Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Anelia και από εμένα τις θερμότερες ευχές μου ! Να πάνε όλα καλά και πολύ πολύ σύντομα να γίνει στην κοιλίτσα σου το ΘΑΥΜΑ....

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου !

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα !

Δημοσίευση

Απο καρδιας σου ευχομαι και γω καλη επιτυχια!!!!! και σε 15 μερες να μας πεις τα ευχαριστα!!! Απο ολες εμας εχεις τη θετικη σκεψη μας!!! Εσυ κοιταξε να εισαι ηρεμη και την ωρα που στα τοποθετουν να εχεις ομορφες εικονες στο μυαλο σου!!!!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! απο μενα μια ευχη, μια προσευχη, πολυ αγαπη κ παρα πολλα φιλια!!!!

να πανε ολα τελεια κ τα μωρουλακια-ι να εγκατασταθει για εννια μηνες στην φωλιτσα που του ετοιμασες με τοσο αγαπη!!!!

Δημοσίευση

ANNELIA μου γεια σου!!!Ευχομαι ο Θεος να ειναι μαζι σου και να γινει το θαυμα στην κοιλιτσα οσυ!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!ΜΕ το καλο για αυριοοο!!!Ολες μου οι ευχες και η θετικη ενεργεια μαζι σου!!!Ανυπομονουμε για τα νεα σου!!!Φιλακια πολλα!!!

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ OΛΕΣ ΣΑΣ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

GIOLANTA,STALLA,STEISI,HAPPY MOM,MIRLITSA,VOULA,ARISTINA KAI MILINA MOY ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.......

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Κοπελα μου αυτη τη στιγμη που σου γραφω τα σπορακια ειναι στην κοιλιτσα σου...χαλαρωσε εχε θετικη σκεψη χαρα για τα σπορακια σου ωστε η φωλιτσα σου να τα ζεστανει και να μεινουν εκει!!!!Ευχομαι σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...