Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα!!!

σκεφτομαστε να παμε πρωτεσ διακοπεσ με την μπεμπα στην Συρο μετα τον γαμο βαπτιση.......:)

οτιδηποτε πληροφοριεσ θα με βοηθουσατε πολυ για το νησι οτιδηποτε χρειαζεται για πρωτεσ διακοπεσ....

αγχοσ εχω φουλ γιατι δεν ξερω πωσ θα ειναι βεβαια η μικρη θα ξετρελαθει γιατι μολισ περπατησε και ειναι μεσ στην τρελη χαρα που κανει πραγματα μονη τησ......:woohoo: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!η επιλογη σου μου φαινεται καλη γιατι η Συρος ειναι μεγαλο και εχει νοσκομειο!!!ειναι πολυ βασικο με μικρο παιδι να κοιταζετε παντα να εχει νοσοκομειο αχρειαστο να ναι!!!

Δημοσίευση

Οπωσδηπτε θα πρέπει να ψαξεις να βρεις από πριν το τηλ και διευθυνση ενος παιδιατρου----- αχρειαστος να ειναι---------- για να μην ψαχνεις αν συμβει κατι έστω απλό..

είναι καλή όντως επιλογη η Συρος γιατι και κοντα είναι και πολλά αυτοκινητα δεν εχει και έιναι φοβερα ηρεμη..

εγω θα σου πρότεινα να δειτε τι επιλογες έχετε σε συγκροτηματα πλήρη , έτσι ωστε να μη μετακινείστε συνεχως για το φαγητο σας και το μπάνιο σας..

Δημοσίευση

εμενα αυτο που με καει ειναι να βρω ενα καθαρο δωματιο προπερσι που κλεισαμε κρητη μεσω τηλ.διακοπεσ μολισ φτασαμε μασ υποδεχτηκε μια κατσαριδα στην εισοδο......και ειμαι και πολυ σιχασιαρα......το δωματιο τοτε το πληρωσαμε 60 ευρω....

απο φαρμακα πρωτησ αναγκησ τι παιρνω μαζι;;;;;;

κανα καλο αντιλιακο για μωρο σωμα προσωπο;;;;

μπανιο στην θαλασσα αρχεσ ιουννιο να το επιχειρησω για την μικρη;;;;

καλα αμα σασ ξεκινησω με τισ ερωτησεισ τελιωμο δεν θα εχω......:P

Δημοσίευση

καλημερα κοπελα μου αργησα να πιστευω πωσ υπαρχει καποιο προβλημα με το νησι για να μην μου απανταει καμια κοπελα....:silly:

λεμε να φυγουμε του αγιου πνευματοσ 8 ιουνιου βεβαια εξαρταται ποτε θα επιστρεψω το νυφικο οποτε μπορει να ερθουμε και 9 ιουνιου....αυριο θα ξερω.....

ξερεισ κανα στουντιο με αυλη ή κατι αναλογο; η μικρη 10 το βραδυ κοιμαται οποτε θα πρεπει να εχει χωρο να περναμε τα βραδια μασ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΚΟΥ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΊ ΑΝΤΙΠΗΡΕΤΙΚΟ, ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΑΜΑ, ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ, ΜΙΑ ΣΙΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ, ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ, ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ, ΚΡΕΜΑ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΤΑΔΟΝΤΑΚΙΑ, ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ, ΜΗ ΚΑΚΟ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ). ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ, ΕΝΑ ΖΑΚΕΤΑΚΙ, ΠΑΝΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΒΙΒΛΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ, ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΜΑΓΙΟ, ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΑΠΕΛΑΚΙ, ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΧΤΕΝΟΥΛΑ, ΜΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ, ΑΠΟΡΡΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ, ΓΑΛΑ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Α! ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!

Δημοσίευση

καταλαβα καντινου μου η μικρη θελει ενα αυτοκινητο απο μονη τησ βαλε παρκοκρεβατο....το ποδηλατακι που δεν το αποχωριζεται με τιποτα μαλλον θα αφησω το λεον και θα παρω φορτηγακι για τισ διακοπεσ......:silly:

πλακα κανω πολυ ωραια η λιστα σου πολλα ειχα ξεχασει να σαι καλα....

και αυτο με την αντιβιωση δεν εχεισ αδικο....τουσ τελευταιουσ 3 μηνεσ εχει παρει 2 φορεσ αντιβιωση...

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΑΜΜΥΓΔΑΛΙΤΗΔΑ. ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ? 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΡΟΟΠΤΑ.

Δημοσίευση

KITTY1981 μου και εγω αυτο σκεφτομαι ελπιζω να περασουμε τελεια και η μικρη το ιδιο.....μασ εχει και την εχουμε στερηθει το τελευταιο καιρο με την δουλεια και τισ ετοιμασιεσ......σε ευχαριστω φιλακια

:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...