Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα...

κατεστρεψα αλλη μια όμορφη μερα με τον άντρα μου λόγω της ηλίθιας ζήλιας μου!!!

Δεν ξερω πώς να το αντιμετωπίσω.. αν και αντικειμενικά θεωρούμαι όμορφη γυναικα και με το Νίκο πραγματικά έχουμε διαμορφωσει μια σημαντική σχέση χωρίς προβλήματα--φτιάξαμε το σπίτι μας, περιμενουμε το αγορακι μας, βάζουμε συνεχως κοινους στοχους και κάνουμε πράγματα όμορφα για να τους κατακτησουμε, δε μου χαλαει χατηρι ( με μετρο βέβαια), εγω τα ξεχναω όλα αυτα κάποιες στιγμες και με εντελώς ανοητες αφορμές εκδηλώνω έντονα άσχημη συμπεριφορα:blush: :blush: !! Ο Νίκος έχει κουραστει πλέον με τα ίδια και τα ιδια και νευριαζει με αποτελεσμα να καταστρεφονται μερικες μερες μας!!

Τι να κανω κορίτσια?? Τι να κανω για να βάλω μυαλο??

Δεν ξερω τι παθαινω και θολώνω για μερικά λεπτά γιατί τόσο διαρκεί..

αρκετα όμως για να διαλύω την καθ' όλα ηρεμη ζωή μας...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ?ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!ΠΡΑΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΖΗΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ?ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΑΣ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ?

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΕΞΑΠΤΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΖΩΟΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ...ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ:):kiss:

Δημοσίευση

Και εγω βρε κοριτσακια μου αυτο δεν καταλαβαινω.. τι ζηλευω και γιατί..

ενω είμαστε ενα ζευγαρι που τα εχουμε βαλει όλα σε μια σειρα με τον καλυτερο δυνατο τρόπο , ταιριαζουμε αντικειμενικα , σεβομαστε ο ένας τον άλλον , αφορμές δε δινει, αλλά όπως οι περισσότεροι αντρες θα ρίξει κανενα βλέμμα αν περάσει καμια κοπελίτσα, εγω πιάνομαι απο αστοχες αφορμές που τις περισσότερες φορές τις βρίσκω μόνη μου και "ορμαω"

Ο ίδιος πιστευει ότι ειναι θεμα εγωϊσμού επειδή γενικά στους περισοτερους τομεις της ζωής μου αναζητώ το καλυτερο..

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου γλυκο αρχικα να ξερεις οτι οι ορμονες "παιζουν" ασχημο παιχνιδι στο μυαλο μας.Οταν 8α νομιζεις οτι σου ερχετε μια κριση ζηλιας κοιτα να χαιδευεις την κοιλιτσα σου :) .Μην ξεχνας οτι εκει ειναι το παιδακι σας.Ετσι και εγω τα τελευταια 3 χρονια χαλαγα πολλες στιγμες μας μολις ομως εμα8α οτι ειναι εγκυος κα8ε φορα που μου "ερχοταν" κατι τετοιο στο μυαλο χαιδευα την κοιλιτσα μου και περναγε.Μην δινεις στο μωρακι σου τετοια συναισ8ηματα,να 8υμασε οτι οτι αισ8ανεσε το αισ8ανετε.Να οραματιζεσε την κοινη ζωη σας με το παιδακι σας στο μελλον και να μην βαζεισ στο μυαλουδακι σου τπτ αλλο περα απο την ευτηχια σας.:) Σας ευχομε τα καλυτερα

Δημοσίευση

Κατ'αρχήν οι ορμόνες στην εγκυμοσύνη βαράνε διάλυση!! Ξεπερνάς κάποιες φορές τα όρια κι ούτε που έχεις καταλάβει τι έχει γίνει! Εμείς εχθές τσακωθήκα,ε γιατί είχε πάρει κάτι μπαλάκια κινέζικα κι έπαιζε και μ'εκνεύριζε ο ήχος που έκαναν! Μετά με κορόιδευε και με τσάντιζε πιο πολύ! Μετά από 10 λεπτά τα βρήκαμε!

Προσπάθησε να κοντρολάρεις τις εκρήξεις θυμού σου!Εγώ σε γενικές γραμμές δεν ήμουν ποτέ ζηλιάρα! Αλλά υπήρξαν φορές που ένιωθα το αίμα μου να ανεβαίνει στο κεφάλι... Με το θυμό δεν κατάφερα απολύτως τίποτα! Τώρα το έχω ρίξει στην διπλωματία! Σε πληροφορώ κατάφερα πολλά περισσότερα!

Και για να πάρεις μια ιδέα , ο άντρας μου μεγάλωσε Γερμανία! Άλλη νοοτροπία, άλλος τρόπος σκέψης! Έκαναν παρέλαση οι φίλοι και οι "φίλες" το πρώτο καλοκαίρι που είχε έρθει Ελλάδα κι είχαμε ήδη σχέση κι ο ένας μετά τον άλλον έμεναν σπίτι του. Για τους φίλους δεν είχα πρόβλημα! Στις φίλες όμως γινόμουν "Ταύρος σε υαλοπωλείο"!!! Με τους καυγάδες κατάφερα να μείνει αυτή η σκύλα σπίτι του και να μην μου δίνει σημασία όλο το το Σαββατοκύριακο που είχε έρθει. Μετά όμως με την διπλωματία, κι αφού κατάλαβα τη "λόλα καραπηδιόλα" ήταν η κοπελιά.. Κατάφερα πολύ περισσότερα!! Κι η γκόμενα έσκασε από το κακό της... κι ο άντρας μου κατάλαβε αυτό που αρχικά είχα δει εγώ και δεν μπορούσε με την αντίδραση μου ή απλά δεν ήθελε να καταλάβει!

Όλα με το καλό και την διπλωματία! Δεν θα χάσεις!! Πίστεψε με!! Προσπάθησε!! Αξίζει!! Κι ότι χρειαστείς.. εδώ είμαι!! Καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Με τους καυγάδες κατάφερα να μείνει αυτή η σκύλα σπίτι του και να μην μου δίνει σημασία όλο το το Σαββατοκύριακο που είχε έρθει. Μετά όμως με την διπλωματία, κι αφού κατάλαβα τη "λόλα καραπηδιόλα" :laugh: :laugh::laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ήταν η κοπελιά.. Κατάφερα πολύ περισσότερα!!

Νομιζω οτι αυτο τα ειπε ολα!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol::P

Δημοσίευση

Dallia μου εφτιαξες τη διαθεση..

μωρε αν ηταν έτσι η κατασταση θα το χειριζομουν με διπλωματια και εγω αλλά τωρα φοβαμαι ότι το πρόβλημα μου χρηζει βοηθειας ειδικού...

δε ζηλευω με τιποτα χειροπιαστο!!! ίσα ίσα που είναι σωστοτατος!!!

αλλά το "λολα καραπηδιολα" το χάρηκα γιατί κυκλοφορουν πολλές τετοιες!!!

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΟΥΛΑ , ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ Η΄ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ.

ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΚΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ....;)

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστώ!!

λιγο μαλακωσε αλλά όχι εντελώς..

θα κανω τα πάντα για να συνελθω και να μην λειτουργω εντελώς ανωριμα...

εκεινη την ωρα που παέι να γινει το κακο θα χαιδευω την κοιλιά μου που μου πρότεινε η Moussa και όταν γεννησω (γιατι το προβλημα θα παραμεινει) θα χαιδευω το παιδακι μου...

Teo cool ημουν πάντα έτσι --και χειροτερα μη σου πω πριν την εγκυμοσυνη--οι ορμονες μου είναι αφαντες!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ

ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΛ.ΑΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ Η ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ

ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ Π.Χ. ΩΡΑΙΑ ΠΟΔΙΑ Η ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΠΑ ΚΑΛΕ ΤΙΝ ΤΟΥΤΟ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ

Κ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΩΡΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΤΙΑ ΕΞΩ Η ΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ

ΣΤΙΓΜΗ Κ ΛΕΩ Κ ΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ..ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΩ Κ ΘΕΜΑ ΝΑ

ΣΥΖΗΤΗΣΩ.ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΚΟΙΤΑΓΕ ΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ

ΚΑΤΙ ΤΑΚΟΥΝΑΡΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ Κ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η

ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ..Κ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ''ΤΙ

ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ???ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ''

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ:woohoo: :woohoo: ΑΝΕΒΑΣΤΗΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΚΟΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ). ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ

ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ.

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΤΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Το "Λόλα καραπηδιόλα" έχει προκύψει από το Α.Μ.Α.Ν τα καθάρματα!! Ήταν τόσ πετυχημένο που άφησε εποχή!! :laugh:

Όσο για το κοίταγμα!! Αν δεν αγγίζουν αγάπη μου μην σκας!! Το θέμα είναι να μην απλώνουν τα χεράκια γιατι θα τους τα κόψουμε!! Όχι αγάπη μου,εμείς να τους ταίζουμε, να τους ποτίζουμε, να τους κάνουμε τα παιδάκια κι αλλού να το δίνουν... Εκεί πέφτουν τσεκούρια!! :laugh: :laugh: Πάντως πλάκα πλάκα μια φορά, ελεύθεροι ήμασταν ακόμα, είχαμε μια συζήτηση για κάποια προβληματάκια! Και πέρασε ένα πιτσιρίκι, το οποίο μόνο ντυμένο δεν το έλεγες! Είχε βγάλει έξω τα μπούτια, τον πωπώ της, το στήθος της.. Και παιδιά βλέπω τα μάτια του πως είναι τα καρτούν που τους βγαίνουν στην κυριολεξία έξω... ένα τέτοιο πράγμα ήταν!! Του λέω με ηρεμία.. όσο είχα η γυναίκα... " Εντάξει... το ορεκτικό;; Το κυρίως πιάτο θα το πάρεις από μένα γι'αυτό ξεκόλλα!!" :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ... ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ... Ε ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΧΑΖΟΓΕΛΑΩ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣΣ. ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΣ? ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΛΕΝΕ! ΑΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ, Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΕΙ!! ΟΠΟΤΕΕΕ... Α! ΑΝ ΠΕΡΡΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ ΦΩΝΑΧΤΑ " ΟΥΦ! ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΚΑΝΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ" Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ. ΝΑΖΙΑΡΙΚΑ ΕΕΕ???

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Το "Λόλα καραπηδιόλα" έχει προκύψει από το Α.Μ.Α.Ν τα καθάρματα!! Ήταν τόσ πετυχημένο που άφησε εποχή!! :laugh:

Όσο για το κοίταγμα!! Αν δεν αγγίζουν αγάπη μου μην σκας!! Το θέμα είναι να μην απλώνουν τα χεράκια γιατι θα τους τα κόψουμε!! Όχι αγάπη μου,εμείς να τους ταίζουμε, να τους ποτίζουμε, να τους κάνουμε τα παιδάκια κι αλλού να το δίνουν... Εκεί πέφτουν τσεκούρια!! :laugh: :laugh: Πάντως πλάκα πλάκα μια φορά, ελεύθεροι ήμασταν ακόμα, είχαμε μια συζήτηση για κάποια προβληματάκια! Και πέρασε ένα πιτσιρίκι, το οποίο μόνο ντυμένο δεν το έλεγες! Είχε βγάλει έξω τα μπούτια, τον πωπώ της, το στήθος της.. Και παιδιά βλέπω τα μάτια του πως είναι τα καρτούν που τους βγαίνουν στην κυριολεξία έξω... ένα τέτοιο πράγμα ήταν!! Του λέω με ηρεμία.. όσο είχα η γυναίκα... " Εντάξει... το ορεκτικό;; Το κυρίως πιάτο θα το πάρεις από μένα γι'αυτό ξεκόλλα!!" :laugh:

πολυ μ αρεσε αυτο Νταλια μου!!!!!!!:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γεια σου Χρυσουλα. Μπορώ να πω ότι είμαι και εγώ αρκετά ζηλιάρα.Αν υπολογίσει και τη δουλειά του άντρα μου...απορώ πως αντέχω!!! Είναι δάσκαλος οδήγησης και έχω φανταστεί όλα τα σενάρια να του την πέφτουν κοπελίτσες. Όμως θα σου πω κάτι. Μου εμπνέει τόση εμπιστοσύνη που έκανε τη ζήλεια μου υποχωρήσει.Δε μου έχει δώσει δικαίωμα ποτε μα ποτε!!!Ίσως καμιά φορά κ αυτός σαν άντρας να έχει κοιτάξει αλλά δε θα κάτσω να σκάσω! Εγω δεν κοιτάζω; Όμως ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνω κάτι που θα στενοχωρήσει τον άντρα μου. Ετσι πιστεύω πως νιώθει καιεκείνος. Και πάλι...αν θέλει να το κάνει θα το κάνει..δεν προκειται με τις ζήλειες να τον αποτρέψεις από το να το κάνει, ίσα ίσα που μπορεί να τον σπρώξεις σε κάτι τέτοιο αν γίνεσαι υστερική απέναντί του. Δεν ξέρω τι έγινε και ζήλεψες γιατί εδώ που τα λέμε μπορεί να είχες και δίκιο, αλλά αν είσαι σαν κ μένα που απλώς φτιάχνω σενάρια επειδή είμαι κ λίγο μαζόχα..ε τότε είσαι αδικαιολογητη!!:) Προσπάθησε να σκεφτείς καθαρα πριν μιλήσεις για να δεις αν όντως έγινε κάτι που πρέπει να αναφερθεί ή απλώς το δημιούργησες εσύ. Κ επιπλέον δεν χρειάζεται να τσακωθείς,μπορείς να πετάξεις κάτι για να τον ψαρέψεις και να είσαι διακριτική και να δεις τι θα πει...(δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό καθώς ζηλιάρα είμαι κ γω και δεν αφήνω τις καταστάσεις να μου ξεφύγουν!!) Πάντως έχω χαλαρώσει επειδή και μόνο εμπιστεύομαι πλέον τον άντρα μου. Ξέρω ποιος είναι. Δεν ξέρω σε τι άνθρωπο θα εξελιχθεί με τον καιρό και τι μπορεί να σκεφτεί και να νιώσει ,όμως ελπίζω επειδή ξέρω ότι με αγαπάει , να το σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν κάνει κάτι. Ευχομαι να μην πάψει ποτέ να με αγαπάει γιατί η αγάπη μας κάνει να μη θέλουμε να πληγώσουμε τον άλλο. :) Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...