Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου δεν ηξερα σε πιο θεματακι να το βαλω.Λοιποννννν με χαρα σας λεω οτι τον γιο μου τον μεγαλο τον ετοιμαζω για λογο μεχρι το τελος του Ιουνιου.Η νυφη κουκλαρα "μπαμπατσικια" απο το κιλκις ποντια με τρομερο χαρακτηρα ΑΣΤΕΡΑΤΗ και παιζει να γινω και γιαγια συντομα ειδωμεν :) .Ο γιος μου τρελα ερωτευμενος την κοιταει στα ματια :) .Ο μπαμπας μας μεσα στην χαρα και εγω απλος ευτηχισμενη που το παιδακι μου αγαπαει μια πολυ καλη κοπελα και η κοπελα τον λατρευει.Αυτααααααα.Ηθελα απλος να το μοιραστω μαζι σας :laugh: :laugh: :laugh: .

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πωπωωωω συγχαρητηηηηρια!!!! Παντως ακουγεσαι καταπληκτικη πεθερα!αχχαχαχαχαχα Τυχερα τα παιδια!!!!Τοσα καλα λογια για τη μελλουσα νυφη σου....Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Και η φραουλιτσα μπορει να γινει συντομα θεια???!!!!!!! :):):)

Δημοσίευση

βρε Μουσσα....με κουφανες!!!!!:blink: ποσο ειναι ο γυιος σου?εχεις και γυιο,μονο για τη μπεμπα ηξερα,για πες.......

εγω νομιζα εχω το μεγαλυτερο γυιο εδω μεσα:P ,ο δικος μου ειναι 23χρ,εσενα ποσο ειναι?:laugh: καλε εκανες και μωρο....!!!!!!μπραβο σου !!!!!:kiss:

με το καλο λοιπον να γινεις και πεθερουλα τωρα:woohoo: να σου ζησουν!!!!!

μηπως να αναβαλλετε τη βαφτιση για να κανετε και τον γαμο την ιδια μερα:woohoo:

Δημοσίευση

αντε ρε τι ωραια!!!!!!! αντε μετ καλο!!!!! καλε και μαμα βρεφους και πεθερα και γιαγια??????????????? πωπω μπραβο ρε συ ειδεν να πανβτρευεσαι μικρη????? ολα τα καλα νωρις τα ζεις!!!

αντε βρε και στην κορουλα σου(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥΣΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ:silly: !Η ΝΥΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ;) ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Δημοσίευση

Aγγελικουλα μου αντε η ωρα η καλη!!!!!

Να ειναι παντα ευτυχισμενος ο γιος σου με την γυναικα που διαλεξε.

Ποιος στην χαρη της ομως και αυτης με τετοια πεθερα που πετυχε,λαχειο!!!!

Κανονισε στη επομενη συναντηση να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πολύ ευχάριστο γεγονός, πραγματικά! Σου εύχομαι να εχεις παντα στη ζωή σου τετοιες στιγμες! Αν και τωρα που μπαινει το νερό στ'αυλάκι, να σαι σιγουρη πως έτσι θα ναι! Να ναι ευτυχισμενα τα παιδια και να τους χαιρεσαι!

Δημοσίευση

Μισο κοριτσια μου θα σας τα πω ολα.Λοιπον με την κοπελα ειναι μαζι ενα 6μηνο.Το κοριτσια ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ.Δεν εχουμε πλυ8ηντικους και τετοια ειναι αστεια.Ερχοτανε συνεχεια για καφε μαζι με τον τασο.Ο τασος 21 ετων κοριτσια η νυφουλα μου 25 αλλα που δεν με νοιαζει καθολου ομως :) .Δουλευει ως τραπεζικη υπ. ειναι γλυκητατη.αχχχχ κοριτσια ειναι πολυ καλο κοριτσι δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο.Υβοννη 2 γιους και μια κορη.Ο μεσαιος 18 ετων τωρα και η μπουμπουκα μου :) .Ερχετε λοιπον ο τασος και η Μαρια (η νυφη μου αχ το λεω και δεν το πυστευω :) )και μου λενε οτι 8ελουν να ειναι πιο επισημα τα πραγματα.Εγω αρχικα κοιταξα τον μπαμπα μας (δεν ηξερα πως 8α το παρει) ο μπαμπας μας λοιπον σηκωθηκε και ειπε οτι μεχρι τελους του αλλου μηνα παμε να την ζητησουμε.Μετα μας λεει οτι απο τοτε που ηρθε η μπουμπουκα μας ζηλεψαν και λενε να βαλουν μπρος.Με την ευχη μου τους ειπαμε.Θα τους σταθω οσο μπορω σε οτι θελουν.Βεβαια ο τασος σπουδαζει ειναι στο 3ο ετος ψυχολογιας αλλα δεν με νοιαζει και πολυ και εγω σπουδαζα και ειχα και τα παιδια μου οποτε οταν υπαρχει αγαπη ολα γινοντε :) .Κοριτσια μου ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη :) .

Δημοσίευση

Μπραβο!!!!!Πολυ χαιρομαι για σενα!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη τους!!!!!εχεις και 2 αγορια????!!!!!

Εσυ εψαχνες το κοριτσι ε?και το πετυχες!!!!;) :laugh: Να τα χαιρεσαι ολα σου τα παιδια κουκλα μου!Σε φιλω:kiss:

Δημοσίευση

Καλά Άντζυ έχω πάθει πλάκα! Μια τέτοια πεθερά ήθελα πάντα!

Να μιλάει για μένα και να λιώνει... Ε καλά, μην είμαι και αχάριστη! Κάπως έτσι είναι και η δική μου! :woohoo:

Η ώρα η καλή να είναι Άντζυ μου, γερά και τυχερά τα παιδάκια σου να είναι, πάντα αγαπημένα κι ευτυχισμένα.. Και αναφέρομαι και στη νύφη ως παιδάκι σου! ;)

Α! Ένα θα σου πω! Πόντια από το Κιλκίς?? Εγκρίνεται με κλειστά τα μάτια!

Σου μιλάει μια Πόντια από την Κατερίνη... Τεμέτερον η νύφη σου, καλή και νοικοκυρά θα είναι! Σίγουρα πράγματα! :laugh:

Όλα με το καλό να γίνουν!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ.Ετσι τα παιδακια μου να μαζευουν ευχουλες για να ειναι ευτηχισμενα στην ζωη τους.Η γιαγιακα μου ελεγε "μαζευε ευχες κορη μου απο τους ανθρωπους για να εχεις καλη ζωη".ΑΑΑ και φυσικα δεν εχω τπτ με ολη την ελλαδα απο οπου και να εφερνε κοπελα εγω κορη μου θα την ελεγα αλλα ειμαι διπλα χαρουμενη που ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΑ και ΠΟΝΤΙΑ.Την λατρευω την μακεδονια και αγαπαω πολυ τους ποντιους ασχετα αν δεν εχουμε καμια φλεβα απο ποντο.ΠΩ ΠΩ κοριτσια δεν μπορω να περιγραψω πως ειμαι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: .

Δημοσίευση

Moussitsa μου, τι φανταστικα νεα ειναι αυτα!!!:woohoo:

συγχαρητηρια για τα παιδια, η ωρα η καλη!!!:woohoo: μικρος, μικρος ο γιος σου!!! (μιλαω κι εγω!!):laugh: μπραβο του του παιδιου, φαινεται πως ειναι πολυ ωριμος, ε?:) ευχομαι να 'ναι παντα ευτυχισμενα τα παιδια!!! τι ομορφο!!! τρελαινομαι οταν βλεπω νεα ζευγαρακια να παντρευονται και να κανουν τοσο ομορφες οικογενειες!! (σκεφτομαι κιολας, οτι δεν ειμαι εξωγηινος!!):laugh:

με το καλο να κανουν και το εγγονακι σας, αφου το επιθυμουν!!! (χιχιχι, Μουσσιτσα, θα γινεις γιαγιαααααααααααααααα!!!:laugh: πιστευω οτι πρεπει να 'σαι η νεοτερη -και η καλυτερη δε το συζητω!- γιαγια του κοσμου!! υπεροχο!!)

τυχερη η νυφη σου κοριτσακι μου, θα εχει την καλυτερη πεθερουλα του κοσμου! (που ηταν ο γιος σου βρε παιδι μου, γιατι να μην τον πετυχω λιγο νωριτερα??? -πλακα κανω, μην παρεξηγηθω παντρεμενη γυναικα!-):laugh:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ στα παιδια, καρδουλα μου!!!:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!! να ζησουν τα παιδια να ειναι γεροι και ευτυχισμενοι!!!! να πραγματοποιησουν ολα τους τα ονειρα!!!!!! αχ τι ωραια και ευχαριστα ειναι αυτα???????????????????? μπραβο μπραβο!!!!!!! μακαρι να εχουμε και εγγονακι να τρελαθουμε!!!!!!

μουσσα εχω να δηλωσω οτι εισαι ''πεθερα'' υπο εξαφανηση!!!! εκτος απο τη δικη μου(που δεν την αποκαλω καν πεθερα γιατι το πεθερα το εχω σαν κατι κακο,ενω εκεινη ειναι αγγελος), εισαι απο τις λιγες γυναικες που ακουω να μιλαει με τοσο ωραια λογια για τη νυφη της!! εισαι κορυφη!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Δημοσίευση

Μιτσακι μου παντρευτηκα και γεννησα οταν ημουν εγω 15.5 και ο αντρας μου 17.5.Με τον τασο μου δλδ εχουμε 15.5 χρονια διαφορα.τωρα μολις μπηκα στα 37 (9 μαιου ) οποτε αν το καλοσκεφτης ειμαι και μαμα τους και αδελφη τους και φιλη τους.Αχ κοριτσια μου μακαρι να ερθει ενα βλασταρακι ακομη στην οικογενεια μας.Θα μεγαλουν θεια και ανηψια μαζι χαχαχαχαχα.Κοριτσια μου ενα θα σας πω ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΑ.Σας ευχομε τετοιες ευτηχιες να εχετε συνεχεια στην ζωη σας.

Δημοσίευση

Μα τι εκπληξη ηταν αυτη Αγγελικουλα μου!!Με το καλο κοριτσι μου και σου ευχομαι να γινεις συντομα και γιαγια!!Η πιο super γιαγια του κοσμου με ενα ευτυχισμενο μωρακι στην αγκαλα!!Μακαρι να ηταν σα κι εσενα ολες οι πεθερες του κοσμου!!Φιλια και η ωρα η καλη!!

Δημοσίευση

ουαου!!!!!! φανταστικο!!!!! θελεις να γινεις η ''συμβουλος'' μου??? γιατι η μαμα του χρηστου ειναι 38,οποτε ειστε σχεδον συνομιληκες!!!!!!! φανταστικο ε????

ποπο χαιρομαι πολυ!!!!! καθε ευτυχια ευχομαι και παλι να εχουν τα παιδια και ολη η οικογενεια!!!!!!!και να τους πεις να μεγαλωσουν την οικογενεια εδω και τωρα!! χιχιχιχιιχιχιι

τωρα που εχω καθυστερηση μου ειχε πει πριν κατι μερες η μαμα του χρηστου..αμαν τι μου εκανες?????τωρα εγω θα ειμαι η μεγαλη αδερφη του μωρου που θα κανεις!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχ κλαμα μολις βγηκε αρνητικο το τεστ η κ.ολγα μου......αστα...

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ομορφο ειναι για τη νυφη να νοιωθει οτι η ''πεθερα''της ειναι και φιλαρακι της!!!

Δημοσίευση

Ετσι και μεινει εγκυος η μαρια μικρουλα μου 8α κερναω μεχρι να γεννηση και μολις ερθει το μωρο μεχρι να παει 15 χρονων χαχαχαχαχαχα.Γερη να ειναι και ευτηχισμενοι αυτο θελω πανω απο ολα .Αγαπη να εχουν αυτο τους ειπα και ολα θα ερθουν με το καλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...