Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

Εγώ πριν μείνω έγκυος έκανα μια φορά τον μήνα ενίσχυση των νυχιών μου στο ινστιτούτο με τζέλ, σήμερα όμως μια κοπέλα μου είπε να μην τα ξανακάνω γιατί εισχωρούν όλα στο μωρό, μιας και είμαι και στην αρχή της εγκυμοσύνης μου!!

Επίσης μου είπε οτι δεν πρέπει καν να τα βάφω!!

Ποια είναι η γνώμη σας...σας έχει πεί κατι ο γιατρός σας???

Δημοσίευση

Απ'οτι εχω καταλαβει καθε γιατρος εχει τη δικη του αποψη επι του θεματος!

Εμενα μου ειπε επι λεξει "Γιατι να κανεις τζελ???Δε μπορεις να τα βαφεις με ενα απλο και ωραιο βερνικακι???" Οχι πως απαγορευεται δλδ απλα αφου μπορεις να το αποφυγεις... ;)

Και μαλλον οσο πιο απαλο χρωμα τοσο καλυτερα!Εγω τα βαφω πρωτα με διαφανη οζα-σκληρηντικο κ μετα βαζω κ τα κοκκινα κ τα καρπουζι μου!!!!!!

Αλλες παλι κανουν κανονικοτατα το τζελ τους!

Δημοσίευση

Για απλό βερνίκι τον είχα ρωτήσει και γω και μου είπε να τα βάφω δεν υπάρχει πρόβλημα για τζελ δεν τον είχα ρωτήσει όμως η κοπέλα που μου τα έκανε με απότρεψε από το τζελ γιατί είναι χημικό κλπ..αλλά και από την άλλη..Ξέρω γω..Εγώ πάντως δεν τα έκανα και ούτε όταν θήλαζα.

Δημοσίευση

chiquita έγραψε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Εγώ πριν μείνω έγκυος έκανα μια φορά τον μήνα ενίσχυση των νυχιών μου στο ινστιτούτο με τζέλ, σήμερα όμως μια κοπέλα μου είπε να μην τα ξανακάνω γιατί εισχωρούν όλα στο μωρό, μιας και είμαι και στην αρχή της εγκυμοσύνης μου!!

Επίσης μου είπε οτι δεν πρέπει καν να τα βάφω!!

Ποια είναι η γνώμη σας...σας έχει πεί κατι ο γιατρός σας???

Εγω βαφω και τα νυχια και τα μαλλια μου και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι σημερα. Ρωτα ομως και το γιατρο σου! :)

Δημοσίευση

καλησπερα κοπέλα μου!!οι αποψεις διηστανται περι του θεματος όπως και για το βάψιμο των μαλλιών..Αλοι θεωρουν οτι ειναι απαγορευτικο και αλλοι οχι...ρωτα τον γιατρο σου...εγω προσωπικα δεν εβαψα ουτε νυχια ουτε μαλλια κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης..

φιλακια

Δημοσίευση

chiquita έγραψε:

Τόμα τα έκανες όλα αυτά και τους 3 πρώτους μήνες???

Ναι εβαφα και βαφω και τα μαλλια και τα νυχια μου και τους 3 πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης. Βεβαια ειχα ρωτησει τη γιατρο μου και μου εδωσε το ΟΚ! :)

Δημοσίευση

Απ'οτι κατάλαβα κορίτσια πραγματικά οι γνώμες διαφέρουν απο γιατρό σε γιατρό.

Εγώ η αλήθεια είναι οτι δεν τον ρώτησα την προηγούμενη φορά που πήγα και ντρέπομαι να τον πάρω μόνο γι'αυτό.

Ακύρωσα όμως το ραντεβού μου για την άλλη εβδομάδα για τζελ...δεν θα πάθω και τίποτα!!

Πάντως για τα μαλλιά εγώ μετά τον 3ο θα τα βάψω με φυτική!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΡΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΟΝΟ ΒΑΦΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ., ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!ΝΥΧΙΑ ΕΒΑΦΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Εγώ δεν έβαφα ποτέ τα νύχια μου, μόνο των ποδιών! Το χειμώνα που έμεινα έγκυος δεν με πείραξε γιατί ούτως η άλλως δεν φόραγα ανοιχτά παπούτσια! Εχθές λοιπόν, πήρα κάτι ωραία σανδαλάκια... Σκέφτηκα να τα βάψω μ'ένα απαλό ροζάκι! Θα δω! 1η του μηνός έχω ραντεβού με τον γιατρό μου θα τον ρωτήσω! Και τα μαλλιά τον ρώτησα 5ο μήνα να τα βάψω και μου είπε ναι! Μου είπε επίσης καλύτερα να βάλω φυτική βαφή. Αλλά τελικά έκανα ανταύγειες που δεν πιάνει κεφάλι και τα υπόλοιπα μου πέρασε βαφή πιο σκούρα πάλι σε στυλ ανταύγειας! Είχα ένα κεφάλι μέσα στα αλουμινόχαρτα!Είχα πολύ φάση!! Τώρα, 2 μηνάκια μείνανε οπότε θα κάνω υπομονή!! Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για ένα απλό βερνίκι αλλά καλού κακού ρώτα και τον γιατρό σου!

Καλή συνέχεια..

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΤΖΕΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΜΑΛΛΙΑ ΔΕ ΒΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....ΜΟΝΟ BEPANTHOL ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ,ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΛΠ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!

Δημοσίευση

Εγω κορίτσια τα νύχια μου τα έβαφα κανονικά, το μαλλί απο τον 3ο μήνα αλλά όχι ρίζα μου το είχε απαγορεύσει ο γιατρός μου. Ρώτησε τον για να μην έχει αμφιβολίες αλλά απο ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν για το μαλλί όχι ρίζα. Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ!ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΜΟΝΟ ΒΑΨΙΜΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΦΥΤΙΚΗ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν είναι δυνατο σανδαλακια με αβαφα νυχια!!!

εγω θα κάνω το γαλλικο μου κανονικά την Παρασκευη στα πόδια , που θα βγάλω επιτελους τις μπαλαρινες για πεδιλάκια ενω στα χέρια το κανω από τον 4ο κανονικά..

με τα μαλλια μου δεν έχω πρόβλημα γιατι έτσι και αλλιώς τα βαφω μόνο καθε Χριστούγεννα--είμαι καστανη οπότε από τον ηλιο παίρνουν ενα πολύ ωραιο χρωμα από μονα τους!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ:(

ΟΙ ΒΑΦΕΣ ΝΥΧΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ -ΛΕΕΙ-ΡΕΤΙΝΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΙΟΥΛΙΟ , ΤΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΦΑ, ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!

ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΞΕΘΟΡΙΑΣΕΙ...:P

Δημοσίευση

Τα μαλλιά μου είπε να μην πειράξω τη ρίζα,οπότε συνέχισα κανονικά τις αντάυγιες που είχα.. Βέβαια επειδή ήμουν επιφυλακτική από αρχές Δεκέμβρη που τις είχα κάνει , τις ανανέωσα τον Απρίλιο!!

Οσο για τα νύχια εγώ τον ρώτησα & για ακρυλικό & για τζελ αλλά μάλλον δεν ήξερε καλά τι είναι αλλά μου είπε ΟΚ & για το βάψιμο .

Το τζελ το σταμάτησα γιατί κάπου άκουσα ότι οι λάμπες δεν είναι υγεινές.

Το ακρυλικό που κάνω τώρα με μόνιμο γαλλικό ,απλά φοράω μάσκα για να με ενοχλεί η μυρωδιά.

Ο κάθε γιατρός έχει τη δική του μέθοδο.. Αλλοι είναι πιο ελαστικοί,άλλοι πιο αυστηροί..

Δημοσίευση

Οτι μπορειτε να αποφυγετε καλο ειναι να το αποφυγετε .

Περα απο την εγκυμοσύνη αναρωτηθειτε αν ολα αυτα μας κανουν καλο εμας ..:unsure:

Το οτι τα κανουμε ή τα κανουν οι αλλες εγκυες δεν ειναι λογος ..Δυστυχως κανουμε καθημερινά πολλά "λάθη" επειδή ...ετσι κανουν ολοι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...