα νερα μεσα στην θαλασσα

αλλα ποσες ωρες μπορει να εχουν σπασει τα νερα και να μην σου εχουν ερθει καθολου συσπασεις????????????????

δηλαδη αν ειχε ραντεβου μετα απο 10 μερες θα γενουσε τοτε???

Εγώ πάντως από μια άλλη απορία που εξέφρασε μια κοπέλα εδώ, δυστυχώς με την εγκυμοσύνη έχω πάθει Αλτσχάιμερ.. δεν θυμάμαι.. αν σπάσουν τα νερά όσο κολυμπάει αν το καταλάβει! Ρώτησα την μαμά μου και μου είπε ότι το καταλαβαίνεις! Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου την Δευτέρα!

Όσο για την κοπέλα μήπως δεν είχαν σπάσει τελείως και δεν έχανε πολλά νερά; Δεν ξέρωω... :dry:

Eleni mou agapi mou geia sou...

Kita egw stin prwti mou egkumwsini den eixan spasei ta nera mou kai eixa ponous gia 22 wres...

Stin deuteri mou egkumwsini eixan spasei ta nera mou kai gennisa mesa se 2 wres mono...

Giauto ola einai pithana agapi mou...

Sou euxwme kali sunexeia agapi mou...

Kai kali eleftheria...

Filia apo mena...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...