Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ...


kyriaki78

Recommended Posts

Κορίτσια δε ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος του forum αλλά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη λύπη αλλά και ταυτόχρονα τον εκνευρισμό που νιώθω κάθε φορά που βλέπω να εκμεταλλεύονται παιδάκια. Είχα βγει το πρωί έξω για δουλειές του γραφείου που εργάζομαι και είδα μια κοπέλα να κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδάκι, το πολύ δύο ετών, βρώμικο και ξυπόλυτο και να ζητιανεύει. :( Απ' τη μια μου ήρθε να κλαίω και απ' την άλλη να βάλω τις φωνές. Το ίδιο νιώθω και για τα παιδάκια που γυρίζουν τους δρόμους και πουλάνε χαρτομάντηλα, λουλούδια και διάφορα άλλα. Ήθελα και να' ξερα οι γονείς τους δε τα λυπούνται και τα ταλαιπωρούν έτσι, χώρια βέβαια οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Και επιτέλους η πολιτεία δε μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό????:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυριακή μου πόσο δίκιο έχεις:(

Και εγώ στεναχωριέμαι με όλα αυτά.Τουλάχιστον αν όλα αυτά τα παιδάκια ήταν σε κάποιο ίδρυμα θα ζούσαν σε πιο ανθρώπινες συνθήκες:(

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΟΤΕ ΓΟΝΕΙΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!:angry: :angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα το χειροτερο μου ειναι, που βλεπω στα σκαλια της εκκλησιας μανες με μωρα στην αγκαλια να ζητιανευουν.Και αναρωτιεμαι, κρατος και εκκλησια που ειναι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...