Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ?

liz78

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 26/04/09.

ΛΟΓΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/05.

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ, ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ PREDICTOR ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΖ.. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΕΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ, είναι πολύ νωρίς και το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου αξιόπιστο.

Αν αντέχεις, άφησε να περάσουν λίγες μέρες ακόμη και μετά πάρε ένα άλλο τεστ ή καλύτερα μια χοριακή!!

Σου εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα κορίτσι μου και να γίνεις μανούλα!!!

Δύο μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, με ήδη δύο μέρες καθυστέρηση είχα δει και γω ένα ακόμα (από τα πολλά που είχα δει) αρνητικο τεστ εγκυμοσύνης!!!

Συνήθως χρειάζεται 10-12 μέρες από τη σύλληψη για να ανιχνεύσουν τα τεστ εγκυμοσύνης την ποσότητα ορμόνης (25) που χρειάζεται στα ούρα για να θετικοποιηθούν. Όμως δεν γίνεται η κάθε σύλληψη στα μέσα της περιόδου. Το σποράκι σου μπορεί λχ να το έπιασες την 19η ή την 20η μέρα του κύκλου σου! Στην περίπτωση αυτή το τεστ είναι λογικό να μην δείχνει, ιδίως το συγκεκριμένο που πήρες!

ΟΠΟΤΕ,

ή κάνεις υπομονή μέχρι την Παρασκευή και ξανακάνεις τεστ ούρων.

ή πας σε ενα διαγνωστικό κέντρο και με τα ίδια χρήματα ζητάς μια εξέταση αίματος β' χοριακής γοναδοτροπίνης.

Εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!!!! :cheer:

Το predictor δεν ενδικνύεται για την αξιοπιστία του! Εγώ θα σε συμβούλευα, εφόσον ήδη ο μήνας έφτασε 26 και περίμενες στις 23, να κάνεις μια χοριακή που είναι από τις πιο αξιόπιστες εξέτασεις! Εγώ είχα κάνει το clear blue στις 40 μέρες από την τελευταία περίοδο, λόγω μεγάλου κύκλου κι άστατου ( από 30 έως 40 μέρες)!! Οπότε περίμενα θεωρητικά την τελευταία μέρα του κύκλου!!Είχε βγει θετικό! Βέβαια ήταν πολλές οι μέρες, ήμουν ήδη 7η εβδομάδα, γιατί έκανα και μια χοριακή μετά!

Όπως και να 'ναι, εύχομαι να είσαι έγκυος και να το μάθεις γρήγορα... να μας το πεις και εμάς να χαρούμε!! :)

Καλή επιτυχία...

Εύχομαι το επόμενο να βγεί έτσι!!!

positive-pregnancy-test.jpg

Γεια σου liz78 μου!!Φυσικα και μπορει να ειναι λαθος!!!Και οπως ειπανε και τα κοριτσια το τεστ δεν ειναι και απο τα καλυτερα!Οποτε!!Και με σταθερο κυκλο που εχεις και 3 μερες καθεστερηση μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα!!!Καλη επιτυχια ευχομαι να πηγες για χοριακη και να βγει θετικηηηη!!!Φιλακιααα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

καλημερα!κι εγω στην ιδια φαση ειμαι !μετα από ενα αρνητικό τεστ την δευτερα την νιώθω που έρχεται...!Αντε τον επόμενο μηνα παλι...

Καλημερα κοριτσαρες!!!Μην μου απογοητευεστε!!!Τωρα που καλοκαιριασε θα πιαστουν ολα χα χα χα !!!!Θα ερθει γρηγορα σας το ευχομαι ολοψυχα!!!!Ολα θα πανε καλα απολαυστε το καλοκαιρακι και τις αγκαλιτσσες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...