Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου εγω δν καραλαβαινω απολυτα τη διαφορα μεταξυ βρεφικου κ παιδικου δωματιου...  Εμας το σπιτι εχει 2 υπνοδωματια.. μεσα δεκεμβριου εβαψε το παιδικο ο αντρας μου κ το περασμενο σκ εβαψε μια συρταριερα που ειχαμε π ειναι πολυ λειτουργικη αλλα ηταν βεγκε κ φαινοταν μαυρη.. η κλασσικη απ τα ικεα μ τα 4 συρταρια.. την εκανε ενα ωραιο ζαχαρι κ ηρθε κι εδεσε με το χρωμα του δωματιου που ειναι σαν σαπιο μηλο;; dusty pink;; οπως θελετε πειτε το!!😅  Ψαχνω γ φωτιστικο (γτ αυτο π εχουμε δε με τρελαινει) και ειναι ολα τα φωτιστικα τοσο γυμνα... καλα οσα βαφτιζουν παιδικα φωτιστικα εχουν 50€ χωρις λογο.. ουτε η ποιοτητα τους το δικαιολογει... θα βαλω ισως κ μια αλλη κουρτινα κ θα μπει η μια κουνια. (Δν θα βαλουμε 2 κουνιες απο τωρα γτ τις μικρες θα τις εχω για αρχη στα πορτ μπεμπε!!) Παραγγειλαμε στρωματα με κοκοφοινικα τλκ στη greco strom κ πηραμε κ βασεις καλαθουνας γ να εχω τις ζουζουνες κοντα μου στο κρεβατι κ να εχω ευελιξια να τις μετακινω στο σπιτι... Αν μου δωσουν χρονο οι μικρες (γτ η κοιλια μου ειναι πολυ πετρωμενη μερα τη μερα) θα παραγγειλω ισως κ κανα αυτοκολλητο ή καδρακι για να ομορφυνει κ βρηκα κι ενα καθρεφτη που μου αρεσει με μπαμπου... Γνκ επειδη τωρα γινονται ολα (τη δευτερα περιμενω τα νυχτικα κ 1 ζευγαρι πυτζαμες π παρηγγειλα γ το μαιευτηριο) οοο,τι προλαβουμε γ το δωματιο... χαλλλλαραααα π λενε κ οι σαλονικεις φιλοι μου!!!😊🥰
    • Αννιτακι μουυυ!!!😍😍😍 τι ωραια νεα!! Ποτε φτασαμε στον 9ο;;!!🥹 (εγω εχω λιγο ακομα βεβαια...😉 σμρ μπηκα στην 35η) Ο μπεμπης φαινεται πολυ καλος στο βαρος κ ολα φαινονται ν πηγαινουν τελεια!!! Ετοιμα κ τα πραγματα του κ σε λιγο θ εισαι κι εσυ ετοιμη!!! Αντιστροφη μετρησηηη!!!😁☺️🎈🎉✨️🫶
    • Μπραβο Χρυσα μου!!! 😊🥰🤩 ολα πανε τελεια αν εξαιρεσεις τα χερια σου που ταλαιπωρουνται.. ο μικρουλης παει σφαιρα!!! 🥰🥰🥰 κι εμας ο γιατρος μας ειπε για αποκλιση εως 10% απ το εκτιμωμενο βαρος βασει των μετρησεων... ισως παει κ βασει των μηχανηματων του καθε γιατρου..
    • Σωστά θυμάσαι...Αρχικά θα αλλάξω τις ώρες μου ώστε να δουλεύει ο άντρας μου το πρωί με απόγευμα και εγώ απόγευμα με βράδυ..Μετά δεν έχω ιδέα,πραγματικά με ζοριζει πααααρα πολύ αυτό το κομμάτι..όχι δεν υπάρχει βρεφικος..
    • Αν θυμάμαι καλά είσαι ελεύθερη επαγγελματίας σωστά;  Βρεφικό δεν έχετε;  Που θα τον αφήνεις οπότε; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...