Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΛΑ .ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΩΡΙΤΣΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΟΥΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ .ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ .ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ......ΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κπριτσακι να σου ζησει το μπεμπακι σου!

Και σε ψαχναμε!

Να ειστε παντα καλα να καμαρωνετε το μικρουλη σας!

Γερο και καλοτυχο ευχομαι!

Καλα 40 και καλη αναρρωση!

antroula μου τι φανταστικά νέα μας φέρνεις!! Και για τη γέννηση του μπέμπη σου, αλλά και για τη μετάλλαξη του άντρα σου! :P

Να σας ζήσει ο γιος, να τον καμαρώνετε πάντα γερό κι ευτυχισμένο!

Καλή ανάρρωση σε σένα γλυκιά μου και καλή λοχεία να έχεις!

Αντρούλα μου να χαίρεσαι τον μπεμπάκο!

Και που είσαι ακόμα!Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος ο μπαμπάς:laugh:

Ουφ μου έφυγε ένα βάρος γιατί και η Νέλλυ μας στην 36η εβδ γέννησε και είχα αγχωθεί για το βάρος του μωρού!

Φιλάκια στον μπομπιράκο σου!:kiss: :kiss: :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ.ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑ.ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

antroula μου, συγχαρητηρια!!!!!!!:woohoo:

να σας ζησει το μωρακι σας!!!

καλη αναρρωση και σε σενα, σιδερενια κοπελα μου!!!

με το καλο να σαραντισετε γλυκια μου!!!

πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!:kiss:

Μπράβο αντρούλα μου! Πολύ χαίρομαι για σένα!! Συγχαρητήρια για τον μπεμπάκο σας... να τον χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε... Υγεία πάνω απ'όλα!! Καλή λοχεία και σε σένα!! Πολύ χαίρομαι και για την αλλαγή του αντρούλη σου!! Πάντα τέτοια!! Πάντα χαρές από δω και πέρα και ποτέ πια άσχημες στιγμές!! Είχαμε ανησυχήσει που δεν σε βλέπαμε!! Τώρα είμαι χαρούμενη που έμαθα τα τόσο ευχάριστα νέα σου!!

its_a_boy.gif

Αντρουλα μου να σου ζησει το ζουζουνι παντα γερος καλοτυχος και ευτιχισμενος!!!!

Τωρα οσο για τον αντρα σου αν δεν σας αγαπουσε και τους δυο δεν νομιζω να ειχε παθει τετοια μεταλαξη!!!!!!!!

Καλη λοχεια και οταν ηρεμησεις περιμενουμε και φωτο απο τον μικρουλη πως τα πας με τα ωραρια υπνου και φαγητου????

Να σου ζήσει το μωράκι σου,

υγεία και ευτυχία εύχομαι να έχει σε όλη του την ζωή. Βιαστικός, βιαστικός...

Τώρα που ο άντρας σου μεταλλάχθηκε είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πάλι πολύ κοντά. Μην σου πω ότι τον είχε φάει το άγχος για το μωρό γιαυτό έλεγε αυτά που έλεγε και τώρα που γεννήθηκε ηρέμησε.. ;)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΔΩ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...