Μετάβαση σε περιεχόμενο

EPITELOUS SHMERA GENNAW!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΚΟ ΜΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ:silly: :woohoo: :woohoo: !ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο κοπελα μου!!!Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και γρηγορα γρηγορα να παρεις αγκαλιτσα το λουλουδακι σου!!!Φιλακια πολλαα!!!

με το καλό αερικό μου!!!σε λίγες ώρες θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!να έχεις μια εύκολη γέννα σου έυχομαι!!!!φιλάκια πολλά!!!

Σοφακι μου τωρα το ειδα!Με το καλο κοπελα μου!Με εναν πονο κοπελα μου ευχομαι!Να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι!Περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις!Φιλια πολλα πολλα!!

αχ με το καλο!!!!!!!!!!αν και μπορει να εχεις γεννησει τωρα να σου ζησει!!!σε περιμενουμε παλι πισω με περισσοτερες λεπτομερειες!!

φιλια!!

ειναι 11 ακριβως ...λογικα θα κρατας το αγγελουδι σου αγκαλια..

ευχομαι να πηγαν ολα καλα...να ταλαιπωρηθηκες λιγο...

σου ευχομαι λοιπον να σου ζησει...οταν με το καλο γυρισετε σπιτι περιμενουμε την εμπειρια σου...:P :P

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΜΩΡΑΚΙ!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ..Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Εύχομαι ήδη να κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα και να είσαι ήδη μια ευτυχισμένη μανούλα!!! Εύχομαι να ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και να ήταν εύκολα στον τοκετό!! Περιμένουμε νέαααα... Υγεία πάνω απ'όλα!!

Καλημερα!!! Τωρα που σου γραφω εχεις γεννησει κ ειμαι σιγουρη πως ολα πηγαν καλα! Σας ευχομαι καλη επιστροφη στο σπιτι κ να χαιρεσαι τη μπεμπουλα σου!

αερικο σου ευχομαι με ενα πονο.. κ να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.. θα πανε ολα καλα φιλακια.. ο θεουλης κ η παναγιτσα μαζι σου να σε φυλανε..

Κοριτσακι μου θα τα πας τελεια!!Ολων μας οι ευχες θα σε ακολουθουν!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

http://www.wishafriend.com/glitter/

Και μια τυχερη πετρουλα για το αστερακι σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...