Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

pepita μου..........Να ζήσετε κοπέλα μου!!! Χρόναι πολλά και καλά!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Πολύ χαίρομαι που έχουμε μαζί την επέτειο μας!!! Ότι επιθυμείτε κουκλάρα μου...

Ρουλάκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες κι από εδώ... την επίσημη κάρτα που άνοιξε η Ντάντη μας!! ... Και εσύ ότι επιθυμείς καρδιά μου!!

Δημοσίευση

Ελενίτσα μας, να ζήσετε κοπέλα μου, κάθε σας επιθυμία και μία μου ευχή!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο τον καρπό αυτού του έρωτα...

Τα συναισθήματα από την ημέρα του γάμου σας και τη σημερινή, πρώτη σας επέτειο, να κρατήσουν για πάντα!!!

Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσετε τη δεύτερη επέτειό σας και οι τρεις και γιατί όχι... και τέσσερις! (ε... το 4ο μέλος στην κοιλιά εννοείται..;) )

Σε φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Ιφιγένεια μου σ'ευχαριστώ! Εύχομαι με την σειρά μου, του χρόνου που θα έχετε και την δική σας επέτειο... να περιμένετε και εσείς ένα νέο μωράκι στην οικογένεια... Θα γιορτάζουμε σχεδόν μαζί του χρόνου με 1 βδομαδούλα διαφορά...:P

Καντινου μου , σ'ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Γλυκεια μου Φανούλα, ( pink ) και εσύ κοριτσάκι μου ότι επιθυμείς...

Lenaki26 , εύχομαι και στην δική σας ζωή πολύ υγεία και πολύ ευτυχία!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...