Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 26/04/09.

ΛΟΓΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/05.

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ, ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ PREDICTOR ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΖ.. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΕΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Δημοσίευση

Απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ, είναι πολύ νωρίς και το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου αξιόπιστο.

Αν αντέχεις, άφησε να περάσουν λίγες μέρες ακόμη και μετά πάρε ένα άλλο τεστ ή καλύτερα μια χοριακή!!

Σου εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα κορίτσι μου και να γίνεις μανούλα!!!

Δημοσίευση

Δύο μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, με ήδη δύο μέρες καθυστέρηση είχα δει και γω ένα ακόμα (από τα πολλά που είχα δει) αρνητικο τεστ εγκυμοσύνης!!!

Συνήθως χρειάζεται 10-12 μέρες από τη σύλληψη για να ανιχνεύσουν τα τεστ εγκυμοσύνης την ποσότητα ορμόνης (25) που χρειάζεται στα ούρα για να θετικοποιηθούν. Όμως δεν γίνεται η κάθε σύλληψη στα μέσα της περιόδου. Το σποράκι σου μπορεί λχ να το έπιασες την 19η ή την 20η μέρα του κύκλου σου! Στην περίπτωση αυτή το τεστ είναι λογικό να μην δείχνει, ιδίως το συγκεκριμένο που πήρες!

ΟΠΟΤΕ,

ή κάνεις υπομονή μέχρι την Παρασκευή και ξανακάνεις τεστ ούρων.

ή πας σε ενα διαγνωστικό κέντρο και με τα ίδια χρήματα ζητάς μια εξέταση αίματος β' χοριακής γοναδοτροπίνης.

Εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!!!! :cheer:

Δημοσίευση

Το predictor δεν ενδικνύεται για την αξιοπιστία του! Εγώ θα σε συμβούλευα, εφόσον ήδη ο μήνας έφτασε 26 και περίμενες στις 23, να κάνεις μια χοριακή που είναι από τις πιο αξιόπιστες εξέτασεις! Εγώ είχα κάνει το clear blue στις 40 μέρες από την τελευταία περίοδο, λόγω μεγάλου κύκλου κι άστατου ( από 30 έως 40 μέρες)!! Οπότε περίμενα θεωρητικά την τελευταία μέρα του κύκλου!!Είχε βγει θετικό! Βέβαια ήταν πολλές οι μέρες, ήμουν ήδη 7η εβδομάδα, γιατί έκανα και μια χοριακή μετά!

Όπως και να 'ναι, εύχομαι να είσαι έγκυος και να το μάθεις γρήγορα... να μας το πεις και εμάς να χαρούμε!! :)

Καλή επιτυχία...

Εύχομαι το επόμενο να βγεί έτσι!!!

positive-pregnancy-test.jpg

Δημοσίευση

Γεια σου liz78 μου!!Φυσικα και μπορει να ειναι λαθος!!!Και οπως ειπανε και τα κοριτσια το τεστ δεν ειναι και απο τα καλυτερα!Οποτε!!Και με σταθερο κυκλο που εχεις και 3 μερες καθεστερηση μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα!!!Καλη επιτυχια ευχομαι να πηγες για χοριακη και να βγει θετικηηηη!!!Φιλακιααα!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!!Μην μου απογοητευεστε!!!Τωρα που καλοκαιριασε θα πιαστουν ολα χα χα χα !!!!Θα ερθει γρηγορα σας το ευχομαι ολοψυχα!!!!Ολα θα πανε καλα απολαυστε το καλοκαιρακι και τις αγκαλιτσσες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...